eh, czlowiek chciolby tyla napisac ze az nie wie od czego zaczac:
a jak nie wiadomo od czego to najlpiej od poczatku:
Krzysiu Pilarz - to co On wyprawia w torze to jest kosmos, do teraz nie wiem jak on wyjal tego wolnego kielbowicza, w kazdym meczu wyjmuje takie pilki ze glowa boli,
Krzysiu Nykiel - dla mnie w tej chwili najlepszy Polski prawy obronca ligi, szybki, zwrotny,potrafi pojsc do przodu, zacentrowac, Panie Smuda obudz sie pan ku... i bier chopa do kadry bo w polskiej lidze lepszego nie znojdziesz
Stawa i Sadlok - napisze tak; czy w ataku legii ktos grol? A ponoc mieciel i grzelak, szkoda ze zodnego nie bylo widac, cala zasluga w tym Stawara i Sadloka
Pulkowski - ah, przy nim to ciesze sie podwojnie, raz ze zagral kapitalny mecz a 2 ze od dluzszego czasu mowie i pisze ze lepszy Pulo niz Baran, tylu ludzi juz na nim psy wieszalo a Pulo dalej robi swoje, nie zraza sie krytyka a mecze z Legia to dla niego najlepsze co moze byc, swietna wrzutka, dobry odbior i Pulo ma to cos : nie wiem jak to robi ale potrafi odnalezc sie w idealnym miejscu w idelanym momencie
Gabor Straka - facet bez ktorego nasza gra zarowno wczoraj jak i w calym sezonie nie byla tak dobra, swietny z tylu swietny z przodu, zapie... po calym boisku, raz z lewej raz z prawej i na koniec srodkiem
Baran - jescze 5 meczow i juz o nim pisac nie bydymy musieli, najslabszy zawodnik rundy
Janoszka - przyzwoity mecz aczkolwiek miewal lepsze, cos mi sie wydaje ze jesli Ruch kogos sprzeda to bedzie to Ecik
Arek Piech- za***iscie potrafi przyjac gorna pilke, nie boi sie walczyc o gorna pilke z zawodnikami o glowe wyzszymi, bramka, miodzio,
Sobiech - jakbysmy tego meczu nie wygrali to za ta seta Abdul powinien do teroz robic karne rundki wokol boiska
Grzybek - dopoki mo sily to jest z niego pozytek ale co raz czesciej nie wytrzymuje kondycyjnie calego meczu, nie mniej jednak kolejny dobry mecz
Sumujac zespolow zagralismy najlepszy mecz w sezonie,nie dalismy Legii dychnac, nie liczac jednego strzalu pączka-iwanskiego to lega stwarzala zagrozenia tylko po stalych fragmentach, ich napastnicy nie istnieli, a obroncy gubili sie po naszych akcjach
super- teraz czas na Pogon i JAge, a za tydziej powoli moze zaczac sie bal