[28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: [28 kolejka] Jagiellonia Bialystok - Ruch Chorzów

#76 Post autor: Thoth » 7 maja 2010, o 10:02

Coffin pisze: Baran też gra słabo, ale wole Barana który będzie miał 20 odbiorów i 10 strat od Pulo który dwa razy dobrze poda co i tak nasi napastnicy zdupcą, a później 15 razy głupi straci bale, źle przyjmie albo poda do ch** wie kogo.
interesujący wywód :rotfl: :rotfl:
to że napastnicy zdupca to akurat nie jego wina, Baran 20 odbiorów na szpil :przestraszony: toc chyba Makalele za najlepszych lot tylu nie mioł 10 strat tu sie zgodza choć może i wiecej, 15 strat Pula no ostatnio szło by sie wadzic, źle przyjmie abo podo ch** wie do kogo no kozdymu sie zdarzo ino mi sie wydaje że na obecno chwila Baranowi wiecej sie to zdarzo z tym dodatkiem że cieżko uwidziec inne podanie Barana niz abo do zadku abo wzdłuż boiska zero do przodku.
w wypadku Pula mozna liczyć na mecz w miare dobrym wykonaniu czego nie można powiedzieć o naszym kapitanie kery ostatnio gro ino chała.
Ostatnio zmieniony 7 maja 2010, o 10:04 przez Thoth, łącznie zmieniany 2 razy.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#77 Post autor: Mirek » 7 maja 2010, o 10:02

Coffin pisze:Pokaż inny dobry mecz Pulo.
L.G. Ci napisał. Parę innych też by się znalazło. Ale jakoś na wiosnę nie umiem sobie przypomnieć dobrego meczu Barana.
Wracając do tematu - niezależnie, kto będzie grać, mam nadzieję, że da z siebie wszystko i wynik będzie pozytywny.

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#78 Post autor: west72 » 7 maja 2010, o 10:23

proponuja ,żeby na środku pomocy w ataku i na skrzydle zagroł Coffin -naszo najnowszo wschodząca gwiazdka na Forum :rotfl:

co do samego meczu to patrząc na układ gier Jaga mo pewne utrzymanie więc nie musi wygrać za wszelką cene a to może spowodować niestety nasze kłopoty ,bo może to Ruch będzie musiał prowadzić gre a Jaga będzie kontrować.
Jeśli chodzi o motywację i determinację naszych chopców jestem spokojny ,bardziej mnie martwi to czy zdołają sie na tyle zregenerować żeby zagrać na tempie meczu z Legią,bo to może być klucz do sukcesu w tym spotkaniu.Trzeba na pewno przypilnować Grosika bo to on zawsze daje nom sie najwięcej we znaki i tu wielkie zadanie do Barana(musi go wyłączyć)Wtedy Gabor z Pulo będą sie mogli skupić na kreowaniu gry i uruchamianiu skrzydeł bo to w obecnej dyspozycji Abdula chyba mimo wszystko nasza najlepsza broń.Wydaje mi sie ,że w ataku zagromy na początku z Zającem albo Piechem bo Abdul nic nie wnosi ostatnio do naszej szpicy.Może po przerwie jak nie będzie korzystnego wyniku zagromy na dwóch napastników i wtedy jest szansa dla Abdula i Wtorka.Nie wiem jak ,ale ten mecz trzeba wygrać ,żeby nie odpaść z rywalizacji o podium.przy remisie pozostanie nom walka o trzeci plac już do końca.Albo wóz albo przewóz.Licza mocno na Waldka ,że tym razem nie przekombinuje. Stawiam 2:0 dla RUCHU (Zając, Niedzielan)

Pilarz - Nykiel, Grodzicki, Stawarczyk, Sadlok - W. Grzyb, Baran, Straka, Pulkowski, Janoszka - Zając.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#79 Post autor: Kotlet » 7 maja 2010, o 10:30

Po tym co pokazał Zając w PP odsunąłbym go od podstawowego składu. Po to jechał na wyprawe Niedzielan zeby grac, zwłaszcza ze teraz mozna zagrac na szybkie piłki jakie lubi.

O postach powyzej dot. Pulkowskiego nie bede dyskutował, chłopak moze nie ma umiejetnosci ale sie stara i nawet w telewizji go doceniają, był graczem meczu i w jedenastce kolejki, ale oczywiscie stare pierdy go krytykujace zawsze sie znajdą.

scaneRboy
Kontakt:

#80 Post autor: scaneRboy » 7 maja 2010, o 10:47

A mi sie zdaje, że mimo wszystko przygotowanie fizyczne to jest nasz podstawowy atut. Niedawno było gadane, że wzorujemy się na Małyszu, tzn. liczy się kolejny mecz. Teraz proponuje wzorowac się na Michalczewskim (i paru innych polskich bokserach). Tak jak Michalczewski nie robi spektakularnych akcji, tylko przez 6 - 7 rund ciula niezbyt mocne lewe proste, ciągle w to samo miejsce... i w ten sposób przeciwnik gdzieś w okolicach 8 rundy po prostu się przewraca i jest koniec walki.
I tak samo my powinniśmy grać. Narzucić swoje tempo (wysokie tempo) i za***rdalać, ale bez szarpania, tempo to powinno być tak dobrane, żebyśmy my wytrzymali, a oni biegając za nami tracili 2 x więcej sił. Koło 60 min zmiany i decydujące ciosy.
Mniej więcej tak samo robiła Justyna Kowalczyk na olimpiadzie. Jeśli jesteśmy pewni swoich sił, to powinno się udać.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

majkel
Kontakt:

#81 Post autor: majkel » 7 maja 2010, o 12:02

scaneRboy polać dobrze pisze<piwo>co do meczu tylko3pkt po pieknym meczu RUCH ogrywa Jagielonie przewagą jednej bramki:)
ZwaRiowani Rudzcy Fani hejj :)

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#82 Post autor: 19HKS20 » 7 maja 2010, o 14:10

tak z innej beczki:
http://www.youtube.com/watch?v=Y5BlFSkP5JA" onclick="window.open(this.href);return false;

w 30 sekundzie po prawej stronie wisi fana "MANHATTAN" o jaki Manhattan chodzi?
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#83 Post autor: Thoth » 7 maja 2010, o 14:13

Piekary
http://www.niebiescy.pl/flagi.php?id=09" onclick="window.open(this.href);return false;
tu ja tyż mosz
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
seba7802
Kontakt:

#84 Post autor: seba7802 » 7 maja 2010, o 14:20

Z Jagą tylko zwycięstwo.
A mam takie pytanko, z innej beczki,
Będą bilety na wyjazd na Korone dla "zwyklych śmiertelników"
w sprzedaży?
i kiedy?

Strusiekmcze
Kontakt:

#85 Post autor: Strusiekmcze » 7 maja 2010, o 14:48

bydom, nie wiadomo kiedy i nie wiadomo ile

MNCH
Kontakt:

#86 Post autor: MNCH » 7 maja 2010, o 14:56

http://www.youtube.com/watch?v=Y5BlFSkP5JA" onclick="window.open(this.href);return false;
a ta Angielsko to moja TO BYłY CZASY
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd

Frozen
Kontakt:

#87 Post autor: Frozen » 7 maja 2010, o 15:01

http://www.youtube.com/watch?v=jFEuyOtw ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

Lepsze :D

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#88 Post autor: Rickenn10 » 7 maja 2010, o 15:04

seba7802 pisze:Z Jagą tylko zwycięstwo.
A mam takie pytanko, z innej beczki,
Będą bilety na wyjazd na Korone dla "zwyklych śmiertelników"
w sprzedaży?
i kiedy?
w klubie jest juz pula 770 wejsciowek.Teraz czekamy na kolejne 800 o jakie klub poprosil .

czajnik2000
Kontakt:

#89 Post autor: czajnik2000 » 7 maja 2010, o 15:45

Gdzie będzie można zobaczyć na necie mecz??

Z góry dzięki za odpowiedź

adam5891
Kontakt:

#90 Post autor: adam5891 » 7 maja 2010, o 16:13

czajnik2000 pisze:Gdzie będzie można zobaczyć na necie mecz??

Z góry dzięki za odpowiedź
wlyz na strona meczenazywo.eu, tam na pewno znojdziesz jakis link ze strona abo podaja na kerym kanale na sopcascie leci.

ODPOWIEDZ