Dlaczego Rogala nie pisałes odwołania....
Dlaczego Rogala nie pisałes odwołania....
z tego co sie orientowałem,mógł pisac prosbe o skrócenie kary tak,aby na maczu z Arka były wolne krzesełka a tym samym mógło nas byc jeszcze wiecej.Pytanie Rogaliku dlaczego nie napisałes takie pisma!!!!!!!!!czy imponuje ci to ze kibice wisza na płocie??czy ty naprawde masz w du*** nas kibiców??!!przeciez nie wszytskich stac na zakup biletów po 30 zeta!!!!!!!!Nie mogłes sie postarac o ten jeden mecz,zeby zrobic bilety po 10 zlp i miałbys moze i 2-3 tys ludzi???a moze wiesz juz ze w barazach zagramy i wtedy liczysz na wiecej ludzi???ty siersciuchu wszystko robisz aby ten klub legł :twisted: ty prezesino od siedmiu bolesci.Mogłes sie tylko sie spytac swoich prawników i sami by ci powiedzieli ze jest mozliwosc skrócenia kary,no ale skoro ty pachole co czyms innym myslisz :twisted:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Pawel
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
A ty w domu dalij uzywosz pralki "frania" telewizora "lazuryt" cz radia "śnieżnik"?14-krotny pisze:Zachowuj sie na meczu jak normalny kibic wtedy nie bedziesz siedzial jak w kllatce tylko tak jak ja w 70-tych latach, swobodnie i dumny z moich niebieskich.Ruch zdobywal punkty, prezes spokojnie pracowal,kibice dopingowali.POZDRO dla niebieskich.
Nasz stadion wyglada dokładnie tak samo jak w tamtych czasach i nie powiesz mi ze nieszło go zmodernizowac przez te wszytkie lata.
Jaki gospodorz takie pole.
- Rejon
- Kontakt:
jo do teroz mom w doma lodówka MINSK tak więc, proszę mi bez takich
a na serio to na dzień dzisiejszy nie ma stadionu, 1 ligi, sponsora i wielu innych rzeczy...co najlepiej świadczy o kompetencjach pewnych osób w klubie (dobrze że przynajmniej ten dług zredukowali) Dla mnie wzorem ciągle pozostaje Odra Wodzisław gdzie bez wielkich pieniędzy ale za to z przemyslaną polityką transferową i pomocą miasta mają solidną ligową drużynę, tela

a na serio to na dzień dzisiejszy nie ma stadionu, 1 ligi, sponsora i wielu innych rzeczy...co najlepiej świadczy o kompetencjach pewnych osób w klubie (dobrze że przynajmniej ten dług zredukowali) Dla mnie wzorem ciągle pozostaje Odra Wodzisław gdzie bez wielkich pieniędzy ale za to z przemyslaną polityką transferową i pomocą miasta mają solidną ligową drużynę, tela
-
- Kontakt:
Świetnie powiedziane , normalnie riposta rokum-p pisze:A ty w domu dalij uzywosz pralki "frania" telewizora "lazuryt" cz radia "śnieżnik"?14-krotny pisze:Zachowuj sie na meczu jak normalny kibic wtedy nie bedziesz siedzial jak w kllatce tylko tak jak ja w 70-tych latach, swobodnie i dumny z moich niebieskich.Ruch zdobywal punkty, prezes spokojnie pracowal,kibice dopingowali.POZDRO dla niebieskich.
Nasz stadion wyglada dokładnie tak samo jak w tamtych czasach i nie powiesz mi ze nieszło go zmodernizowac przez te wszytkie lata.
Jaki gospodorz takie pole.

PozdRo
Nowy albo wyremontowany stadion Ruch-u, dlaczego nie ? Tylko mam jedne pytanie, CZY WYTRZYMA 80 LAT PRZY TAKICH NISZCZYCIELACH ? zobacz przy naszym stadionie,nowe mosty, ogrodzenie,drogi,wszystko zniszczone, pomalowane,podrapane ,po co ma byc czysto? Szkoda mi mojgo klubu przy takich kibicach. POZDRO DLA NIEBIESKICH.