Cracovia - Ruch Chorzów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z jednej strony jak czytam te typy to sie zawsze najpierw solidnie pienię, bo wciąż nas Ci pseudoeksperci nie doceniają choć tabela mówi sama za siebie i biorąc miejsca w niej pod uwagę to faworyt meczu jest tylko jeden...Z drugiej strony towarzyszy mi dzika satysfakcja jeśli te typy sie nie sprawdzaja...scaneRboy pisze:Cracovia - Ruch Chorzów (sobota, godz. 17:00)
MIELCARSKI: Stawiam na remis, chociaż Ruch jest na fali. Cracovia jest jednak drużyną potrafiącą sprawić niespodziankę. Dlatego właśnie myślę, że mecz zakończy się podziałem punktów.TYP: X
KOŁTOŃ: Ależ mecz - obu klubom nadzwyczajnie zależy na punktach. Stawiam na remis po bardzo emocjonującym spotkaniu. TYP: X
WOŁOWSKI: Średnia wiosna dla Cracovii, ale drużyna Lenczyka wygrać musi. TYP: 1
BIAŁOŃSKI: "Pasy" po sromotnej porażce w Gdyni będą chciały się odbić w górę tabeli. Ale Ruch rozsmakował się w zwycięstwach. Ciekawy pojedynek o tyle, że maestro Lenczyk podejmuje swojego byłego asystenta Waldemara Fornalika. Wspólnie pracowali w Wiśle i w Ruchu. TYP: 1X.
jak zawsze wklejam typy:
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... 456186,812

-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Może nawet lepiej... Nykiel odwala ostatnio kawał dobrej roboty, widać że haruje na boisku. Niech sobie dychnie przed trudniejszymi meczami u siebie.HKSADIK pisze:http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=art ... egory=news
Jednak Nykiel nie zagra.W kadrze znalazl sie za to Lesik.
tu jeszcze typy z szybkiej piłki:
Cracovia – Ruch Chorzów
Maciej Iwański.: Gospodarze grają niezły futbol. Ruch walczy na serio o Europę i to przez ligę, a nie tylko Remes Puchar Polski. Więcej atutów po stronie gości, ale na własnym (właściwie to Hutnika) boisku Pasy będą chciały zdobyć nadprogramowe punkty. Brak Andrzeja Niedzielana zmienił sytuację chorzowian i to na tyle, że z nim w składzie stawiałbym na właśnie nich.
Typ: X
Rafał Patyra: Ruch jest ostatnio mocno eksploatowany. Liga, Puchar Polski – zawodnicy czują to już w kościach. W sobotę Niebiescy staną przed trudnym zadaniem, bo Cracovia potrafi grać i ostro, i w sposób zaawansowany technicznie. Jeśli do gry w 100% gotowy już będzie Alexandru Suvorov, Pasy dadzą sobie radę.
Typ: 1
widać nikt na nas nie stawia
Ostatnio zmieniony 26 mar 2010, o 19:43 przez mulan, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- KajzeR Wiluś
- Kontakt:
Niestety całkowicie się zgadzam. "Fachowcy" tym razem mają rację. Zauważcie kolejny mecz gramy bez 4 podstawowych zawodników i to po meczu pucharowym z dogrywką. Nawet o 1 punkt będzie ciężko.
Naiwnością jest myśleć, że funkcjonując w normalnych warunkach, najpopularniejszy i najbardziej utytułowany klub w kraju byłby po wojnie jednym z najbiedniejszych, mając siedzibę w centrum największego okręgu przemysłowego, będącego zarazem najbogatszą częścią tego kraju.
Jeśli dodać do tego, że w regionie gdzie miał siedzibę rodziło się najwięcej talentów piłkarskich, brak hegemonii takiego klubu musiałby być wynikiem absurdalnego zbiegu okoliczności. Takim absurdalnym zbiegiem okoliczności było dla tego klubu zjawisko o nazwie PRL.
Jeśli dodać do tego, że w regionie gdzie miał siedzibę rodziło się najwięcej talentów piłkarskich, brak hegemonii takiego klubu musiałby być wynikiem absurdalnego zbiegu okoliczności. Takim absurdalnym zbiegiem okoliczności było dla tego klubu zjawisko o nazwie PRL.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dlatego ja napisalem ,ze druga polowa z Legja powinna byc materialem szkoleniowym do poprawienia skutecznosci i popraw szybkosci formacji ataku.
Zajac jest szybki lecz popelnia sporo razacych bledow. Sobiech chyba jest juz troche zmeczony. Janoszka zaczyna sie pokazywac z lepszej strony. Ale czy to wystarczy na te ciezkie czasy? Jest szansa , ale czy Ruch to wykorzysta?
