[29 kolejka] RUCH Chorzów - Lech Poznań
-
- Kontakt:
Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań
Nawet jeśli nieuznana brama Głowackiego prawidłowa to z piastem im uznali bramy z kilkumetrowego spalonego, w przyrodzie nic nie ginie.
Mieli szczęście, że z Polonią w ich ataku wystąpiła kępa trawy, teraz w ataku Craxy wystąpił ich obrońca. Proza życia.
Mieli szczęście, że z Polonią w ich ataku wystąpiła kępa trawy, teraz w ataku Craxy wystąpił ich obrońca. Proza życia.
-
- Kontakt:
Tak tak , proza zycia hehehe.4 skandaliczne bledy kluczowe dla wynikow Ruchu w dwoch ostatnich meczach to tez pewnie proza zycia.Jak Cie czytam to zycze Ci takiej prozy zycia do konca zycia.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 23:35 przez jugador, łącznie zmieniany 1 raz.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
hehe coś w tym jestscaneRboy pisze:zastanawiam się, czy w tym całym bajzlu racje maja chyba tylko piłkarze Legii Warszawa - ich racja polega na tym, ze oni to serdecznie p i e r d o l o m ...

jak zobaczyłem po meczu kontrowersje w canal+ to nie mam nic sobie do zarzucenia że kurwowałem na sędziów,lewandowskiego(obyś zdech na ławie w Niemczech) i tego czarnego płaczącego pajaca co nie umiał sobie dać rady z Piechem.... a czy ten cały peszek peszko czy jak mu tam dostanie wreszcie żolta kartkę ktora wyeliminuje go z gry w nastepnych meczach????? amica to nastepny po Legii lizus PZPN (albo odrotnie) i tyle w temacie. Sorry ale ku*** poniosło mnie , dalej się trzęse...
BRAWO NIEBIESCY JESTEM Z WAS DUMNY!!!!!Naprawde swietna gra, dużo serca, walki, świetne kombinacyjne akcje. za***iscie!!!!!!!!!!!!!!
Do działaczy
Nie rozwalcie tej druzyny. Jak Sobiech odejdzie do amicy to mnie ch** strzeli!!!!!
-
- Kontakt:
za mecz z Amicą wielkie brawa mimo porażki
po raz kolejny czorny ch** nos przekręcił, bo gdyby gwizdnoł faul na Piechu to czerwono dla Arboledy i mecz co najmniej zremisowany (a moze wygrany po strzale z wolnego??)
i jak to jest że Ruch - zespół który do meczu z Jagą na wiosnę przegrał tylko jeden mecz(i to anormalnych warunkach) na koniec sezonu w najważniejszych trzech ostatnich meczach wdupił już dwa a pewnie szykuje się tez trzeci....
n_ o_ ż ___ k_ u _r _w_ a__ m_ a _ć_!!!!
po raz kolejny czorny ch** nos przekręcił, bo gdyby gwizdnoł faul na Piechu to czerwono dla Arboledy i mecz co najmniej zremisowany (a moze wygrany po strzale z wolnego??)
i jak to jest że Ruch - zespół który do meczu z Jagą na wiosnę przegrał tylko jeden mecz(i to anormalnych warunkach) na koniec sezonu w najważniejszych trzech ostatnich meczach wdupił już dwa a pewnie szykuje się tez trzeci....
n_ o_ ż ___ k_ u _r _w_ a__ m_ a _ć_!!!!

Bo są równi i równiejsi...
-
- Kontakt:
ku***, jak to widze, to jestem za PISem
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Szkoda, że przy prowadzeniu aż tak dali się zepchnąć do obrony, bo przy remisie grali całkiem całkiem. Dziękuje Niebieskim za walkę, w Kielcach będzie ciężko, ale mam nadzieje, że LE będzie dla Nas, bo zasłużyliśmy na nią dużo bardziej niż Legia.
Każde Królestwo posiada Króla. Królestwo Niebieskie ma największego. Waldek King!
-
- Kontakt:
brawo dla naszych graczy dobry mecz i godne pozegnanie z kibicami u siebie pozostaje teraz zadbac by nikt nie odszedł by kupiono nowych graczy i zaczac trenowac do nowego sezonu
pan sedzia .... lech jak oni myslą ze wygrają i awansują do fazy grupowej ligi mistrzów to hehehehe zycze szczescia w europie nikt wam meczu nie sprzeda i poleci wp***dol sromotny . wogole czy dzisiaj byli kibice lecha na meczu bo cos nikogo nie słyszalem ????
PS w miejsce lech wstawcie sobie amica poznac

