Transfery 2010/2011

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
19_kRzysiek_20
Kontakt:

Re: Transfery 2010/2011

#16 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 12 cze 2010, o 09:10

Kurde działacze mnie wk***iają bo za głośno gadaja kogo by chcieli albo kto już przebywa na badaniach :kwasny:
morda w kubeł i podpisywac kontrakty :wsciekly:

tramp3k
Kontakt:

#17 Post autor: tramp3k » 12 cze 2010, o 09:26

radzion pisze:info o transferze wziales z 90 minut? napisz na forum ze rozmawiales z pewna osoba z klubu i ze zdradzil ci w tajemnicy ze klub interesuje sie np korzymem albo grzelakiem
za godzine bedzie wpis na 90minut Ruch Chorzow transfery przychodzace - MAciej Korzym NEW!
po pierwsze 90minut to akurat chyba najrzetelniejszy portal informacyjny o piłce nożnej

po drugie możesz se odpuścić ;) Dałem tylko info że Polonia chce sprowadzić zawodnika którego w swojej drużynie chciał mieć W.Fornalik podczas ostatniego okienka tylko że Lisowski leczył kontuzję więc możliwe że temat jest nadal aktualny.

Awatar użytkownika
cocacola
Kontakt:

#18 Post autor: cocacola » 12 cze 2010, o 11:55

sory ale hepie mi sie po Niedzielanie ,a co niektórych może to oświeci:

Ile zarobił Niedzielan :
-Ponad 2 mln Euro w NEC Nijmegen przez 2 lata
-240 tysięcy zł w Wiśle
-inwestycje Niedzielana - nieruchomości:
--mieszkania w kilku krajach min.apartament w Zjednoczonych Emiratach Arabskich, dokładnie w Dubaju,
--sporo ziemi w… Chorwacji,w okolicach pięknej nadmorskiej miejscowości Omisz
--mieszkanie w Sofii i apartament w Szklarskiej Porębie.
Nieźle, prawda? :szok:

Mało jeszcze,mało,dajcie mi więcej bo w Ruchu mi zaoferowali mniej i co ja biedny zrobię?

Macie pretensje do działaczy ale jak mają doczynienia z takimi najemnikami,którym ciągle jest mało i mało to niedziwne,że to sie tak skończyło.
Widocznie w *zarządzie siedzą normalni ludzie,a nie opętani bilonem...
*głównie chodziło mi tu o Pana Mosóra
Jak się Wtorku czujesz gdy przy tobie stanie kibic dla którego byłeś idolem,dla którego dałby się pociąć.... wypruwa sobie flaki żeby co tydzień mieć na bilet,by na kolejnym meczu zobaczyć Cię w akcji,a ty sprzedałeś to wszystko za garś srebrników?

Może jestem szarym kibicem z sektoru X ale mam przynajmniej swoją dumę,honor i nigdy sie nie sk... dla kasy,a za twoje odejście z ulgą pierd... dziś toast! :piwo:

RudaSlaska7
Kontakt:

#19 Post autor: RudaSlaska7 » 12 cze 2010, o 12:13

popierom goscia wyzej :) rozumia jakby ta kasa czimol na koncie i mieszkoł u mamy. ale jak tak idzie sie za zarobiono kasa pokupywac apartamenty itp?

ps.
żal

jugador
Kontakt:

#20 Post autor: jugador » 12 cze 2010, o 14:18

Ale po co mu wyliczac ? Nie chcielibyscie miec tyle ? Ja bym chcial choc pieniadze nie sa dla mnie najwazniejsze w zyciu. A jak ma sie tyle to sie chce jeszcze wiecej.Tak to dziala i juz.Ja go rozumiem , ze odszedl.Moze mniej to , ze do Korony bo dalo sie pewnie polaczyc ambicje sportowe z kasa.Andrzeja nie ma i juz raczej nie bedzie.Skonczmy ten temat.
Dzialcze teraz maja zadanie przedluzyc kontrakty z Sadlokiem i Sobiechem.Zobaczymy jak im to wyjdzie.Szukanie wytlumaczenia gdzies indziej w razie kazdego niepowodzenia nie przejdzie.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Blek
Kontakt:

#21 Post autor: Blek » 12 cze 2010, o 14:25

Z tymi ambicjami sportowymi toś trocha pojechoł po bandzie .

