[29 kolejka] RUCH Chorzów - Lech Poznań

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Lukas89
Kontakt:

Re: [29 kolejka] Ruch Chorzów - Lech Poznań

#241 Post autor: Lukas89 » 11 maja 2010, o 22:06

Karny i czerwona kartka dla Bosackiego za faul na Sobiechu wg ludzi z multiliga+ ...
Obrazek

KubaSpiker
Kontakt:

#242 Post autor: KubaSpiker » 11 maja 2010, o 22:06

i ch**!!:) ogląda ktoś lige + powinien byćjeszcze elwer.. tego w ferworze meczu na stadionie nie widziałem!! ku***!!!!!!!!!!!!
www.progres-music.com

dreamtox
Kontakt:

#243 Post autor: dreamtox » 11 maja 2010, o 22:06

Teraz pokozali powtórka akcji Sobiecha. Powinien być karny dla Ruchu i czerwona dla Bosackiego !!!

niebieskifanatyk
Kontakt:

#244 Post autor: niebieskifanatyk » 11 maja 2010, o 22:06

Teraz w Mulltilidze widze ze byl karny dla nas i czerwona dla Bosackiego

scaneRboy
Kontakt:

#245 Post autor: scaneRboy » 11 maja 2010, o 22:08

Przede wszystkim chciałem podziękować naszym chłopakom za to, co zobaczyłem w tym sezonie na Cichej... Jestem bardzo dumny, że należę do tego klubu... Ten nietypowy, pamiątkowy karnet zachowam sobie na długo...

Jeśli chodzi o mistrza Polski - to prawde mowiąc mam to głeboko w du*** - to wstyd być takim mistrzem. I na koniec dobra rada dla Roberta Lewandowskiego, bo do niego osobiscie absolutnie nic nie mam: przemyśl chlopie jeszcze raz tą II Bundeslige, tam nie bedziesz pod specjalna ochroną i nikt sie nie bedzie z Tobą cackał, zagrasz góra dwa trzy mecze i ława na dlugie, dlugie miesiace - nie życze Ci tego, ale tak bedzie. Tutaj zrobili z Ciebie gwiazdę, jestes ulubieńcem mediow i sponsorow - tam bedziesz tylko mięchem do tyrania, bez nazwiska, bez niczego....
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

jugador
Kontakt:

#246 Post autor: jugador » 11 maja 2010, o 22:08

Kooorwa to jest jakis horror.Karny i dwie czerwone kartki dla pilakrzy Lecha.Chora sytuacja ze zdobyta bramka gdzie akcja powinna zostac przerwana przez sedziego jak Lewandowski zdecydowal sie dalej grac po zamiarze wybicia pilki.
Choooj w dupe tym drukarzom.
Kanus czy jak Ci tam jak smakuje taki tytul ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#247 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 11 maja 2010, o 22:09

Sorki że już skupiam sie na kolenym meczu ale Legia nie wygra z Bełchatowem bedzie remis. na 99% momy puchary ;)

wystarczy zagrac w Kielcach z takim zaangażowaniem jak dzisiaj

Korono może jakoś sie dogadamy? :D

Strusiekmcze
Kontakt:

#248 Post autor: Strusiekmcze » 11 maja 2010, o 22:10

na goraco to jest teraz tu oceniane, mecz za***isty jak na polskie realia, do mnie te komentarze ze mecz sprzedany sa przesadzone z leksza... sedziowany mecz byl w miara i nie wazne czy byl elwer czy niy teraz sie to juz niy zmieni.. za tydzien kielce i europejskie puchary, grali my dzisiej wyjebiscie i wynik nie zasluzony, mogli my wygrac 2:0 przegrali my 1:2
ps. Piech jakby nie wstol to akcja by byla przerwano...
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 22:13 przez Strusiekmcze, łącznie zmieniany 1 raz.

franc
Kontakt:

#249 Post autor: franc » 11 maja 2010, o 22:12

co Ty wogóle pi***olisz zobacz sobie kontrowersje z tego meczu
pamietaj,ze przyszedes na swiat bez czesci zamiennych

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#250 Post autor: Patton » 11 maja 2010, o 22:13

Ten mecz byl sedziowany w miare? To chyba inny mecz ogladalismy. Poprostu w Poznaniu, Warszawie i Krakowie w gre wchodza zbyt duze pieniadze, zeby taki "maly Ruch" wszystko niweczyl... W kazdym meczu z nimi sedziowie beda gwizdac polamany paznokiec Brozka, popsuta fryzure celebryta z okladki Fifa 10, czy tez wymachujacego 1,80m ciemnoskorego obronce, ktorego przepycha maly Piech. MYSMY NIE MIELI PRAWA Z NIMI WALCZYC JAK ROWNY Z ROWNYM!! Napisalem to pare kolejek temu.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#251 Post autor: ObeRschlesien » 11 maja 2010, o 22:14

Po szpilu z Pogonia napisolem ze nos wy***ia i bydymy na 4 placu ! i chyba tak bydzie ! bo wszystkie gwiazdy na niebie na to wskazuja !

BRAWO NIEBIESCY szpil super !!! :padam: szkoda ze nie momy szczescia zeby dopiac swego druga brama ale takei zycie

Sedzia hmm niby byl faul som juz nie wiem ale napisza tak KOLEJNY ROZ SYNDZIE NOS wy***ali !

Od dzis FAIR PLAY nieuznaja takiego czegos !!!

Jedyny mom minus do fusbalerów dzis że czekali az kierys Amikosz wybije bala na aut a oni grali jeden nie wyjebol drugi nie wyjebol podol do trzeciego i po szpilu !!! Wiadomo ze wczensi byl faul na Piechu , juz nie godom o elwrze dla nos i czerwonej kartce dla Bosackiego
W tym kraju co szpil to sprzedany w sobota Amica gro z ZL i zas Bajor wydupi rezerwy zeby kuchenkorze zdobyli majstra bo jak wiadomo Bajor to dobry kolega ich wiec a co niech zagro mlodziez ZL w takim meczu.
Żygac sie chce tym wszystkim powoli... korupcja byla jest i zawsze bydzie !
Ostatnio zmieniony 11 maja 2010, o 22:15 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#252 Post autor: Marceli ~Sk~ » 11 maja 2010, o 22:15

Moga pokazywac wielokrotnie w tv. Ale nasi dzialcze tego nie widza, i nie chca widziec. Tak samo sprawa Andrzeja Niedzielana. Fall byl i co z tego. Gdzie sa konsekwencje?
Jak dlugo Ruch bedzie robiony za idiote, tak dlugo dopuki dzialacze nie wytrzezwieja. Nie wiem jak to mozna nazwac?

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#253 Post autor: Zip » 11 maja 2010, o 22:16

I jak tu nie czuć się skrzywdzonym? Jednak nie ma co gadać, też mieliśmy swoje sytuacje i powinniśmy je wykorzystać (Sobiech x3). Fakt, że gdyby nie sędzia to może Sobiech by wykorzystał tą jedną. Jeśli chodzi o bramkę na 2-1 to nasi też nie potrzebnie stanęli, natomiast tu nawet nie chodzi o te wybicie... bo we wcześniejszej sytuacji co leżał bodaj Injac to Ecik się zatrzymał z piłką i wtedy sędzie gwizdnął. A teraz nic? I gdzie tu ku*** sprawiedliwość... dalej w lidze są równi i równiejsi. Ale niech będą, bo przy takiej sytuacji i tylu nieprzychylnych opiniach jak będziemy na podium to będziemy mogli im wszystkim pokazać ..
In Siemian We Trust

mwicher
Kontakt:

#254 Post autor: mwicher » 11 maja 2010, o 22:21

wielki szacunek dla Niebieskich za ambicję i walkę

szkoda sytuacji Artura

szkoda że Arek nie poleżał chwilę dłużej

wcurwia mnie to, że każde dotknięcie kuchenek w okolicach naszego pola karnego kończyło się wolnym

mecz był do wygrania

nadal liczę na puchary ale boje się o psyche naszych zawodników, bo 3 ostatnie szpile nie mogły im naładować akumulatorów...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#255 Post autor: spyru » 11 maja 2010, o 22:22

Sędziowanie sędziowaniem, zawalił Piech bo Lewandowski oglądał się do tyłu czy ten leży czy wstaje. Wstał wiec gra toczyła się dalej. Zabrakło cwaniactwa.
Inna sprawa że były sytuacje i trzeba było ich dobić, zamiast murować bramkę.
Nawet przy stanie 1-1 były sytuacje, wiec możemy mieć pretensje zarówno do siebie, jak i do sędziego.
Trudno, trzeba wygrać na Koronie
:mad:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Zablokowany