PS w miejsce lech wstawcie sobie amica poznac

-
- Kontakt:
http://czado.blox.pl/2010/05/Zachwyt-be ... Komentarzy" onclick="window.open(this.href);return false;
podejrzewam, że Pan redaktor pisząc to nie widział tego, co dzialo sie w Krakowie
podejrzewam, że Pan redaktor pisząc to nie widział tego, co dzialo sie w Krakowie
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak,gratulacje za ambicje...
Jak to kiedys SLAVO napisal-jestesmy MISTRZAMI niewykorzystanych szans...Podtrzymuje to!
Trudno mi sie cieszyc po takim meczu...
Nono,przekrecieli nas-haha,wierzcie w to dalej...Samim sobie jestesmy winni.
Jak to kiedys SLAVO napisal-jestesmy MISTRZAMI niewykorzystanych szans...Podtrzymuje to!
Trudno mi sie cieszyc po takim meczu...
Nono,przekrecieli nas-haha,wierzcie w to dalej...Samim sobie jestesmy winni.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 23:45 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Wyluzujcie troche już z tymi teoriami spiskowymi. Często zdarza się tak, że drużyna lepsza przegrywa. Ja też ciulałem w bandy reklamowe z nerwów ale nic na to poradzić nie można. Inna sprawa, że stojąc za bramką od strony młyna dokładnie widze czy juest faul w takiej akcji jak ta z Piechem i wątpliwości by nie było. Druga sprawa - to faktycznie gdyby Piech poleżał jeszcze 10 sekund to ta bramka by nie padła. Nasi zawodnicy czekali aż Lewandowski piłkę wybije i potem za późno się zorientowali, że to może się jeszcze źle skończyć. Bogatemu nawet byk się ocieli można powiedzieć. Z dugiej strony można Ich było zlać na początku tej drugiej połowy i już by sie nie podnieśli gdybyśmy wykorzystali sytuacje i prowadzili wyżej. Trzeba teraz zacisnąć zęby i wygrać na Koronie, nie myśląć, że Legia ma wszystko w du*** i już sie jej nie chce grać, tylko zagrać swoje, zagrać tak jak dziś i nie popełniać takich błędów jak przy wyrównującej bramce. Jesteśmy tylko o krok od sukcesu. Życzę wszystkim pięknej soboty i całego weekendu. Zasłużyliśmy na to po tylu latach cierpień, biedy. UWIERZCIE W SUKCES
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
A jaka macie pewnosc , ze Lewandowski by to wybil jakby Piech nie wstal.Zasadniczo jakby chcial wybic to by to zrobil wczesniej.Sedzia to powinien przerwac bo tak robic nie wolno.Pilkarze nie sa jasnowidzami a zachowywal sie tak jakby podjal ta decyzje.Normalnym zachowaniem jest wybicie pilki , Lewandowski zachowal sie jak zwykly ciec bez zasad.
Nie mam ani troche pretensji do naszych pilkarzy za ta sytuacje.
Nie mam ani troche pretensji do naszych pilkarzy za ta sytuacje.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja mam za to,ze kiedy mieli Lech na widelcu to nie wykorzystali szansy...Pozniejsza "obrona Czestochowy" nie mogla sie zakonczyc pozytywnie.
-
- Kontakt:
Niemal w takich samych okolicznościach straciliśmy gola w meczu z Pogonią. Gra się do gwizdka.
A poza tym to wciąż wierzę w 3 miejsce. Ale żeby to uczynić to trzeba wygrać w Kielcach...
http://czado.blox.pl/2010/05/Zachwyt-be ... -endu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

A poza tym to wciąż wierzę w 3 miejsce. Ale żeby to uczynić to trzeba wygrać w Kielcach...
http://czado.blox.pl/2010/05/Zachwyt-be ... -endu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po drugie: wolałbym, żeby mistrzem została Wisła. Z jednego zasadniczego powodu. Za kilka lat zagraniczni dokumentaliści będą się zastanawiać nad cudacznym zjawiskiem w polskiej lidze. Jak to możliwe, że tytuł mistrzowski mają na koncie tak samo nazywające się drużyny: Lech Poznań i "Lech Poznań"...

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Mylisz momenty w meczu.Obrona Czestochowy byla od zdobycia prowadzenia do wyrownania.Pozniej znowu Ruch doszedl do glosu.Juz nie wymagaj od naszych pilkarzy zeby z Lechem zawsze mieli kontrole nad meczem.I tak mieli na 90 jakies 75 minut.Jakby Ruch zdobyl tak bramke spalilbym sie ze wstydu.To calkowicie wypacza idee sportu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Prawda jest taka,ze jesli chcemy zajac trzecie miejsce to MUSIMY wygrac w Kielcach...No coz,sami doprowadzilismy do tej sytuacji...