Od poczatku ruszyc nawalnica i bedzie ok

To z tego wynika że Baran nie mieści sie w składzie19aRtuR20 pisze:sorry, ale wg mie w tej rundzie Grodzicki gro ok... poza tym meczem z Lubinem w wiadomo jakich warunkachbogas1985 pisze:----------------Pilarz--------------
Nykiel-Stawarczyk-Baran-Sadlok
Grzyb-Pulkowski-Straka-Janoszka
------------Zajac-Sobiech---------
Dalbym szanse Pulo w srodku pomocy, a Barana przesunal do obrony w zamian za niepewnego Grodzickiego. Reszta chyba optymalnie/ Tylko 3 pkt!!!
swoja droga testowac nowo para stoperów...
cale szczescie, ze o skladzie decyduje trener
Ciekawe kto jest tym jednym procentemjaca22 pisze:Ja ze swej strony apeluję o frekwencję!!!! Nie do was z forum bo zapewne 99% z nas tu obecnych chodzi na mecze .
już ? ulżyło ? To teraz idź sobie poczytaj wpisy takich samych dzieci jak ty z tym, że tamte akurat kibicują Cracovii (temat dotyczący poprzedniego meczu Ruchu).on czyli ja pisze:widzę,że bardzo pewni swego jesteście,muszę was zmartwić Śląsk Zrobi wszystko by z wami wygrać a my kibice Śląska mu w tym pomożemy
on czyli ja pisze:nie chodzi o spinke tylko o to że zrobimy wszystko by wygrać,owszem jesteście w roli faworyta i w tym upatruję nasze szanse na wywiezienie z co by nie było ciężkiego terenu choćby punkcika
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Kiler1989, uszy i 76 gości