[29 kolejka] RUCH Chorzów - Lech Poznań
-
- Kontakt:
Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań
Karny i czerwona kartka dla Bosackiego za faul na Sobiechu wg ludzi z multiliga+ ...

-
- Kontakt:
i ch**!!:) ogląda ktoś lige + powinien byćjeszcze elwer.. tego w ferworze meczu na stadionie nie widziałem!! ku***!!!!!!!!!!!!
www.progres-music.com
-
- Kontakt:
Teraz pokozali powtórka akcji Sobiecha. Powinien być karny dla Ruchu i czerwona dla Bosackiego !!!
-
- Kontakt:
Teraz w Mulltilidze widze ze byl karny dla nas i czerwona dla Bosackiego
-
- Kontakt:
Przede wszystkim chciałem podziękować naszym chłopakom za to, co zobaczyłem w tym sezonie na Cichej... Jestem bardzo dumny, że należę do tego klubu... Ten nietypowy, pamiątkowy karnet zachowam sobie na długo...
Jeśli chodzi o mistrza Polski - to prawde mowiąc mam to głeboko w du*** - to wstyd być takim mistrzem. I na koniec dobra rada dla Roberta Lewandowskiego, bo do niego osobiscie absolutnie nic nie mam: przemyśl chlopie jeszcze raz tą II Bundeslige, tam nie bedziesz pod specjalna ochroną i nikt sie nie bedzie z Tobą cackał, zagrasz góra dwa trzy mecze i ława na dlugie, dlugie miesiace - nie życze Ci tego, ale tak bedzie. Tutaj zrobili z Ciebie gwiazdę, jestes ulubieńcem mediow i sponsorow - tam bedziesz tylko mięchem do tyrania, bez nazwiska, bez niczego....
Jeśli chodzi o mistrza Polski - to prawde mowiąc mam to głeboko w du*** - to wstyd być takim mistrzem. I na koniec dobra rada dla Roberta Lewandowskiego, bo do niego osobiscie absolutnie nic nie mam: przemyśl chlopie jeszcze raz tą II Bundeslige, tam nie bedziesz pod specjalna ochroną i nikt sie nie bedzie z Tobą cackał, zagrasz góra dwa trzy mecze i ława na dlugie, dlugie miesiace - nie życze Ci tego, ale tak bedzie. Tutaj zrobili z Ciebie gwiazdę, jestes ulubieńcem mediow i sponsorow - tam bedziesz tylko mięchem do tyrania, bez nazwiska, bez niczego....
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Kooorwa to jest jakis horror.Karny i dwie czerwone kartki dla pilakrzy Lecha.Chora sytuacja ze zdobyta bramka gdzie akcja powinna zostac przerwana przez sedziego jak Lewandowski zdecydowal sie dalej grac po zamiarze wybicia pilki.
Choooj w dupe tym drukarzom.
Kanus czy jak Ci tam jak smakuje taki tytul ?
Choooj w dupe tym drukarzom.
Kanus czy jak Ci tam jak smakuje taki tytul ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Sorki że już skupiam sie na kolenym meczu ale Legia nie wygra z Bełchatowem bedzie remis. na 99% momy puchary
wystarczy zagrac w Kielcach z takim zaangażowaniem jak dzisiaj
Korono może jakoś sie dogadamy?

wystarczy zagrac w Kielcach z takim zaangażowaniem jak dzisiaj
Korono może jakoś sie dogadamy?

-
- Kontakt:
na goraco to jest teraz tu oceniane, mecz za***isty jak na polskie realia, do mnie te komentarze ze mecz sprzedany sa przesadzone z leksza... sedziowany mecz byl w miara i nie wazne czy byl elwer czy niy teraz sie to juz niy zmieni.. za tydzien kielce i europejskie puchary, grali my dzisiej wyjebiscie i wynik nie zasluzony, mogli my wygrac 2:0 przegrali my 1:2
ps. Piech jakby nie wstol to akcja by byla przerwano...
ps. Piech jakby nie wstol to akcja by byla przerwano...
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 22:13 przez Strusiekmcze, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
co Ty wogóle pi***olisz zobacz sobie kontrowersje z tego meczu
pamietaj,ze przyszedes na swiat bez czesci zamiennych
- Patton
- Kontakt:
Ten mecz byl sedziowany w miare? To chyba inny mecz ogladalismy. Poprostu w Poznaniu, Warszawie i Krakowie w gre wchodza zbyt duze pieniadze, zeby taki "maly Ruch" wszystko niweczyl... W kazdym meczu z nimi sedziowie beda gwizdac polamany paznokiec Brozka, popsuta fryzure celebryta z okladki Fifa 10, czy tez wymachujacego 1,80m ciemnoskorego obronce, ktorego przepycha maly Piech. MYSMY NIE MIELI PRAWA Z NIMI WALCZYC JAK ROWNY Z ROWNYM!! Napisalem to pare kolejek temu.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Po szpilu z Pogonia napisolem ze nos wy***ia i bydymy na 4 placu ! i chyba tak bydzie ! bo wszystkie gwiazdy na niebie na to wskazuja !
BRAWO NIEBIESCY szpil super !!!
szkoda ze nie momy szczescia zeby dopiac swego druga brama ale takei zycie
Sedzia hmm niby byl faul som juz nie wiem ale napisza tak KOLEJNY ROZ SYNDZIE NOS wy***ali !
Od dzis FAIR PLAY nieuznaja takiego czegos !!!
Jedyny mom minus do fusbalerów dzis że czekali az kierys Amikosz wybije bala na aut a oni grali jeden nie wyjebol drugi nie wyjebol podol do trzeciego i po szpilu !!! Wiadomo ze wczensi byl faul na Piechu , juz nie godom o elwrze dla nos i czerwonej kartce dla Bosackiego
W tym kraju co szpil to sprzedany w sobota Amica gro z ZL i zas Bajor wydupi rezerwy zeby kuchenkorze zdobyli majstra bo jak wiadomo Bajor to dobry kolega ich wiec a co niech zagro mlodziez ZL w takim meczu.
Żygac sie chce tym wszystkim powoli... korupcja byla jest i zawsze bydzie !
BRAWO NIEBIESCY szpil super !!!

