morda w kubeł i podpisywac kontrakty

po pierwsze 90minut to akurat chyba najrzetelniejszy portal informacyjny o piłce nożnejradzion pisze:info o transferze wziales z 90 minut? napisz na forum ze rozmawiales z pewna osoba z klubu i ze zdradzil ci w tajemnicy ze klub interesuje sie np korzymem albo grzelakiem
za godzine bedzie wpis na 90minut Ruch Chorzow transfery przychodzace - MAciej Korzym NEW!
czyli idac Twoim tokiem rozumowania, Microsoft powinien rozdowac za darmo oprogramowanie, bo sie juz dorobilicocacola pisze:sory ale hepie mi sie po Niedzielanie ,a co niektórych może to oświeci:
Ile zarobił Niedzielan :
-Ponad 2 mln Euro w NEC Nijmegen przez 2 lata
-240 tysięcy zł w Wiśle
-inwestycje Niedzielana - nieruchomości:
--mieszkania w kilku krajach min.apartament w Zjednoczonych Emiratach Arabskich, dokładnie w Dubaju,
--sporo ziemi w… Chorwacji,w okolicach pięknej nadmorskiej miejscowości Omisz
--mieszkanie w Sofii i apartament w Szklarskiej Porębie.
Nieźle, prawda?![]()
Mało jeszcze,mało,dajcie mi więcej bo w Ruchu mi zaoferowali mniej i co ja biedny zrobię?
Macie pretensje do działaczy ale jak mają doczynienia z takimi najemnikami,którym ciągle jest mało i mało to niedziwne,że to sie tak skończyło.
Widocznie w *zarządzie siedzą normalni ludzie,a nie opętani bilonem...
*głównie chodziło mi tu o Pana Mosóra
Jak się Wtorku czujesz gdy przy tobie stanie kibic dla którego byłeś idolem,dla którego dałby się pociąć.... wypruwa sobie flaki żeby co tydzień mieć na bilet,by na kolejnym meczu zobaczyć Cię w akcji,a ty sprzedałeś to wszystko za garś srebrników?
Może jestem szarym kibicem z sektoru X ale mam przynajmniej swoją dumę,honor i nigdy sie nie sk... dla kasy,a za twoje odejście z ulgą pierd... dziś toast!
dokladnie, plakac nie, ale wylywac pomyjów tez nie, a powiedziec dzieki za to co zrobil (7bramek, kilka asyst, dobro gra, wlanie nadziei w zespol)Jo tam po Niedzielanie plakac nie beda, zrobil swoje za to mu dzieki, byle para SS zostala
20 stycznia 2010Celem każdego zawodnika są pieniądze. A tu górę wzięło serce. W Ruchu odbudowałem się, jest tu wspaniały trener Waldemar Fornalik, jest świetna atmosfera. I kibice, dla których zacząłem coś znaczyć. Dzięki temu wszystkiemu na Cichej przypomniałem sobie, czym jest prawdziwa satysfakcja z gry. No i przypomniałem sobie, co pisałem na blogu kilka miesięcy temu: „Głodem nie przymieram, a… życie jest jedno. I jak teraz nie nastrzelam goli, to przecież na starość tego nie zrobię. Natomiast zarobić jeszcze zawsze zdążę”.
2 czerwca 2010Dlaczego odszedłem? To oczywiste – żeby lepiej zarabiać. Pozostając zimą w Chorzowie, miałem nadzieję, że awans do europejskich pucharów może sprawić, że Ruch stanie na nogi i że pojawi się większy kapitał. Klub z taką historią nie powinien drżeć o to, czy będą pieniądze na wypłaty, czy nie. Niestety, sukces w lidze nie przełożył się na finanse. A ja – co mam nadzieję wszyscy kibice zrozumieją – nie mogę pozwolić sobie na to, by co chwilę rezygnować ze zdecydowanie lepszych ofert. Miałem dobry kontrakt w Wiśle, odszedłem do Ruchu, żeby więcej grać. Miałem gotowy do podpisania kontrakt z Polonią – zostałem w Ruchu, żeby nie uciekać w połowie sezonu. Piłka to mój zawód – nie stać mnie na to, by w każdym „okienku” odrzucać intratne propozycje.
Ja mu nie wyliczam z zazdrości tylko przez to wyliczanie próbuje pokazać jakim jest człowiekiem...jugador pisze:Ale po co mu wyliczac ?... A jak ma sie tyle to sie chce jeszcze wiecej.
a Wtorek miol robic za darmo czy jak Microsoft obnizyc cena Windowsa? (z całym szacunkiem do Linuxa)19aRtuR20 pisze: czyli idac Twoim tokiem rozumowania, Microsoft powinien rozdowac za darmo oprogramowanie, bo sie juz dorobili
ja, za darmo, bo oni juz sie dorobili, to po co im wiecej? jak sie obnizy cena to dali zarobiococacola pisze: 19aRtuR20 napisał(a):
czyli idac Twoim tokiem rozumowania, Microsoft powinien rozdowac za darmo oprogramowanie, bo sie juz dorobili
a Wtorek miol robic za darmo czy jak Microsoft obnizyc cena Windowsa? (z całym szacunkiem do Linuxa)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], HullCityFC, stillimatic82 i 39 gości