Sponsorzy
- L.G
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
trzecim zdaniym zaprzeczosz piyrwszymu.
Po za tym z Swierblewskego, a tym bardzi Janoszki środkowy pomocnik żodyn.
I wcale niy musioł być tyn konkretnie, choć 14 torów jak na pomocnika, to przizwoity wynik pra ?
Po za tym z Swierblewskego, a tym bardzi Janoszki środkowy pomocnik żodyn.
I wcale niy musioł być tyn konkretnie, choć 14 torów jak na pomocnika, to przizwoity wynik pra ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
dla mnie to jest precedens... była gadka, czy "obce" gminy mogą się dokładać do Ruchu, było gadane, że nie, a tu się co innego okazuje...Patton pisze:Pal licho to
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Patton
- Kontakt:
Tak w tym sensie ok. Tylko Tauron i "nowy deal Centozapu" to raczej konkurencja. Wiec mnie to mocno zaskoczylo. My faktycznie mamy ogromna szanse stac sie bogatym i wyjatkowym jak na skale krajowa klubem. Jeszcze powinnismy zabiegac o patronat wojewodztwa slaskiego, nawet oddajac im za friko np. na jeden sezon jakis skrawek koszulki. Ale jak znam zycie, to wszystko spierdolimy jak Schalke
Dlatego podpisu nie zmienie ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Patton, gralismy z logo woj na finale RPP z Lechem - wiec jest to do zrobienia. Wydaje mi sie, że województwo chetnie (oficjalnie) się włączy, jeśli będziemy grali w rozgrywkach, w których nie będziemy rywalizowali z innymi sląskimi drużynami.
Jestem prawie pewny, że jesli byśmy się załapali do LE, województwo napewno pomoże, choćby dlatego, że maja od ch**ja hajsu na promocję, po drugie mogą nam pomóc złapać następnych sponsorów poprzez odpowiednii lobbing i synergię interesów.
Dlatego nie sądze, żeby nasi działacze cos mieli sp***dolić, bo szlaki są już przetarte.
Jestem prawie pewny, że jesli byśmy się załapali do LE, województwo napewno pomoże, choćby dlatego, że maja od ch**ja hajsu na promocję, po drugie mogą nam pomóc złapać następnych sponsorów poprzez odpowiednii lobbing i synergię interesów.
Dlatego nie sądze, żeby nasi działacze cos mieli sp***dolić, bo szlaki są już przetarte.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Patton
- Kontakt:
No zobaczymy, zobaczymy
Ale podpisu nie zmienie az do przyszlego sezonu 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niekoniecznie, Tauron jest właścicielem PKE producenta energii ze Śląska, a handluje energią raczej poza Śląskiem więc raczej nie konkurencja a kooperacja.Patton pisze: Tylko Tauron i "nowy deal Centozapu" to raczej konkurencja. Wiec mnie to mocno zaskoczylo.
- Patton
- Kontakt:
Chyba jednak konkurencja - Centrozap kupuje energie od elektrownii Kozienice, ktora jest spolka zalezna grupy kapitalowej ENEA.
- forrest
- Kontakt:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1746,title ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
GRZYBEK DO MŁYNA!!!

-
- Kontakt:
pod koniec czerwca Tauron wchodzi na giełdę i tu mała ciekawostka:
czyli wtedy taka firma może wejść w sponsoring jak jej się podoba?
pytam ponieważ:
ah te marzenia
poprawcie mnie jeżeli się mylę - jak sprzedadzą 53% to będzie to firma prywatna z mniejszościowym udziałem skarbu państwa, tak?Resort skarbu pierwotnie zamierzał sprzedać 25 procent akcji, co miało mu przynieść 3-4 mld złotych. Po sukcesie PZU, gdy na pulę przeznaczoną dla inwestorów instytucjonalnych było dziewięciokrotnie więcej chętnych postanowiono, że sprzedane może zostać nawet 53 procent akcji Tauronu.
czyli wtedy taka firma może wejść w sponsoring jak jej się podoba?
pytam ponieważ:
w taki przypadku 10-20 mln na rok to dla nich do przełknięcia, szczególnie, że:W pierwszym kwartale zarobiła ona jednak o 60 procent więcej niż przed rokiem i gdyby ta tendencja się utrzymała w całym 2010 roku, to jej zysk podskoczyłby z niecałych 900 mln zł w 2009 roku do około 1,4 mld zł w 2010 roku. Tym samym wartość spółki wzrosłaby do niemal 20 mld złotych.
promocja marki to też inwestycjaW ciągu najbliższej dekady spółka zamierza wydać na inwestycje niemal 50 mld złotych, z czego do końca 2012 roku aż 9 miliardów. Wydatki te mają być finansowane z kredytów i obligacji oraz zysków spółki.

ah te marzenia

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
W naszym kibicu z Parlamentu Europejskiego po tej oby udanej prywatyzacji wciaz duza nadzieja.Podpisanie nowej , wieloletniej umowy na duze pieniadze i gra na SS poki nie bedzie nowego stadionu przy Cichej polaczona z wielka akcja promocyjna spotkan Ruchu wraz z marka Tauron.To jest to czego klubowi trzeba.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
mam wielką nadzieje że tauron przejmie nasz klub i będziemy mogli walczyć o jak najwyższe cele a wyprzedaż zawodników nie będzie potrzebna myśle że lepszego marketingu niż tauronek na meczu ruchu to ta firma nie znajdzie nawet za dużą kase
zbyszek
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No, tego zrobić nie może, bo spółki skarbu państwa nie mogą być właścicielami m.in. klubów sportowych.
In Siemian We Trust
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale Tauron niedługo się prywatyzuje, więc wtedy chyba będzie mógł.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie prywatyzuje ino włazi na giełda, Skarba Państwa bankowo zostawi sobie taki pakiet akcji żeby mieć na walnym głos decydujacy.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No jak Skarb państwa będzie mieć pakiet to Tauron może być tylko sponsorem.