[29 kolejka] RUCH Chorzów - Lech Poznań

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
cieniek
Kontakt:

Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań

#286 Post autor: cieniek » 11 maja 2010, o 23:29

Nawet jeśli nieuznana brama Głowackiego prawidłowa to z piastem im uznali bramy z kilkumetrowego spalonego, w przyrodzie nic nie ginie.
Mieli szczęście, że z Polonią w ich ataku wystąpiła kępa trawy, teraz w ataku Craxy wystąpił ich obrońca. Proza życia.

jugador
Kontakt:

#287 Post autor: jugador » 11 maja 2010, o 23:31

Tak tak , proza zycia hehehe.4 skandaliczne bledy kluczowe dla wynikow Ruchu w dwoch ostatnich meczach to tez pewnie proza zycia.Jak Cie czytam to zycze Ci takiej prozy zycia do konca zycia.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 23:35 przez jugador, łącznie zmieniany 1 raz.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

arnold1920R
Kontakt:

#288 Post autor: arnold1920R » 11 maja 2010, o 23:33

scaneRboy pisze:zastanawiam się, czy w tym całym bajzlu racje maja chyba tylko piłkarze Legii Warszawa - ich racja polega na tym, ze oni to serdecznie p i e r d o l o m ...
hehe coś w tym jest :)

jak zobaczyłem po meczu kontrowersje w canal+ to nie mam nic sobie do zarzucenia że kurwowałem na sędziów,lewandowskiego(obyś zdech na ławie w Niemczech) i tego czarnego płaczącego pajaca co nie umiał sobie dać rady z Piechem.... a czy ten cały peszek peszko czy jak mu tam dostanie wreszcie żolta kartkę ktora wyeliminuje go z gry w nastepnych meczach????? amica to nastepny po Legii lizus PZPN (albo odrotnie) i tyle w temacie. Sorry ale ku*** poniosło mnie , dalej się trzęse...

BRAWO NIEBIESCY JESTEM Z WAS DUMNY!!!!!Naprawde swietna gra, dużo serca, walki, świetne kombinacyjne akcje. za***iscie!!!!!!!!!!!!!!

Do działaczy
Nie rozwalcie tej druzyny. Jak Sobiech odejdzie do amicy to mnie ch** strzeli!!!!!

kris.mu
Kontakt:

#289 Post autor: kris.mu » 11 maja 2010, o 23:34

za mecz z Amicą wielkie brawa mimo porażki
po raz kolejny czorny ch** nos przekręcił, bo gdyby gwizdnoł faul na Piechu to czerwono dla Arboledy i mecz co najmniej zremisowany (a moze wygrany po strzale z wolnego??)

i jak to jest że Ruch - zespół który do meczu z Jagą na wiosnę przegrał tylko jeden mecz(i to anormalnych warunkach) na koniec sezonu w najważniejszych trzech ostatnich meczach wdupił już dwa a pewnie szykuje się tez trzeci....

n_ o_ ż ___ k_ u _r _w_ a__ m_ a _ć_!!!! :wsciekly:
Bo są równi i równiejsi...

scaneRboy
Kontakt:

#290 Post autor: scaneRboy » 11 maja 2010, o 23:35

ku***, jak to widze, to jestem za PISem
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Tagblue
Kontakt:

#291 Post autor: Tagblue » 11 maja 2010, o 23:36

Szkoda, że przy prowadzeniu aż tak dali się zepchnąć do obrony, bo przy remisie grali całkiem całkiem. Dziękuje Niebieskim za walkę, w Kielcach będzie ciężko, ale mam nadzieje, że LE będzie dla Nas, bo zasłużyliśmy na nią dużo bardziej niż Legia.
Każde Królestwo posiada Króla. Królestwo Niebieskie ma największego. Waldek King!

buli19R20
Kontakt:

#292 Post autor: buli19R20 » 11 maja 2010, o 23:37

brawo dla naszych graczy dobry mecz i godne pozegnanie z kibicami u siebie pozostaje teraz zadbac by nikt nie odszedł by kupiono nowych graczy i zaczac trenowac do nowego sezonu :) pan sedzia .... lech jak oni myslą ze wygrają i awansują do fazy grupowej ligi mistrzów to hehehehe zycze szczescia w europie nikt wam meczu nie sprzeda i poleci wp***dol sromotny . wogole czy dzisiaj byli kibice lecha na meczu bo cos nikogo nie słyszalem ????

