[21 kolejka] Ruch Chorzów - GKS Bełchatów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
19aRtuR20
Kontakt:

#91 Post autor: 19aRtuR20 » 19 mar 2010, o 22:26

No i za co minus?
mialo byc za drugim razem plus :D , bo sie wybronił dobrze :)
Karny z kapelusza, czerwona dla Tosika niezasłużona, bramka Grzyba wpadła..
tu sie nie zgodza, byl zainteresowany bardziej Janoszka niz pilka

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#92 Post autor: spyru » 19 mar 2010, o 22:29

dreamtox pisze:Zagraliśmy dno - to cza przyznac. Piłi grane na oślep... Żadnego pomysłu na gra :wstyd:

Ale 3 pkt u nas... :hyhy:
A kiedy mysmy mieli pomysł na gre? W zeszłej rundzie też grali wszystko na Niedzielana, terez grają na Zająca.
Brawo za determinację. Brawo Świerblewski.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: HKSADIK » 19 mar 2010, o 22:31

Gowno a nie dno...Jak mnie takie cos denerwuje.Moze nie jestesmy super teamem jak Barcelona,ale bez przesady.Byla walka,byl charatker,byly jakies tam okazje.Gralismy z dobrym zespolem,ktory ogral Wisłe,zresmiowal z Lechem i uwazam,ze wcale zle nie bylo.Brawo dla Fornalika za zmiany-Lisowski(zagral z dwie ciekawe pilki),no i Świerblewski!

Elegancko!

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#94 Post autor: art82 » 19 mar 2010, o 22:35

albo oni sa ślepi albo nie wiem ale tam byl karny jak na dłoni on go bierze w kleszcze wyraźnie zahacza ! propaganda nie zna granic. malo tego nalezal nam sie karny w 1 polowie jak byl rzut wolny Janoszki i piłkę trafił ręka jakis zawodnik GKS i tego juz nikt w mediach nie napisze !!!!!!
Ostatnio zmieniony 19 mar 2010, o 22:42 przez art82, łącznie zmieniany 1 raz.
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#95 Post autor: Marceli ~Sk~ » 19 mar 2010, o 22:37

No i gdyby Janoszka mial troche wiecej pomyslunku to sam by strzelil gola. Tak samo co w stosunku do Zajaca. Jest szybki , ale niestety ta szybkosc nie potrafi do konca wykorzystac. Moglby to byc drugi nasz Niedzielan.

Tizzue
Kontakt:

#96 Post autor: Tizzue » 19 mar 2010, o 22:39

Sam jesteś dno, ruch wygrywa: dno, przegrywa: dno, najlepiej będzie jak sam tam pójdziesz i rozegrasz ta piłkę. Fakt nie mamy rozgrywajacego ale taka właśnie jest gra ruchu, szybkie piłki do przodu pomijając środek, mogły by być czasem dokładniejsze ale nie ma na co narzekać. Wielki plus dla defensywy, poza małymi wpadkami przy kryciu Wróbla to w miarę to wyglądało.
Jestem szczęśliwy i przede wszystkim dumny z tego że Ruch wygrał, od krytyki stylu jest trener a my powinnismy się cieszyć z 3 pkt!

scaneRboy
Kontakt:

#97 Post autor: scaneRboy » 19 mar 2010, o 22:51

mecz bardzo dobry w naszym wykonaniu, biorąc poprawke na kontuzje. Mamy mocniejsza drużyne niż jesienią. Nie chodzi mi o styl, tylko, że sobie w takim składzie poradzili.

Gratuluje, dziekuje, prosze o jeszcze :D

doping bez zarzutu, już nie pamietam, co było we wtorek.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#98 Post autor: Thoth » 19 mar 2010, o 22:51

mecz kapa totalno. bełchatów słaby i Ruch słaby ale najważniejsze zwycięstwo bo jak to sie godo nieważny styl nikt o tym za pora dni nie bydzie pamietoł ale najważniejsze 3 pkt :)
jedynie co mnie przerażo to to ze nom sie skład sypie Niedzielan, Straka out teraz Baran i Sadlok przerwa... :(
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
ch-R

#99 Post autor: ch-R » 19 mar 2010, o 22:52

Co wy pierdzicie ?! To był fajny mecz , bardzo szybki tyle że brakowało takich czystych sytuacji ! Ten mecz od początku był na 0-0 ale na szczęście nasze 3 pkt. ! I tylko to sie liczy .

