Nie rozumiem wątpliwości co do karnego. Nawet biorąc poprawkę na to , że jetem kibicem Ruchu, to dla mnie karny był ewidentny.
Bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu i to przeciwko bardzo dobrej drużynie (obiektywnie chyba lepszej od nas). Tym ważniejszy jest wynik.
Obrona w tym zestawieniu silna - moim zdaniem tak ustawiony środek obrony jest lepszy niż z Sadlokiem, a Nykiel jest świetny na prawej i lewej obronie.
Janoszka wielkie brawa za drugą połowę oby tak zawsze. Pulo walczył jak zawsze, ale był dziś lepszy niż z Legią.
Sobiech - wygrał wszystkie, dosłownie wszyskie górne piłki. Jest lepszy z meczu na mecz i już mi żal, że latem nie będziemy w stanie go zatrzymać. Mam nadzieję, że dużo na nim zarobimy, a on rozwinie się w jakimś świetnym klubie, najlepiej z Anglii.
Świerblewski po zmianie: kolejny mecz na plus. Ten chłop da nam dużo radości. Jak na niego patrzę, to jakbym widział młodego Gęsiora (to już wiecie ile mom lot).
Jedyny minus - mimo dwóch świetnych interwencji to Pilarz. W pierwszej połowie popełniał fatalne błędy, szczęśliwie nie wykorzystane przez Bełchatów.
Dopero po meczu, gdy zobaczyłem tabelę, to zdałem sobie sprawę jak ważny był to mecz. Brawo Ruch, brawo Fornalik.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2010, o 22:59 przez
Witek46, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo