[28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ruchfans
Kontakt:

Re: [28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów

#346 Post autor: ruchfans » 9 maja 2010, o 00:47

ugly pisze:Witam
Mam jakiś niesmak po tym wygranym przez nas meczu, bo jak wy uważam, że sędziowanie było do du**, chociaż jestem przekonany, że jeśli ktoś w tym maczał palce to raczej stoLica. Piłkarsko jednak w tym meczu lepsza była Jaga
Co do Cionka i Niedzielana. Faul był, ale czy na czerwoną? W trakcie meczu bym dał żółtą nie więcej. Rozumiem złość z powodu utraty kluczowego zawodnika. Rozumiem też rozżalenie "wtorka", bo ledwo wrócił i znowu jest kontuzjowany. Cionek gra twardo ale robić z niego brutala, gdy przez cały sezon złapał 3 kartki?
Na szczęście Legia zwalila w majty z Wisłą i wszystko w nogach waszych zawodników.
Dozo w fazie grupowej w LE

No właśnie jak się okazało wcale tak czysto nie gra. W Lidze + Twarowski zaznaczył, że w każdym spotkaniu Cionek ma zagrania, w których absolutnie nie interesuje go piłka (w meczu z Lechem podobnie traktował Lewandowskiego) Wczoraj to wyglądało tak, jakby na siłę odgryźć się chciał Niedzielanowi, że zrobił z Niego pośmiewisko w Chorzowie, szkoda tylko, że nie dobrą a brutalną choć skuteczną grą. Druga rzecz to Probierz, który jak ryknął to liniowy podnosił chorągiewkę i nie trzeba było oglądać magazynu żeby się o tym przekonać. Życzyłem Wam dobrze bo podobał mi się przez Was grany futbol, teraz życze Pogoni megasensacji w finale PP a Cionkowi dyskwalifikacji, jeśli nie to chociaż, ze jakiś wyjadacz go ustawi na boisku
Ostatnio zmieniony 9 maja 2010, o 00:49 przez ruchfans, łącznie zmieniany 1 raz.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#347 Post autor: Scypion » 9 maja 2010, o 08:50

Bubbek pisze:Niech ten pierdo**ny latynos wypie**ala do swojej Brazylii grać w 4/3 lidze, bo tylko tam się nadają takie dna.
Co do powyższych fotografii to sędzia wszystko widzi i w ogóle nie reaguje........ Rozumiem, że piłka ma być twardą grą, no ale to chyba nie jest zgodne z przepisami?! Nie wspomnę już o tym, że jak mazgaj Frankowski stanął w miejscu i zrobił minę do sędziego to od razu zagwizdał faul, mimo że go nawet nie było, ba nasz zawodnik nawet go nie dotknął.
Trzeba zebrac dokumentacje gry tego troglodyty z poprzednich meczow, te fotografie co sa wyzej, materialy ktore sa w canal oraz glosy ekspertow z mediow i podac tego gnoja do sądu. Jezeli klub tego nie zrobi to damy znac, ze mozna nos ciulac jak sie chce. Ruszcie dupy w tym klubie!

Golyrubychop
Kontakt:

#348 Post autor: Golyrubychop » 9 maja 2010, o 10:32

Możecie mie zlinczówać ale...

Na szpilu z Legiom Andrzej groł 5 minut i dostowoł same wysokie bale. (3 abo 4)
Z Jagom to samo od poczontku.
Fest sie dziwia, że wyloz od 1 minuty i że my grali na dwóch niskich szybkich atakerów.........wysokymi balami.
Przypakowo cy specjalnie to tera niy ma różnicy. Jaga miała okazja żeby Chopa zneutralizować i to zrobiyła. Jak sie skoko do gowki to zawsze jest szansa, że sie w łeb dostanie.

pyRsk

jodddler
Kontakt:

#349 Post autor: jodddler » 9 maja 2010, o 12:00

Cionek- najwiekszy twardziel w lidze- ale nie brutal. ja bym chlopaka jednak bronil bo nie widac na powtorkach ze ewidentnie chcial skrzywdzic Niedzielana.
a z Cionka beda jeszcze ludzie- to zaden latynos jak ktos wyzej napisal- ale plynie w nim Polska krew- w najblizszym czasie dostanie obywatelstwo- przyda sie nam taki wojak w reprezentacji.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#350 Post autor: HKSADIK » 9 maja 2010, o 12:03