Lukas89 czyżbyś był na meczu ? niemożliwe :rotfl:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Witek46
Kontakt:

#100 Post autor: Witek46 » 19 mar 2010, o 22:55

Nie rozumiem wątpliwości co do karnego. Nawet biorąc poprawkę na to , że jetem kibicem Ruchu, to dla mnie karny był ewidentny.
Bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu i to przeciwko bardzo dobrej drużynie (obiektywnie chyba lepszej od nas). Tym ważniejszy jest wynik.
Obrona w tym zestawieniu silna - moim zdaniem tak ustawiony środek obrony jest lepszy niż z Sadlokiem, a Nykiel jest świetny na prawej i lewej obronie.
Janoszka wielkie brawa za drugą połowę oby tak zawsze. Pulo walczył jak zawsze, ale był dziś lepszy niż z Legią.
Sobiech - wygrał wszystkie, dosłownie wszyskie górne piłki. Jest lepszy z meczu na mecz i już mi żal, że latem nie będziemy w stanie go zatrzymać. Mam nadzieję, że dużo na nim zarobimy, a on rozwinie się w jakimś świetnym klubie, najlepiej z Anglii.
Świerblewski po zmianie: kolejny mecz na plus. Ten chłop da nam dużo radości. Jak na niego patrzę, to jakbym widział młodego Gęsiora (to już wiecie ile mom lot).
Jedyny minus - mimo dwóch świetnych interwencji to Pilarz. W pierwszej połowie popełniał fatalne błędy, szczęśliwie nie wykorzystane przez Bełchatów.
Dopero po meczu, gdy zobaczyłem tabelę, to zdałem sobie sprawę jak ważny był to mecz. Brawo Ruch, brawo Fornalik.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2010, o 22:59 przez Witek46, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#101 Post autor: bluemario » 19 mar 2010, o 22:56

Teraz Tauron powinien sypnac premie za wygrana z pge ;)

Lukas89
Kontakt:

#102 Post autor: Lukas89 » 19 mar 2010, o 22:57

ch-R pisze:Lukas89 czyżbyś był na meczu ?
mogłeś mi pw z tym pytaniem napisać ;)

wiesz.. czasem mi się zdarzy ;) :rotfl:

--
żeby nie było OT.

jak patrze na powtórki, to faktycznie karny powinien być ale za to co później Tosik robił z Janoszką,nie za to,że dotknął najpierw piłki.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2010, o 23:00 przez Lukas89, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

hydroxy
Kontakt:

#103 Post autor: hydroxy » 19 mar 2010, o 22:58

"- A na koniec okazało się, że Ruch wygrał 1:0. Aha, okazało się też, że zmieniły się przepisy - teraz wystarczy musnąć piłkę, a potem można nawet połamać komuś nogi/ręce/kregosłup, bo i tak jest to - według komentatorów - "czyściutkie wejście"

to tyla w kwestii karnego - WESZLO.PL
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"

scaneRboy
Kontakt:

#104 Post autor: scaneRboy » 19 mar 2010, o 23:06

bluemario pisze:Teraz Tauron powinien sypnac premie za wygrana z pge ;)

też o tym pomyślałem, ale dopiero na meczu, zamiast prosić sie kibiców, żeby przyszli, mogli ogłosić, że to prestiżowy pojedynek gigantów polskiej energetyki.

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#105 Post autor: Marceli ~Sk~ » 19 mar 2010, o 23:07

Komentarze w teliwizji byly pod GKS Belchatow. Superlatywy. Karny mialbyc wczesniej za reke w murze. A co do drugiej zoltej a pozniej w konsekwencji czerwona to tez mozna powiedziec kontrowersyjna. Ale komentatorzy tylko i wylacznie widza karny !

A co do premi za mecz to sie nalezy zawodnikom.

ODPOWIEDZ