ugly pisze:Witam
Mam jakiś niesmak po tym wygranym przez nas meczu, bo jak wy uważam, że sędziowanie było do du**, chociaż jestem przekonany, że jeśli ktoś w tym maczał palce to raczej stoLica. Piłkarsko jednak w tym meczu lepsza była Jaga
Co do Cionka i Niedzielana. Faul był, ale czy na czerwoną? W trakcie meczu bym dał żółtą nie więcej. Rozumiem złość z powodu utraty kluczowego zawodnika. Rozumiem też rozżalenie "wtorka", bo ledwo wrócił i znowu jest kontuzjowany. Cionek gra twardo ale robić z niego brutala, gdy przez cały sezon złapał 3 kartki?
Na szczęście Legia zwalila w majty z Wisłą i wszystko w nogach waszych zawodników.
Dozo w fazie grupowej w LE
No właśnie jak się okazało wcale tak czysto nie gra. W Lidze + Twarowski zaznaczył, że w każdym spotkaniu Cionek ma zagrania, w których absolutnie nie interesuje go piłka (w meczu z Lechem podobnie traktował Lewandowskiego) Wczoraj to wyglądało tak, jakby na siłę odgryźć się chciał Niedzielanowi, że zrobił z Niego pośmiewisko w Chorzowie, szkoda tylko, że nie dobrą a brutalną choć skuteczną grą. Druga rzecz to Probierz, który jak ryknął to liniowy podnosił chorągiewkę i nie trzeba było oglądać magazynu żeby się o tym przekonać. Życzyłem Wam dobrze bo podobał mi się przez Was grany futbol, teraz życze Pogoni megasensacji w finale PP a Cionkowi dyskwalifikacji, jeśli nie to chociaż, ze jakiś wyjadacz go ustawi na boisku