Tomasz Fornalik
no tak glupio wyszlo :oops:
tylko jest jedno a nawet dwa "ale"
Pan Cieslik nawet jak nie strzelal goli to dobrze gral i podawal wypracowujac sytuacje(ja osobiscie tego nie widzialem ale opowiadal mi ojciec a to fan Ruchu nad fanami) a to co robi pan Srutwa niekiedy wola o pomste do nieba.
a po drugie czepiam sie Srutwy bo to wlasnie on Wos i Biza najbardziej sie pluli jak imm wyplaty obcinali.Za taka popelina jaka cala w/w trojka grala to powinni doplacac za przebywanie na murawie na Cichej.(przypominam ze dla Pana Cieslika gra w Ruchu byla zaszczytem wtedy nie bylo takiego tematu jak kasa)
I trzecie "ale" to skromnosc pana Cieslika przy bunczucznosci pana Srutwy
(niekiedy trzeba wiedziec kiedy nalezy siedziec cicho panie Mariuszu!!)
I na koniec sprostowanie nie chce zeby Srutwa odchodzil z Cichej (bo mimo wszystko to symbol obenych czasow w Ruchu) tylko jesli jest w zlej formie niech nie gra od poczatku.
A zakoncze zdaniem wypowiadanym przez mojego ojca ze Srutwa za Cieslikiem to nawet butow nie moglby nosic
I zostawie ta swieta prawde bez komentarza
pozdro
tylko jest jedno a nawet dwa "ale"
Pan Cieslik nawet jak nie strzelal goli to dobrze gral i podawal wypracowujac sytuacje(ja osobiscie tego nie widzialem ale opowiadal mi ojciec a to fan Ruchu nad fanami) a to co robi pan Srutwa niekiedy wola o pomste do nieba.
a po drugie czepiam sie Srutwy bo to wlasnie on Wos i Biza najbardziej sie pluli jak imm wyplaty obcinali.Za taka popelina jaka cala w/w trojka grala to powinni doplacac za przebywanie na murawie na Cichej.(przypominam ze dla Pana Cieslika gra w Ruchu byla zaszczytem wtedy nie bylo takiego tematu jak kasa)
I trzecie "ale" to skromnosc pana Cieslika przy bunczucznosci pana Srutwy
(niekiedy trzeba wiedziec kiedy nalezy siedziec cicho panie Mariuszu!!)
I na koniec sprostowanie nie chce zeby Srutwa odchodzil z Cichej (bo mimo wszystko to symbol obenych czasow w Ruchu) tylko jesli jest w zlej formie niech nie gra od poczatku.
A zakoncze zdaniem wypowiadanym przez mojego ojca ze Srutwa za Cieslikiem to nawet butow nie moglby nosic
I zostawie ta swieta prawde bez komentarza
pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W odpowiedzi AndRe.
Ale sie zagalopowales z tymi porownaniami... a ja Ci tylko pokazalem napastnika , ktory tak samo dlugo nie potrafil trafic do bramki- bo Bizacki ogromna wiekszosc meczy rozegral w ataku , ale tych kilkanascie meczy tej jesieni jest rzeczywiscie inaczej , tzn. gra w pomocy.
Nie mialem na mysli Ciebie o mieszaniu blotem Srutwy , ale wystarczy przesledzic forum.
P.S. Twoj ojciec ma 200% racji.
Ale sie zagalopowales z tymi porownaniami... a ja Ci tylko pokazalem napastnika , ktory tak samo dlugo nie potrafil trafic do bramki- bo Bizacki ogromna wiekszosc meczy rozegral w ataku , ale tych kilkanascie meczy tej jesieni jest rzeczywiscie inaczej , tzn. gra w pomocy.
Nie mialem na mysli Ciebie o mieszaniu blotem Srutwy , ale wystarczy przesledzic forum.
P.S. Twoj ojciec ma 200% racji.
-
- Kontakt:
guwno prawda
niebieski78 pisze:gerhat dla mnie Fornalik skonczyl sie na dwa dni przed tym meczem jak na***al sie do tego stopnia ze o godz 3 Wos (drugi profesjonalista) musial go wyprowadzic z Kocyndra
Weszłam na forum z czystej ciekawości o czym mogą sobie dyskutować kibice i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona.
A wracając to tematu (choć jest już nieźle przeterminowany i pewnie nikogo nie interesuje) może i z Tomka teraz taki sobie "grajek"ale znałam go z czasów kiedy grał jeszcze w Ruchu Radzionków i mogę Was zapewnić, że miał wielkie serce do gry. Wierzę, że jeszcze coś pokaże. Tomku trzymam kciuki, powodzenia!!!
A wracając to tematu (choć jest już nieźle przeterminowany i pewnie nikogo nie interesuje) może i z Tomka teraz taki sobie "grajek"ale znałam go z czasów kiedy grał jeszcze w Ruchu Radzionków i mogę Was zapewnić, że miał wielkie serce do gry. Wierzę, że jeszcze coś pokaże. Tomku trzymam kciuki, powodzenia!!!

- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
alka napisala:
jejkuu jak ja go uwielbiam fornal to moj typ nr 1 na najgorszego patalacha w 2 lidze!!!!!!!!!! i zapewniam ze jak cos pokaze to jedynie w okregowce !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
pozdrawiam
wracając to tematu (choć jest już nieźle przeterminowany i pewnie nikogo nie interesuje) może i z Tomka teraz taki sobie "grajek"ale znałam go z czasów kiedy grał jeszcze w Ruchu Radzionków i mogę Was zapewnić, że miał wielkie serce do gry. Wierzę, że jeszcze coś pokaże. Tomku trzymam kciuki, powodzenia!!!
jejkuu jak ja go uwielbiam fornal to moj typ nr 1 na najgorszego patalacha w 2 lidze!!!!!!!!!! i zapewniam ze jak cos pokaze to jedynie w okregowce !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
pozdrawiam

-
- Kontakt:
fornalik
Tez uwazam ze z Fornalikiem jego forma jest nie tak,ale pamietam
go jak byl twardym,nie ustepliwym solidnym pilkarzem jak jest teraz
wszyscy widza,moze to przyczyna ogolnej apati lub psychice w druzynie
albo zlego przygotowania w kazdym razie zycze mu powrotu do
formy jaka prezentowal w Radzionkowie.
:flaga:
go jak byl twardym,nie ustepliwym solidnym pilkarzem jak jest teraz
wszyscy widza,moze to przyczyna ogolnej apati lub psychice w druzynie