Sedzia hmm niby byl faul som juz nie wiem ale napisza tak KOLEJNY ROZ SYNDZIE NOS wy***ali !
Od dzis FAIR PLAY nieuznaja takiego czegos !!!
Jedyny mom minus do fusbalerów dzis że czekali az kierys Amikosz wybije bala na aut a oni grali jeden nie wyjebol drugi nie wyjebol podol do trzeciego i po szpilu !!! Wiadomo ze wczensi byl faul na Piechu , juz nie godom o elwrze dla nos i czerwonej kartce dla Bosackiego
W tym kraju co szpil to sprzedany w sobota Amica gro z ZL i zas Bajor wydupi rezerwy zeby kuchenkorze zdobyli majstra bo jak wiadomo Bajor to dobry kolega ich wiec a co niech zagro mlodziez ZL w takim meczu.
Żygac sie chce tym wszystkim powoli... korupcja byla jest i zawsze bydzie !
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 22:15 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
Moga pokazywac wielokrotnie w tv. Ale nasi dzialcze tego nie widza, i nie chca widziec. Tak samo sprawa Andrzeja Niedzielana. Fall byl i co z tego. Gdzie sa konsekwencje?
Jak dlugo Ruch bedzie robiony za idiote, tak dlugo dopuki dzialacze nie wytrzezwieja. Nie wiem jak to mozna nazwac?
Jak dlugo Ruch bedzie robiony za idiote, tak dlugo dopuki dzialacze nie wytrzezwieja. Nie wiem jak to mozna nazwac?
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I jak tu nie czuć się skrzywdzonym? Jednak nie ma co gadać, też mieliśmy swoje sytuacje i powinniśmy je wykorzystać (Sobiech x3). Fakt, że gdyby nie sędzia to może Sobiech by wykorzystał tą jedną. Jeśli chodzi o bramkę na 2-1 to nasi też nie potrzebnie stanęli, natomiast tu nawet nie chodzi o te wybicie... bo we wcześniejszej sytuacji co leżał bodaj Injac to Ecik się zatrzymał z piłką i wtedy sędzie gwizdnął. A teraz nic? I gdzie tu ku*** sprawiedliwość... dalej w lidze są równi i równiejsi. Ale niech będą, bo przy takiej sytuacji i tylu nieprzychylnych opiniach jak będziemy na podium to będziemy mogli im wszystkim pokazać ..
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
wielki szacunek dla Niebieskich za ambicję i walkę
szkoda sytuacji Artura
szkoda że Arek nie poleżał chwilę dłużej
wcurwia mnie to, że każde dotknięcie kuchenek w okolicach naszego pola karnego kończyło się wolnym
mecz był do wygrania
nadal liczę na puchary ale boje się o psyche naszych zawodników, bo 3 ostatnie szpile nie mogły im naładować akumulatorów...
szkoda sytuacji Artura
szkoda że Arek nie poleżał chwilę dłużej
wcurwia mnie to, że każde dotknięcie kuchenek w okolicach naszego pola karnego kończyło się wolnym
mecz był do wygrania
nadal liczę na puchary ale boje się o psyche naszych zawodników, bo 3 ostatnie szpile nie mogły im naładować akumulatorów...
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sędziowanie sędziowaniem, zawalił Piech bo Lewandowski oglądał się do tyłu czy ten leży czy wstaje. Wstał wiec gra toczyła się dalej. Zabrakło cwaniactwa.
Inna sprawa że były sytuacje i trzeba było ich dobić, zamiast murować bramkę.
Nawet przy stanie 1-1 były sytuacje, wiec możemy mieć pretensje zarówno do siebie, jak i do sędziego.
Trudno, trzeba wygrać na Koronie

Inna sprawa że były sytuacje i trzeba było ich dobić, zamiast murować bramkę.
Nawet przy stanie 1-1 były sytuacje, wiec możemy mieć pretensje zarówno do siebie, jak i do sędziego.
Trudno, trzeba wygrać na Koronie

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!