[23 Kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mpapmp
Kontakt:

Re: [23 Kolejka] Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

#196 Post autor: mpapmp » 5 kwie 2010, o 14:32

Dziś dopiero zauważyłem ze działa forum to napisze coś od siebie o tym meczu.
Mecz fajny, szybki, mogli my wygrać 3:0, mogli my zrymisowac 3:3 ale mogli my tez przegrać 0:2.
Na pewno dużo się działo i fajnie się to oglądało. Frekwencja fajno tylko niektórzy widać było ze są pierwszy roz na meczu albo przyszli poszpanować i wołali swoich kumpli z innych sektorów. Ogólnie mecz na plus, szkoda tylko ze 1 punkt, za to teraz piłkarze się bardziej zmobilizują i z Pogonią i Odrą będzie 3:0 :)
Ważne, ze momy podiom!

ps. Zając :padam: i ta akcja w Canal Plus na wielki plus do Marcina :cwaniak:
Obrazek

bogas1985

#197 Post autor: bogas1985 » 5 kwie 2010, o 15:01

Bardzo przydalby sie nam pilkarz pokroju Mili z tak ulozona noga. Kazdy staly fragment Slaska smierdzial golem dla nich. Takich pilkarzy nam potrzeba - robiacych roznice.

Awatar użytkownika
BlueMen
Kontakt:

#198 Post autor: BlueMen » 5 kwie 2010, o 15:08

bogas1985 pisze:Bardzo przydalby sie nam pilkarz pokroju Mili z tak ulozona noga. Kazdy staly fragment Slaska smierdzial golem dla nich. Takich pilkarzy nam potrzeba - robiacych roznice.
Takiego my mieli, kto u nos tak wykonywoł wolne? BRZYTWA, ale to jus jego sprawa że woli grać w 1 lidze :kwasny:
Ruchu nasz ukochany

bogas1985

#199 Post autor: bogas1985 » 5 kwie 2010, o 15:22

Brzytwa nie bije nawet w polowie tak dobrze wolnych jak Mila. Moim zdaniem

jugador
Kontakt:

#200 Post autor: jugador » 5 kwie 2010, o 17:04

Skonczcie juz z tym Mila.Kiedy on ostatnio strzelil bramke z wolnego ? Z nami mial dzien i pilka mu siedziala , teraz mu znowu kilka spotkan nie wyjdzie.My potrzebujemy srodkowych pomocnikow pokroju Cantoro,Bandrowskiego,Sobolewskiego czy Stilica.Nie zadne pizdoliny Mile.Srodek mamy cienki jak dupa weza , tylko jak gra Straka to jakos wyglada.Z czolowym w lidze srodkiem pola bylibysmy teraz w walce o mistrzostwo.Kto wie czy nie na pierwszym miejscu ... W wielu meczach wlasnie tam nam punkty uciekaja.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#201 Post autor: Mirek » 5 kwie 2010, o 17:32

simonsays pisze:. ostatnio widze ze Tauron w siatkowce jest sponsorem z nazwy w klubie z Tarnowa.

Sorki za OT. Patrzę na żużel i jeździ drużyna TAURON AZOTY Tarnów

Cwajka
Kontakt:

#202 Post autor: Cwajka » 5 kwie 2010, o 19:54

i wygrala z Fabulazem :D
UN'08

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#203 Post autor: Slawko » 5 kwie 2010, o 20:02

Fest byłem wkurw..... w sobote bo straciliśmy zajebistą szanse na walke o majstra. Nie mówie, że byśmy go zdobyli, ale sam fakt byłby świetny. Ale trzeba się bić o puchary czego i tak nikt z nas się nie spodziewał.
Co do szpilu, nie wiem czy to brak Straki ale w środku pola było cienko, bardzo cienko, do tego skrzydła też zagrały dużo gorzej niż np z Cracovia. Było nerwowo i niedokładnie. Mam wrażenie, że jakby ten szpil był we Wrocławiu to na luzie byśmy im wcisnęli 2-0.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

bedboyblue
Kontakt:

#204 Post autor: bedboyblue » 5 kwie 2010, o 20:14

Dwie obszerne galerie z meczu http://www.waszapilka.pl/galleries,280,0" onclick="window.open(this.href);return false; i http://www.waszapilka.pl/galleries,281,0" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#205 Post autor: Scypion » 5 kwie 2010, o 20:47

bogas1985 pisze:Bardzo przydalby sie nam pilkarz pokroju Mili z tak ulozona noga. Kazdy staly fragment Slaska smierdzial golem dla nich. Takich pilkarzy nam potrzeba - robiacych roznice.
nie tylko wolne...brakuje nam kreatywnego srodkowego pomocnika...ale o tym wiemy od dawna.

