Dlaczego Rogala nie pisałes odwołania....

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
WOJTEKK

Dlaczego Rogala nie pisałes odwołania....

#1 Post autor: WOJTEKK » 9 cze 2004, o 10:59

z tego co sie orientowałem,mógł pisac prosbe o skrócenie kary tak,aby na maczu z Arka były wolne krzesełka a tym samym mógło nas byc jeszcze wiecej.Pytanie Rogaliku dlaczego nie napisałes takie pisma!!!!!!!!!czy imponuje ci to ze kibice wisza na płocie??czy ty naprawde masz w du*** nas kibiców??!!przeciez nie wszytskich stac na zakup biletów po 30 zeta!!!!!!!!Nie mogłes sie postarac o ten jeden mecz,zeby zrobic bilety po 10 zlp i miałbys moze i 2-3 tys ludzi???a moze wiesz juz ze w barazach zagramy i wtedy liczysz na wiecej ludzi???ty siersciuchu wszystko robisz aby ten klub legł :twisted: ty prezesino od siedmiu bolesci.Mogłes sie tylko sie spytac swoich prawników i sami by ci powiedzieli ze jest mozliwosc skrócenia kary,no ale skoro ty pachole co czyms innym myslisz :twisted:

snajper

#2 Post autor: snajper » 9 cze 2004, o 11:18

no wBasnie o to jest pytanie :idea:

Psychooooooo

#3 Post autor: Psychooooooo » 9 cze 2004, o 11:43

A moze on pisac nie umi ?? A moze mo kibicow kajs głęboko ?? A moze sie obawioł zas jakies akcji ??

snajper

#4 Post autor: snajper » 9 cze 2004, o 12:06

obawiol sie akcji ?? teraz dopiero bydzie mugl miec akcja reanimacja :twisted:

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: Adi-Żory » 9 cze 2004, o 12:59

Szkoda gadać na ten temat. :?
PozdRawiam.

Awatar użytkownika
Pawel
Kontakt:

#6 Post autor: Pawel » 9 cze 2004, o 14:02

Co wy tacy pesymiści ?
Mie sie zdaje, że nie miał czasu bo był zajęty otwieraniem tajemniczej koperty z nazwą sponsora ! :D

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#7 Post autor: 19r20 » 9 cze 2004, o 14:13

tak tak tak
napewno było tak jak pisze Pawel
bał się że w tej kopercie będzie wąglik! i dlatego nic nie zrobił
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

raida

#8 Post autor: raida » 9 cze 2004, o 16:59

ROGALA JAK MY BEDZIEMY W BARAZACH TO CIE SAMI WYNIESEMY Z KLUBU. I NIE pi***ol ZE TO PRZEZ MECZ Z lks BO MECZY JEST 35 A NIE 1 W SEZONIE!!!!

Z A P A M I E T A J MOJE SLOWA

Damiano
Kontakt:

#9 Post autor: Damiano » 9 cze 2004, o 19:24

A jeżeli nie będemy grać w barażach (w co wierze) to i tak musimy cię wy***rdolić. Ty przez 10 lat nic nie osiągnąłeś oprócz Pucharu Polski, ale to w naszej historii jest mała kropla w morzu sukcesów. Na twoim miejscu to jużbym się pakował.

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: Konrad » 10 cze 2004, o 08:25

Słowa, słowa..... jakoś nie wierzę, żebyśmy my kibice zrobili rogali jakąkolwiek krzywdę.... :x
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

14-krotny

#11 Post autor: 14-krotny » 10 cze 2004, o 11:50

Zachowuj sie na meczu jak normalny kibic wtedy nie bedziesz siedzial jak w kllatce tylko tak jak ja w 70-tych latach, swobodnie i dumny z moich niebieskich.Ruch zdobywal punkty, prezes spokojnie pracowal,kibice dopingowali.POZDRO dla niebieskich.

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#12 Post autor: m-p » 10 cze 2004, o 12:41

14-krotny pisze:Zachowuj sie na meczu jak normalny kibic wtedy nie bedziesz siedzial jak w kllatce tylko tak jak ja w 70-tych latach, swobodnie i dumny z moich niebieskich.Ruch zdobywal punkty, prezes spokojnie pracowal,kibice dopingowali.POZDRO dla niebieskich.
A ty w domu dalij uzywosz pralki "frania" telewizora "lazuryt" cz radia "śnieżnik"?
Nasz stadion wyglada dokładnie tak samo jak w tamtych czasach i nie powiesz mi ze nieszło go zmodernizowac przez te wszytkie lata.
Jaki gospodorz takie pole.

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#13 Post autor: Rejon » 10 cze 2004, o 14:54

jo do teroz mom w doma lodówka MINSK tak więc, proszę mi bez takich :)
a na serio to na dzień dzisiejszy nie ma stadionu, 1 ligi, sponsora i wielu innych rzeczy...co najlepiej świadczy o kompetencjach pewnych osób w klubie (dobrze że przynajmniej ten dług zredukowali) Dla mnie wzorem ciągle pozostaje Odra Wodzisław gdzie bez wielkich pieniędzy ale za to z przemyslaną polityką transferową i pomocą miasta mają solidną ligową drużynę, tela

Robson
Kontakt:

#14 Post autor: Robson » 10 cze 2004, o 15:44

m-p pisze:
14-krotny pisze:Zachowuj sie na meczu jak normalny kibic wtedy nie bedziesz siedzial jak w kllatce tylko tak jak ja w 70-tych latach, swobodnie i dumny z moich niebieskich.Ruch zdobywal punkty, prezes spokojnie pracowal,kibice dopingowali.POZDRO dla niebieskich.
A ty w domu dalij uzywosz pralki "frania" telewizora "lazuryt" cz radia "śnieżnik"?
Nasz stadion wyglada dokładnie tak samo jak w tamtych czasach i nie powiesz mi ze nieszło go zmodernizowac przez te wszytkie lata.
Jaki gospodorz takie pole.
Świetnie powiedziane , normalnie riposta roku :P :P :P

PozdRo

14-krotny

#15 Post autor: 14-krotny » 10 cze 2004, o 17:33

Nowy albo wyremontowany stadion Ruch-u, dlaczego nie ? Tylko mam jedne pytanie, CZY WYTRZYMA 80 LAT PRZY TAKICH NISZCZYCIELACH ? zobacz przy naszym stadionie,nowe mosty, ogrodzenie,drogi,wszystko zniszczone, pomalowane,podrapane ,po co ma byc czysto? Szkoda mi mojgo klubu przy takich kibicach. POZDRO DLA NIEBIESKICH.

ODPOWIEDZ