Zajac jest szybki lecz popelnia sporo razacych bledow. Sobiech chyba jest juz troche zmeczony. Janoszka zaczyna sie pokazywac z lepszej strony. Ale czy to wystarczy na te ciezkie czasy? Jest szansa , ale czy Ruch to wykorzysta?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wg mnie z jednej strony rozumiem argument, że kontuzje, że zmęczenie, że dużo meczy. Bedzie ciężko, to wiadomo. Ale z drugiej strony pisałem po meczu z Bełchatowem o niedopracowanych wrzutkach ze skrzydeł i paru innych niedoróbkach - ta drużyna może grać lepiej. W tym meczu też mielismy kartki i kontuzje. Też bylo ciężko. Ja osobiscie po meczu z Bełchatowem właśnie zacząłem być optymistą, ponieważ grając rezerwami wygralismy mecz, a do bardzo dobrej i efektownej gry brakowalo wg mnie niewiele /detale/. Uważam, że ta druzyna bardzo szybko i bardzo mocno się rozwija - mam na mysli nie żelazną pierwszą jedenaskę ale osiemnastkę. A taki Goncerz np. nawet jeszcze nie miał okazji, zeby się pokazać.
Ja jestem optymistą, możemy mówić o szerokiej kadrze. Możemy mówić realnie o grze na zero styłu (że wspomne chociaż dwa dobre wystepy Stawarczyka), możemy kombinować jak pyknąć Cracovię.
Wszystko w głowie Waldiego i nogach chłopaków.
Ja jestem optymistą, możemy mówić o szerokiej kadrze. Możemy mówić realnie o grze na zero styłu (że wspomne chociaż dwa dobre wystepy Stawarczyka), możemy kombinować jak pyknąć Cracovię.
Wszystko w głowie Waldiego i nogach chłopaków.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Taa już tak miało być w przerwie zimowej i co? skoro kopacz nie chce grać w Ruchu to znaczy że nie jest kluczowy dla drużynyJoJeJo pisze:oiowiec mosz dobre info;p to bydzie dopiero poczatek odejsc kluczowych graczy po ty rundzie a co najgorsze trener pudzie wpieronym...

Jedyną tragedią byłoby odejście trenera Fornalika
Co do jutra to kolejny kluczowy mecz który pokaże wszystko a przynajmniej bardzo wiele w kwestii naszej pozycji w tym sezonie! Nie traćcie wiaRy! Stać nas na 3 pkt!
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
chopy ale co wy epicie ze gracze są zmeczeni to jest początek sezonu a juz mają byc zmenczeni????? zastanowcie sie co piszecie bo az zal na zachodzie grają wiecej i czesciej a do tego duzo bardziej wybiegany fuI3ball i jakos idzie, widzieliscie szpil z Legijom???? prowda je tako ze 2 45 min to chopcy przelazili i przestoli, pozatym mają kare bo jak sie nie zdobywo z 3 100% akcji 1 tora to cza zadupiac nie ma lekko.
JUTRO NIEBIESCY INO 3 PKT-y cza odskoczyc belchatowowi i gonic góra
NIEBIESCY NIESBIESCY!!!!!!!!!!
JUTRO NIEBIESCY INO 3 PKT-y cza odskoczyc belchatowowi i gonic góra
NIEBIESCY NIESBIESCY!!!!!!!!!!
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
He he,nie byłbym takim optymistą z tym 3 do przodu.Nasi chłopcy dostali reprymendę od trenera przed meczem z wami i z pewnością będą walczyli o każdy metr boiska,tym bardziej że wiedzą że ruch jest teraz trochę osłabiony a u nas sytuacja że tak powiem wróciła do normy i zagramy chyba najlepszym składem jaki obecnie mamy.Jeśli o mnie chodzi to wystawiłbym taki skład
--------------------------------Cabaj------------------------------
Sasin------------Polczak----------Wasiluk-------------------Mierzejewski
Pawlusiński-------Goliński-----------Suvorow-------------Sacha
Matusiak------------Ovseannicov
Trochę ofensywnie ale braków w obronie nie widzę,wszyscy zawodnicy w pełni sił więc jestem optymistycznie nastawiony do tego meczu:)
--------------------------------Cabaj------------------------------
Sasin------------Polczak----------Wasiluk-------------------Mierzejewski
Pawlusiński-------Goliński-----------Suvorow-------------Sacha
Matusiak------------Ovseannicov
Trochę ofensywnie ale braków w obronie nie widzę,wszyscy zawodnicy w pełni sił więc jestem optymistycznie nastawiony do tego meczu:)