Awatar użytkownika
SODA

#206 Post autor: SODA » 5 kwie 2010, o 21:36

jak na te realia gramy za***iście ..jak wejdą kolejni sponsorzy to ...
a napewno wejdą ;)
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

scaneRboy
Kontakt:

#207 Post autor: scaneRboy » 6 kwie 2010, o 09:39

Ja się jeszcze skoncentruje na meczu, który wg mnie był na bardzo dobrym poziomie. Brak skuteczności wg mnie wynika z braku naleznej koncentracji po łatwiutko wygranym meczu z Craxą. Chłopcy trochę obrośli w piórka i tym razem dostali lekkie ostrzeżenie. Jest ok. Pomimo remisu awansowaliśmy i dalej wszystko jest możliwe. Dlatego nie nalezy rozpaczać, siać zamętu, tylko wyciągnąć wnioski i walczyć dalej - do stracenia nie mamy nic.

co do pyskuwek na forum. Bardzo mi się podobało, jak po przegranym i beznadziejnym w wykonaniu kibiców meczu z Zagłębiem, w następnym zebraliśmy się wszyscy do kupy i już na meczu z Bełchatowem był po prostu mega ogień. Nierozumiem takiego sposobu myślenia niektórych, żeby się w nieskończoność kłucić o cokolwiek. Jeśli chcemy w tym sezonie coś ugrać, róbmy swoje, mamy to, co mamy - czyli niemało - i trzeba walczyć. Gramy co dwa dni, nie ma na nic czasu. Od meczu ze Śląskiem mamy 70 godzin, żeby się ogarnąć i zawalczyć z Pogonią, więc nie pierdolta!!!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#208 Post autor: wojt » 6 kwie 2010, o 16:39

gerhat pisze:wojt mom wrażenie że twoja niebiańskość ( nie mylić z Niebieskością) każdy post który odnosi się do twojej wypowiedzi traktuje jako chęć zaczepki.

Chcesz się wdawać w pyskówski z jakimś niespełna rozumu czarodziejem twoja sprawa (jo jego wypocin nie komentuję bo poziom jego wypowiedzi na to nie zasługuje), jest tysiąc epitetów i określeń jego zachowań których możesz użyć, ale "wiochmen" odnosi się do pochodzenia co z twojej klawiatury brzmi conajmniej dwuznacznie. A jeżeli dla ciebie znaczenie tego epitetu jest inne to wystarczy to napisać, że co innego miałeś na myśli, tylko po co cała ta otoczka o zaczepkach, urynie, świątecznej nudzie ect ect. To świadczy o twoich intencjach a nie o tym co miałeś na myśli.

Pierwsza sprawa to jako uczestnik tego forum moga komentować wypowiedzi jakie uznam za stosowne i każdy też może komentować moje. Nie mam obowiązku komentować tutaj każdego czarodzieja i ty nie musisz mnie z tego rozliczać. Pisząc tu aprobuję to, że nie wszyscy muszą się ze mną zgadzać i to akcpetować czego i tobie życzę. Druga sprawa to jako pochodzący z tej samej "wiochy" mam nie tylko prawo ale i obowiązek zareagować. Trzecia sprawa to... a pozwolisz że nie napiszą bo są Święta i wypada życzyć Ci wszystkiego najlepszego.
Lubia sie od czasu do czasu wdac w pyskówki z magikami:) Zamykając sprawy wioskowe chyba dla wiekszości ludzi robić wiocha to: hepanie w restauracji, dżistanie na głos w kościele, dłubanie w nosie w szynku przy stole itp. Dla ciebie trza jednak specjalne przypisy na marginesie stosować. Jak bych nie wiedzioł ze pochodzisz z tej naszej piekarskiej metropolii to bych pomysloł że jakis mały kompleksik i pochodzisz z Siemonii albo Sączowa:)
A pozatym jak napisoł Patton jo jest z Kozi Góry, czyli nie wiochmen ino pochodzący z małej miejscowości, a to róznica:) Dziekuje za chrześcijański gest żeś sie wstrzymoł z tym po trzecie na świeta, tak się juz bałem. Fenks za zyczenia i dozo na szpilu.

Lipiniorz25
Kontakt:

#209 Post autor: Lipiniorz25 » 7 kwie 2010, o 10:14

No coz...skutecznosc,skutecznosc,skutecznosc........
Szkoda zmarnowanych szans.Kolejny szpil u siebie i stracone punkty.Korona,Lubin a teraz Wrocław

Nie pozostaje sie poddawac i z Oderka wywalczyc juz te 3 punkty
Niebieski od uRodzenia

ODPOWIEDZ