Ja się jeszcze skoncentruje na meczu, który wg mnie był na bardzo dobrym poziomie. Brak skuteczności wg mnie wynika z braku naleznej koncentracji po łatwiutko wygranym meczu z Craxą. Chłopcy trochę obrośli w piórka i tym razem dostali lekkie ostrzeżenie. Jest ok. Pomimo remisu awansowaliśmy i dalej wszystko jest możliwe. Dlatego nie nalezy rozpaczać, siać zamętu, tylko wyciągnąć wnioski i walczyć dalej - do stracenia nie mamy nic.
co do pyskuwek na forum. Bardzo mi się podobało, jak po przegranym i beznadziejnym w wykonaniu kibiców meczu z Zagłębiem, w następnym zebraliśmy się wszyscy do kupy i już na meczu z Bełchatowem był po prostu mega ogień. Nierozumiem takiego sposobu myślenia niektórych, żeby się w nieskończoność kłucić o cokolwiek. Jeśli chcemy w tym sezonie coś ugrać, róbmy swoje, mamy to, co mamy - czyli niemało - i trzeba walczyć. Gramy co dwa dni, nie ma na nic czasu. Od meczu ze Śląskiem mamy 70 godzin, żeby się ogarnąć i zawalczyć z Pogonią, więc nie pierdolta!!!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.