Ruch Chorzów - Legia Warszawa 1 maja godz. 18:15

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
_pnwk_
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów - Legia Warszawa 1 maja godz. 18:15

#196 Post autor: _pnwk_ » 2 maja 2010, o 10:41

Witek dobrze prawi,naloć mu gorzołki ;)
Mysla ze przedłużanie kontraktu z Baranem(w jego obecnej dyspozycji) niymo nojmniyjszego synsu.
Stawar to wcora profesor,Sadlok jak zawsze fajnie(dobry szczał z dystansu)Nykiel,Krzysiu Nykiel,toż tyn chop jak go obserwuja od pewnego casu gro non stoper na tym samym(fest dobrym)poziomie,Grzibek klasa sama w sobie+miłość do Ruchu daje mu takiego kopa ze loto choby mioł 20lot :super: Pulo zas "swoim" (jak by niy boło Warszawiok)nosa utar :super: Pilarz ta obrona wolnego Kiełbowicza to stadiony świata :super: Piech dostoł nagroda za te (czasami bezsynsowne)tyranie za balym :super: Martwi mie moj guru Król Artur :niepewny: Mom nadzieja ze to chwilowe,cieszy niyzmiernie powrot Endrjego :super: pokłony po sto kroc dla trenera Fornalika :padam: :padam:
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#197 Post autor: Mirek » 2 maja 2010, o 10:48

Witek46 pisze:Oczywiście przypominają się teraz 4 punkty stracone po remisach z Lechią czy Śląskiem ale nie ma co gdybać. Cieszmy się z tego co już osiągnęliśmy i trzymajmy kciuki za punkty w najbliższych meczach i wzmocnienie drużyny przed następnym sezonem, bo może być bardzo dobrze.
Nie ma co gdybać, bo to nic nie zmieni. Równie dobrze można się zastanawiać, co by było jakbyśmy u siebie zremisowali z Wisła 0-0, albo i wygrali we Wrocławiu czy zremisowali w Bełchatowie. To juz za nami - walczymy dalej. A taki Ruch chcę oglądać, niezależnie od tego na którym miejscu skończą. Choć wiadomo, że najlepiej jakby to było jak najwyższe. Jak miałem 21 lat Ruch zdobył ostatnie mistrzostwo, teraz minęło kolejnych 21 lat...
AVE NIEBIESCY :padam:

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#198 Post autor: Scypion » 2 maja 2010, o 10:51

Witek46 pisze: Oczywiście przypominają się teraz 4 punkty stracone po remisach z Lechią czy Śląskiem ale nie ma co gdybać. Cieszmy się z tego co już osiągnęliśmy i trzymajmy kciuki za punkty w najbliższych meczach i wzmocnienie drużyny przed następnym sezonem, bo może być bardzo dobrze.

kazda druzyna z czolowki potracila punkty. Rownie dobrze mozesz sobie przypomniec szczesliwe zwyciestwo z Arka (elwer) czy remis na Polonii. Najbardziej moze nam braknac tych punktow ktore stracilismy u siebie z Wisla. Ale tak jak pisze to juz bylo, nie odstanie sie i trzeba walczyc o to co zostalo do zgarniecia.

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#199 Post autor: ObeRschlesien » 2 maja 2010, o 11:00

weste[R]n pisze:Jak tak czytam , to widze , że mało kto chwali Gabora

Jo nikogo nie chwoliłech po meczu ani nie pisolem kto źle grol choc mogbych ale to wczoraj nie mialo sesu poniewaz zagrali dobrze i wygrali a bledy w kozdym szpilu som roz male roz wielkie a po takim meczu nie powinno sie wytyczc bledu zawodnikom ! co do Straki to jego nie trzeba chwolic bo wiadomo ze bez niego druzyna Ruchu traci duzo bardzo duzo nie zdziwilbych sie jak by Od niego trenere zaczynol ukladac 11 ;) i jeszcze roz ..........

