proponuja ,żeby na środku pomocy w ataku i na skrzydle zagroł Coffin -naszo najnowszo wschodząca gwiazdka na Forum
co do samego meczu to patrząc na układ gier Jaga mo pewne utrzymanie więc nie musi wygrać za wszelką cene a to może spowodować niestety nasze kłopoty ,bo może to Ruch będzie musiał prowadzić gre a Jaga będzie kontrować.
Jeśli chodzi o motywację i determinację naszych chopców jestem spokojny ,bardziej mnie martwi to czy zdołają sie na tyle zregenerować żeby zagrać na tempie meczu z Legią,bo to może być klucz do sukcesu w tym spotkaniu.Trzeba na pewno przypilnować Grosika bo to on zawsze daje nom sie najwięcej we znaki i tu wielkie zadanie do Barana(musi go wyłączyć)Wtedy Gabor z Pulo będą sie mogli skupić na kreowaniu gry i uruchamianiu skrzydeł bo to w obecnej dyspozycji Abdula chyba mimo wszystko nasza najlepsza broń.Wydaje mi sie ,że w ataku zagromy na początku z Zającem albo Piechem bo Abdul nic nie wnosi ostatnio do naszej szpicy.Może po przerwie jak nie będzie korzystnego wyniku zagromy na dwóch napastników i wtedy jest szansa dla Abdula i Wtorka.Nie wiem jak ,ale ten mecz trzeba wygrać ,żeby nie odpaść z rywalizacji o podium.przy remisie pozostanie nom walka o trzeci plac już do końca.Albo wóz albo przewóz.Licza mocno na Waldka ,że tym razem nie przekombinuje. Stawiam 2:0 dla RUCHU (Zając, Niedzielan)
Pilarz - Nykiel, Grodzicki, Stawarczyk, Sadlok - W. Grzyb, Baran, Straka, Pulkowski, Janoszka - Zając.