Wracaj na swoje forum.W powtorkach,na zdjeciach ewidentnie widac,ze chcial dowalic Niedzielanowi i tyle-niestety udalo sie gnojowi.Mam nadzieje,ze zostana wyciagniete konsekwencj wobec tego bandyty.

jugador
Kontakt:

#351 Post autor: jugador » 9 maja 2010, o 12:04

Twardziel to jest np. Pique z Barcelony.Znakomity obronca grajacy twardo i niesamowicie "czysto".Cionek zaladowal Niedzielanowi prosto z lokcia w twarz.Niektorzy maja watpliwosci tylko dlatego , ze kamera jest nie z tej strony.Ale naprawde , bez zlej woli mozna wszystko nawet z tej zobaczyc.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Lukas89
Kontakt:

#352 Post autor: Lukas89 » 9 maja 2010, o 12:29

jodddler pisze:Cionek- najwiekszy twardziel w lidze- ale nie brutal. ja bym chlopaka jednak bronil bo nie widac na powtorkach ze ewidentnie chcial skrzywdzic Niedzielana.
a z Cionka beda jeszcze ludzie- to zaden latynos jak ktos wyzej napisal- ale plynie w nim Polska krew- w najblizszym czasie dostanie obywatelstwo- przyda sie nam taki wojak w reprezentacji.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... donem.html" onclick="window.open(this.href);return false;

0:35 - 0:37 , przypatrz się jak ten Twój twardziel nic nie robi...
Obrazek

PYZIEN
Kontakt:

#353 Post autor: PYZIEN » 9 maja 2010, o 12:43

Oglądając mecz i ogladając powtórki w C+ i w innych stacjach, przecież każdy z komentatorów nawet najbardziej nieprzychylnych naszemu Ruchowi twierdzi że ten k**/* Cionek zrobił to specjalnie, najlepszy był "ekspert" sędziowania w polsce wczoraj w Lidze Plus Extra na C+ stwierdził że sędzia liniowy ulegał presji jaką wywierał na nim trener probierz....to ja się pytam kto k**** sędzuje mecze? To co ci sędziowie jaj nie mają???? Jeba*)* sprzedawczyki...Pomijając ten fakt, bo Sobiech bramki nie strzelił, natomiast wracając do Andrzeja to rzecz której dopuścił się ten pedał Cionek powinna zostać ukarana czerwoną kartką , tym bardziej że liniowy na pewno to zdarzenie widział...chu* mnie obchodzi że obrońca gra twardo, w Angliii też grają twardo ale nikt nikomu nie przypier*ala z łokcia w twarz. Miejmy nadzieję tylko że ekstraklasa złoży wniosek o ukaranie debila dyskwalifikacją na przynajmniej 2 mecze. Jeba* jagę!!!!
RUCHU NASZ UKOCHANY...

je*** żaboli!!!!

Komandos
Kontakt:

#354 Post autor: Komandos » 9 maja 2010, o 13:53

a według mnie to działacze/trener popełnili błąd w tym sezonie.Można było odpuścić puchary i trzymac się ligi to byśmy mogli dalej walczyć o majstra.Widać było w poprzedniej rundzie dobrą i poukładaną gre ale sił brakowało w 3-4 ostatnich meczach.Teraz to się powtarza.Mecze z Pogonią i Jagą pokazały dobitnie że piłkarze są po prostu przemęczeni.Nie mamy tak szerokiego składu jak Barca że możemy sobie pozwolić na równorzędną grę na dwóch frontach.Właśnie do ekipy rządzącej mam pretensje że chcieli wszystkiego na raz...a możemy zostać z niczym.Tak jak mówi przysłowie "chytry dwa razy traci", tak niestety może być szczególnie że gramy z mocnymi drużynami te dwa ostatnie mecze.