BRAWO NIEBIESCY !!!!!!!! :padam: :hurra: :ok: :super:
Ostatnio zmieniony 2 maja 2010, o 11:04 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

chorzowski_rsl
Kontakt:

#200 Post autor: chorzowski_rsl » 2 maja 2010, o 11:02

3 kolejki do konca,muszymy tak gryzc trowa jak wczoraj z Legia,to jest bardzo wielko szansa na 9 pkt i kto wie co bydzie :hyhy:
NRŚL GANG

wieslawlecki
Kontakt:

#201 Post autor: wieslawlecki » 2 maja 2010, o 11:14

Wszystcy wszystko rozłożyli tu na czynniki pierwsze więc powiem tylko miałem wczoraj dużo radości z obecności na Cichej i z wielkim zniecirpliwieniem czekam na spotkanie z Lechem u NAS !!
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#202 Post autor: jalboss » 2 maja 2010, o 11:45

Wszystko już napisano. Jest za***iście!!!!
Wczoraj wszystko wyszło, no może poza skutecznością, bo jakby było 3:0 to Legia tez by nie miała nic do gadania.

PS. No i taki mały przytyk do niektórych kibiców:
Do 46 minuty było tak: "K..wa Pulo grej coś... Piech lotej.... Co to jest?... itd."
Po 46 minucie było tak: "Pulo kochom cię... Piech bydom z ciebie ludzie.... itd"
Widać łaska kibica na pstrym koniu jeździ...
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Roni2580

#203 Post autor: Roni2580 » 2 maja 2010, o 11:51

http://niebiescy.ubf.pl/news.php?readmore=57" onclick="window.open(this.href);return false;

zgadzam się z tym, że Fornalik to geniusz nikt chyba by nie wpadł na taki pomysł jak on!

hagi

#204 Post autor: hagi » 2 maja 2010, o 12:00

Szkoda mi Arka Piecha ze trener go sciagnal z boiska ogole sie tego nie spodziewal a do tego legionista go brzydko popchnol

damikr
Kontakt:

#205 Post autor: damikr » 2 maja 2010, o 12:12

Jak dla mnie Ruch zagroł najlepszy mecz od kilku spotkań.Po remisach z Lechią i Śląskiem.Dość szczęśliwych zwycięstwach z Odrą i Polonią ten był wręcz wspaniały w wykonaniu Ruchu.
Jo nie wiem co oni piszą ale legia miała może 2 dobre akcje a poza tym nic...

Dla mnie Arek Piech to "nieopierzony" Leo Messi :hyhy: :hyhy: :niepewny:
Tyż mały i szybki i go wszędzie pełno :)

PozdRo.

ChbzFanR
Kontakt:

#206 Post autor: ChbzFanR » 2 maja 2010, o 12:20

3 Punkty Fest Ciesza, Myslalem Ze Wygraja Dwoma Budami :hyhy: Ale I Tak Dobrze. Niebiescy Sie Spisali. Dobra Robote Na Obronie Wykonol Stawarczyk,Na Pomocy Oczywiscie Pulkowski Atak Arek Piech... Co By Mieli Tako Forma We Wtorek :super:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#207 Post autor: radzion » 2 maja 2010, o 14:29

eh, czlowiek chciolby tyla napisac ze az nie wie od czego zaczac:

a jak nie wiadomo od czego to najlpiej od poczatku:

Krzysiu Pilarz - to co On wyprawia w torze to jest kosmos, do teraz nie wiem jak on wyjal tego wolnego kielbowicza, w kazdym meczu wyjmuje takie pilki ze glowa boli,

Krzysiu Nykiel - dla mnie w tej chwili najlepszy Polski prawy obronca ligi, szybki, zwrotny,potrafi pojsc do przodu, zacentrowac, Panie Smuda obudz sie pan ku... i bier chopa do kadry bo w polskiej lidze lepszego nie znojdziesz