PS w miejsce lech wstawcie sobie amica poznac :)

scaneRboy
Kontakt:

#293 Post autor: scaneRboy » 11 maja 2010, o 23:41

http://czado.blox.pl/2010/05/Zachwyt-be ... Komentarzy" onclick="window.open(this.href);return false;

podejrzewam, że Pan redaktor pisząc to nie widział tego, co dzialo sie w Krakowie
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#294 Post autor: HKSADIK » 11 maja 2010, o 23:41

Tak,gratulacje za ambicje...
Jak to kiedys SLAVO napisal-jestesmy MISTRZAMI niewykorzystanych szans...Podtrzymuje to!
Trudno mi sie cieszyc po takim meczu...
Nono,przekrecieli nas-haha,wierzcie w to dalej...Samim sobie jestesmy winni.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 23:45 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.

ruchfans
Kontakt:

#295 Post autor: ruchfans » 11 maja 2010, o 23:43

Wyluzujcie troche już z tymi teoriami spiskowymi. Często zdarza się tak, że drużyna lepsza przegrywa. Ja też ciulałem w bandy reklamowe z nerwów ale nic na to poradzić nie można. Inna sprawa, że stojąc za bramką od strony młyna dokładnie widze czy juest faul w takiej akcji jak ta z Piechem i wątpliwości by nie było. Druga sprawa - to faktycznie gdyby Piech poleżał jeszcze 10 sekund to ta bramka by nie padła. Nasi zawodnicy czekali aż Lewandowski piłkę wybije i potem za późno się zorientowali, że to może się jeszcze źle skończyć. Bogatemu nawet byk się ocieli można powiedzieć. Z dugiej strony można Ich było zlać na początku tej drugiej połowy i już by sie nie podnieśli gdybyśmy wykorzystali sytuacje i prowadzili wyżej. Trzeba teraz zacisnąć zęby i wygrać na Koronie, nie myśląć, że Legia ma wszystko w du*** i już sie jej nie chce grać, tylko zagrać swoje, zagrać tak jak dziś i nie popełniać takich błędów jak przy wyrównującej bramce. Jesteśmy tylko o krok od sukcesu. Życzę wszystkim pięknej soboty i całego weekendu. Zasłużyliśmy na to po tylu latach cierpień, biedy. UWIERZCIE W SUKCES
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

jugador
Kontakt:

#296 Post autor: jugador » 11 maja 2010, o 23:47

A jaka macie pewnosc , ze Lewandowski by to wybil jakby Piech nie wstal.Zasadniczo jakby chcial wybic to by to zrobil wczesniej.Sedzia to powinien przerwac bo tak robic nie wolno.Pilkarze nie sa jasnowidzami a zachowywal sie tak jakby podjal ta decyzje.Normalnym zachowaniem jest wybicie pilki , Lewandowski zachowal sie jak zwykly ciec bez zasad.
Nie mam ani troche pretensji do naszych pilkarzy za ta sytuacje.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#297 Post autor: HKSADIK » 11 maja 2010, o 23:50

Ja mam za to,ze kiedy mieli Lech na widelcu to nie wykorzystali szansy...Pozniejsza "obrona Czestochowy" nie mogla sie zakonczyc pozytywnie.

Elmer
Kontakt:

#298 Post autor: Elmer » 11 maja 2010, o 23:52

Niemal w takich samych okolicznościach straciliśmy gola w meczu z Pogonią. Gra się do gwizdka.

A poza tym to wciąż wierzę w 3 miejsce. Ale żeby to uczynić to trzeba wygrać w Kielcach...

http://czado.blox.pl/2010/05/Zachwyt-be ... -endu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po drugie: wolałbym, żeby mistrzem została Wisła. Z jednego zasadniczego powodu. Za kilka lat zagraniczni dokumentaliści będą się zastanawiać nad cudacznym zjawiskiem w polskiej lidze. Jak to możliwe, że tytuł mistrzowski mają na koncie tak samo nazywające się drużyny: Lech Poznań i "Lech Poznań"...
:rotfl: :padam:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

jugador
Kontakt:

#299 Post autor: jugador » 11 maja 2010, o 23:52

Mylisz momenty w meczu.Obrona Czestochowy byla od zdobycia prowadzenia do wyrownania.Pozniej znowu Ruch doszedl do glosu.Juz nie wymagaj od naszych pilkarzy zeby z Lechem zawsze mieli kontrole nad meczem.I tak mieli na 90 jakies 75 minut.Jakby Ruch zdobyl tak bramke spalilbym sie ze wstydu.To calkowicie wypacza idee sportu.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#300 Post autor: HKSADIK » 11 maja 2010, o 23:54

Prawda jest taka,ze jesli chcemy zajac trzecie miejsce to MUSIMY wygrac w Kielcach...No coz,sami doprowadzilismy do tej sytuacji...

Zablokowany