19aRtuR20
Kontakt:

#22 Post autor: 19aRtuR20 » 12 cze 2010, o 14:39

cocacola pisze:sory ale hepie mi sie po Niedzielanie ,a co niektórych może to oświeci:

Ile zarobił Niedzielan :
-Ponad 2 mln Euro w NEC Nijmegen przez 2 lata
-240 tysięcy zł w Wiśle
-inwestycje Niedzielana - nieruchomości:
--mieszkania w kilku krajach min.apartament w Zjednoczonych Emiratach Arabskich, dokładnie w Dubaju,
--sporo ziemi w… Chorwacji,w okolicach pięknej nadmorskiej miejscowości Omisz
--mieszkanie w Sofii i apartament w Szklarskiej Porębie.
Nieźle, prawda? :szok:

Mało jeszcze,mało,dajcie mi więcej bo w Ruchu mi zaoferowali mniej i co ja biedny zrobię?

Macie pretensje do działaczy ale jak mają doczynienia z takimi najemnikami,którym ciągle jest mało i mało to niedziwne,że to sie tak skończyło.
Widocznie w *zarządzie siedzą normalni ludzie,a nie opętani bilonem...
*głównie chodziło mi tu o Pana Mosóra
Jak się Wtorku czujesz gdy przy tobie stanie kibic dla którego byłeś idolem,dla którego dałby się pociąć.... wypruwa sobie flaki żeby co tydzień mieć na bilet,by na kolejnym meczu zobaczyć Cię w akcji,a ty sprzedałeś to wszystko za garś srebrników?

Może jestem szarym kibicem z sektoru X ale mam przynajmniej swoją dumę,honor i nigdy sie nie sk... dla kasy,a za twoje odejście z ulgą pierd... dziś toast! :piwo:
czyli idac Twoim tokiem rozumowania, Microsoft powinien rozdowac za darmo oprogramowanie, bo sie juz dorobili

Wtorek zrobil fes duzo, zarobiol przez rok mniej, niz wczesniej, byla umowa sprawiedliwo, on nom pomogo a my jemu
umowa sie skonczyla moze isc, przeca to bylo logiczne, ze bydzie chciec wiecej
nie odszedl zima, wtedy to by sie sprzedol... a postanowil dokonczyc to co zaczal - on sie wtedy juz odwdzieczyl i dlug wdziecznosci (za odbudowanie sie w Ruchu) zostol wyrównany

pewnie teraz poleci tekst, ze nie grol wiosna... ale on nie chycil "kontuzji" czy choroby podczas lazenia po murawie i szukaniu kapsli ino jak walczyl o pilka, walczyl dla Ruchu... i chwala mu za to, bo kto wie czy to on nie dol jakiegos kopa reszcie pilkarzy do roboty?

mie tys boli, ze odszedl, ale nie idzie robic z niego tera dziwki co sie sprzedala bo mu ktos dol o 10zl wiecej

co do jego listy posiadlosci, kasy i zapierdalania na bilet... kazdy mo swoje zycie i zyje jak chce
kazdy mogl wielas lot tymu wybrac inno sciezka, kero bylaby lepszo niz ta obecno

ps. my sie chyba powinni cieszyc, ze klub sie nie ciepnol na Niedzielana jak ostatnio deska ratunku, zaoferwali wiela mogli, i koniec... a nie ze przebijaliby kazdo oferta a potem by sie zastanowiali jak wylyzc z tych dlugow
choc czas podpisania kontraktu to juz tez inno sprawa bo szlo to wczesni zalatwic
Jo tam po Niedzielanie plakac nie beda, zrobil swoje za to mu dzieki, byle para SS zostala
dokladnie, plakac nie, ale wylywac pomyjów tez nie, a powiedziec dzieki za to co zrobil (7bramek, kilka asyst, dobro gra, wlanie nadziei w zespol)

teraz sa inne cele - SS
Ostatnio zmieniony 12 cze 2010, o 14:43 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
OSH
Kontakt:

#23 Post autor: OSH » 12 cze 2010, o 14:41

Jo tam po Niedzielanie plakac nie beda, zrobil swoje za to mu dzieki, byle para SS zostala
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...
Obrazek

Lukas89
Kontakt:

#24 Post autor: Lukas89 » 12 cze 2010, o 14:49

Celem każdego zawodnika są pieniądze. A tu górę wzięło serce. W Ruchu odbudowałem się, jest tu wspaniały trener Waldemar Fornalik, jest świetna atmosfera. I kibice, dla których zacząłem coś znaczyć. Dzięki temu wszystkiemu na Cichej przypomniałem sobie, czym jest prawdziwa satysfakcja z gry. No i przypomniałem sobie, co pisałem na blogu kilka miesięcy temu: „Głodem nie przymieram, a… życie jest jedno. I jak teraz nie nastrzelam goli, to przecież na starość tego nie zrobię. Natomiast zarobić jeszcze zawsze zdążę”.
20 stycznia 2010
Dlaczego odszedłem? To oczywiste – żeby lepiej zarabiać. Pozostając zimą w Chorzowie, miałem nadzieję, że awans do europejskich pucharów może sprawić, że Ruch stanie na nogi i że pojawi się większy kapitał. Klub z taką historią nie powinien drżeć o to, czy będą pieniądze na wypłaty, czy nie. Niestety, sukces w lidze nie przełożył się na finanse. A ja – co mam nadzieję wszyscy kibice zrozumieją – nie mogę pozwolić sobie na to, by co chwilę rezygnować ze zdecydowanie lepszych ofert. Miałem dobry kontrakt w Wiśle, odszedłem do Ruchu, żeby więcej grać. Miałem gotowy do podpisania kontrakt z Polonią – zostałem w Ruchu, żeby nie uciekać w połowie sezonu. Piłka to mój zawód – nie stać mnie na to, by w każdym „okienku” odrzucać intratne propozycje.
2 czerwca 2010

---

Jestem daleki od jakiejś nagonki na Niedzielana, bo przez ten rok dzięki Niemu pewnie Ruch zaczął grać tak jak tego oczekiwaliśmy.. ale jak przez pół roku mogą się zmienić priorytety piłkarza ? :wstyd:

No tak w styczniu głodem nie przymierał a w czerwcu już nie stać Andrzeja na to aby odrzucać intratne propozycje..

dziwne.. :luka:

i jeszcze jedno.. serce dla Ruchu to ma Wojtek Grzyb..
Ostatnio zmieniony 12 cze 2010, o 14:51 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
cocacola
Kontakt:

#25 Post autor: cocacola » 12 cze 2010, o 14:50

jugador pisze:Ale po co mu wyliczac ?... A jak ma sie tyle to sie chce jeszcze wiecej.
Ja mu nie wyliczam z zazdrości tylko przez to wyliczanie próbuje pokazać jakim jest człowiekiem...
To,ze się chce więcej nie jest wytłumaczeniem...trzeba myśleć,kierować sie rozsądkiem i godnością,a nie cyframi na koncie.

19aRtuR20 pisze: czyli idac Twoim tokiem rozumowania, Microsoft powinien rozdowac za darmo oprogramowanie, bo sie juz dorobili
a Wtorek miol robic za darmo czy jak Microsoft obnizyc cena Windowsa? (z całym szacunkiem do Linuxa)
Ostatnio zmieniony 12 cze 2010, o 14:52 przez cocacola, łącznie zmieniany 1 raz.

marek79
Kontakt:

#26 Post autor: marek79 » 12 cze 2010, o 14:51

no w koncu pol roku od stycznia grol w Ruchu a jak wiadomo my niy placymy

Rumcajs
Kontakt:

#27 Post autor: Rumcajs » 12 cze 2010, o 15:05

fajnie sie czyta wasze posty jak liczycie kto ile ma i ze ktos leci na kasa
a jak by na Ruchu podniesli bilety o 10zł (mamy jedne z najtanszych wejsciowek)

to odrazu by frekwencja spadał o połowe ale komus do kieszeni umiecie zagladac ....
piłkarze graja po to aby zarobic kase- kasa im sie nalerzy a w zamian maja szanowac barwy w których graja i poswiecac sie na boisku
tak to dzis wyglada i tego nikt nie zmieni -a dupcenie ze ktos chce grac tam lub tu bo ma ktos fajnych kibikow lub tradycje to tylko bajeczka pod publicznosc
sam niedzielan nie przyyszedł tu moze dla kasy ale dlatego ze mial pewne miejsce w zespole i to tej była jego inwestycja a tera czerpie z jej kozysci w koronie

19aRtuR20
Kontakt:

#28 Post autor: 19aRtuR20 » 12 cze 2010, o 15:07

niestety, ale wyszukiwanie wypowiedzi Wtorka, i robienie z niego teraz niby tego co sie na kasa ciepnol to nic ino pocieszanie sie
zol jak cholera, ale cza isc dali, a nie wspominac potem jaki to sezon 09/10 byl
jak jus tera idzie wyczytac, ze Wtorek poszedl za kasa i ze sie sprzedol, to co dopiero bydzie za pora lot?

co do pierwszej wypowiedzi cytowanej przez Lukas89, pado, ze serce wzielo gore, a wiec rozum wrocil... co do bramek, to przeca to wypowiedz z sierpnia, jak mogl sie zagniezdzic w ME Wisly i zarobiac. W koronie mo wciaz szansa na strzelanie bramek :)
w drugiej tylko pedziol jego opinia...

Ty Lukas89 chyba studiujesz, pra? a studiujesz ino po to by miec na jedzenie? zeby Ty i Twoja rodzina nie byla godno?
cocacola pisze: 19aRtuR20 napisał(a):
czyli idac Twoim tokiem rozumowania, Microsoft powinien rozdowac za darmo oprogramowanie, bo sie juz dorobili

a Wtorek miol robic za darmo czy jak Microsoft obnizyc cena Windowsa? (z całym szacunkiem do Linuxa)
ja, za darmo, bo oni juz sie dorobili, to po co im wiecej? jak sie obnizy cena to dali zarobio
som napisols, "Mało jeszcze,mało,dajcie mi więcej bo w Ruchu mi zaoferowali mniej i co ja biedny zrobię?"

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: Raul22 » 12 cze 2010, o 15:11

:rotfl: :rotfl: do tego ma 5 par koszul, 4 skarpetek, 2 pary jeansow, a jego zona 10 kolczykow i 5 szminek itd itp, no ja cie prosze, zarobil co zarobil jego sprawa, ani tego nie ukradl, ani nie zabil, zarobil to swoja ciezka praca i jesli ma mozliwosc zarobienia przykadowo 20 tys a 40 tys to tylko jakis szaleniec wybierze 20 i dla mnei to ani brak honoru ani sprzedanie sie poprostu zycie. Chcialbym widziec jak Ty majac do wyboru te dwie kwoty wybierasz ta mniejsza, latwo sie pisze hipotetycznie, a rzeczywistosc bylaby zupelnie inna. Nie zyjemy w czasach Cieslika, tym bardziej Niedzielan ktory nie jest ani naszym wychowankiem (chociaz dzisiaj to i tak ma male znaczenie liczy sie kasa), ani nie obiecywal ze bedzie gral u nas do konca zycia. Tutaj chodzi najbardziej o profesjonalizm naszych dzialaczy, zwlekanie z rozmowami, podjecie ich po informacjach prasowych w ktorych powiedzial ze Ruch z nim nie gada o kontrakcie, amatorka z smsami, tak poprostu nie dziala sie w profesjoanlnych klubach a my podobno jestesmy FIRMA w mniemaniu naszej pani prezes.

buli19R20
Kontakt:

#30 Post autor: buli19R20 » 12 cze 2010, o 15:25

problemem nie jest to ile Ruch dawał ino w jaki sposób chciał to załatwic proste

Zablokowany