Stawa i Sadlok - napisze tak; czy w ataku legii ktos grol? A ponoc mieciel i grzelak, szkoda ze zodnego nie bylo widac, cala zasluga w tym Stawara i Sadloka

Pulkowski - ah, przy nim to ciesze sie podwojnie, raz ze zagral kapitalny mecz a 2 ze od dluzszego czasu mowie i pisze ze lepszy Pulo niz Baran, tylu ludzi juz na nim psy wieszalo a Pulo dalej robi swoje, nie zraza sie krytyka a mecze z Legia to dla niego najlepsze co moze byc, swietna wrzutka, dobry odbior i Pulo ma to cos : nie wiem jak to robi ale potrafi odnalezc sie w idealnym miejscu w idelanym momencie

Gabor Straka - facet bez ktorego nasza gra zarowno wczoraj jak i w calym sezonie nie byla tak dobra, swietny z tylu swietny z przodu, zapie... po calym boisku, raz z lewej raz z prawej i na koniec srodkiem

Baran - jescze 5 meczow i juz o nim pisac nie bydymy musieli, najslabszy zawodnik rundy

Janoszka - przyzwoity mecz aczkolwiek miewal lepsze, cos mi sie wydaje ze jesli Ruch kogos sprzeda to bedzie to Ecik

Arek Piech- za***iscie potrafi przyjac gorna pilke, nie boi sie walczyc o gorna pilke z zawodnikami o glowe wyzszymi, bramka, miodzio,

Sobiech - jakbysmy tego meczu nie wygrali to za ta seta Abdul powinien do teroz robic karne rundki wokol boiska

Grzybek - dopoki mo sily to jest z niego pozytek ale co raz czesciej nie wytrzymuje kondycyjnie calego meczu, nie mniej jednak kolejny dobry mecz

Sumujac zespolow zagralismy najlepszy mecz w sezonie,nie dalismy Legii dychnac, nie liczac jednego strzalu pączka-iwanskiego to lega stwarzala zagrozenia tylko po stalych fragmentach, ich napastnicy nie istnieli, a obroncy gubili sie po naszych akcjach

super- teraz czas na Pogon i JAge, a za tydziej powoli moze zaczac sie bal

19aRtuR20
Kontakt:

#208 Post autor: 19aRtuR20 » 2 maja 2010, o 16:14

Grzybek - dopoki mo sily to jest z niego pozytek ale co raz czesciej nie wytrzymuje kondycyjnie calego meczu, nie mniej jednak kolejny dobry mecz
akurat wydaje mi sie, ze jak ktos obojetnie jak w jakim wieku tak by lotol jak Grzybek to by nie wytrzymol

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#209 Post autor: Fanatyk z Rudy » 2 maja 2010, o 16:45

Stawarczyk , Świerblewski , Piech nowi ludzie sprowadzeni przez Fornalika a kożdy z nich juz zdązyl być bohaterem spotkania.W zeszlym tygodniu pisolech ze wkozdym meczu momy takiego nowego bohatera wczoraj zas sie to potwierdzilo.Brawo mogymy byc ino szczesliwi ze momy najlepszego trenera w Polsce i tako je prowda.

A tu taki wycinek z forum szlifujacych diamenty.

'' Byle by 15 majstra ruch nie strzelił bo sie bedą napinać sieroty ;/ Jak dla mnie na Puchary zasługuje Lech Wisła Legia. tak na marginesie (Widzew 2:1 podbeskidzie)

Niestety muszę Cie zmartwic, ale Ruch gra ładniejsza piłke od Wisły i Legii. Niestety muszę stwierdzic, ze zaraz po Lechu to wlasnie Ruch zasługuje w tym sezonie na puchary. ''

LUDZIE FORNALIKA
Obrazek
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

Elmer
Kontakt:

#210 Post autor: Elmer » 2 maja 2010, o 16:50

kulisy meczu ze strony Legii (video)
http://legia.com/www/index.php?akt=14654" onclick="window.open(this.href);return false;
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

ODPOWIEDZ