Szyna
Kontakt:

#355 Post autor: Szyna » 9 maja 2010, o 13:57

PYZIEN pisze:Oglądając mecz i ogladając powtórki w C+ i w innych stacjach, przecież każdy z komentatorów nawet najbardziej nieprzychylnych naszemu Ruchowi twierdzi że ten k**/* Cionek zrobił to specjalnie, najlepszy był "ekspert" sędziowania w polsce wczoraj w Lidze Plus Extra na C+ stwierdził że sędzia liniowy ulegał presji jaką wywierał na nim trener probierz....to ja się pytam kto k**** sędzuje mecze? To co ci sędziowie jaj nie mają???? Jeba*)* sprzedawczyki...Pomijając ten fakt, bo Sobiech bramki nie strzelił, natomiast wracając do Andrzeja to rzecz której dopuścił się ten pedał Cionek powinna zostać ukarana czerwoną kartką , tym bardziej że liniowy na pewno to zdarzenie widział...chu* mnie obchodzi że obrońca gra twardo, w Angliii też grają twardo ale nikt nikomu nie przypier*ala z łokcia w twarz. Miejmy nadzieję tylko że ekstraklasa złoży wniosek o ukaranie debila dyskwalifikacją na przynajmniej 2 mecze. Jeba* jagę!!!!
Cionek to kretyn bez dwóch zdań, ale mógłbyś sie powstrzymac od tekstów je*** jage.
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!

devil45
Kontakt:

#356 Post autor: devil45 » 9 maja 2010, o 14:09

jodddler pisze:Cionek- najwiekszy twardziel w lidze- ale nie brutal. ja bym chlopaka jednak bronil bo nie widac na powtorkach ze ewidentnie chcial skrzywdzic Niedzielana.

Stary co Ty wygadujesz....to już nie pierwszy raz jak koleś robi komuś krzywde...brutalne wejścia nie świadczą o tym że to twardziel...to DEBIL !!!

jugador
Kontakt:

#357 Post autor: jugador » 9 maja 2010, o 14:12

Komandos z jednej strony masz racje ale z drugiej ... Jak bysmy tak postapili i tez by sie nie udalo to nie jeden by powiedzial.Trzeba bylo probowac wygrac to i to bo przeciez i tak nic z tego nie wyszlo a tak moze bylby puchar.
Teraz latwo sie wymadrzac jak mleko sie wylalo ale PP z Pogonia nalezalo prawdopodobnie grac Flisem,Stefanskim,Kieruzelem,Lisowskim,Goncerzem,Swierblewskim czy Lesikiem plus lekkie uzupelnienia z 1 skladu.
I to obydwa spotkania.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
tom piekaRy
Kontakt:

#358 Post autor: tom piekaRy » 9 maja 2010, o 15:20

devil45 pisze:
powiedz mi czy Ty jesteś normalny :mur: ,o czym w ogóle piszesz :wstyd: ewidentny specjalny faul i to nie pierwszy raz,skoro już tu piszesz to napisz coś normalnego,jo tam z naszych gRajków zadowolony jesteh,po tym co było w tamtym sezonie,jest ogRomno Różnica :) AndRzej WRacej do zdRoWia ;) ,a sędzia hu... :wsciekly:
Obrazek

Awatar użytkownika
tom piekaRy
Kontakt:

#359 Post autor: tom piekaRy » 9 maja 2010, o 15:33

jakby mi tak ktoś przywalił to od razy straciłbym panowanie nad sobą,pomyśl sobie jodddler(z tłum.osioł)Ty byłbyś ciołek i byś mnie uderzył z łokcia,załóż że ja wstanę i sędzia mnie nie powstrzyma :mur:
Obrazek

stan01
Kontakt:

#360 Post autor: stan01 » 9 maja 2010, o 20:52

Nie chciałem w tym temacie zabierać głosu. Ale powyższy cytat trocha mnie wnerwił. Mam w du*** jego podobno polską krew i jego obywatelstwo. Kilka razy odlądałem to zajście i wg mnie ten Ci...k z premedytacją walnął z prawego łokcia Andrzeja tam gdzie celował. Nawet maska by nie pomogła żeby nie dopuścić do zlamania kości policzkowej. I nie pi***ol mi facet, że nie chciał skrzywdzić Andrzeja i że takie gnoje potrzebne są w naszej reprezentacji.
PS. Przepraszam, ale trocha mnie poniosło. :piwo:
Ostatnio zmieniony 9 maja 2010, o 21:13 przez stan01, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