Jak dla mnie to najbardziej zawinił Straka - nie wiem czemu nie podbiegł ''od bramki'' tylko jakoś dziwnie od boku , przedobrzył , pewnie myślał , że tam się obróci napastnik Polonii .Lukas89 pisze:Ja patrząc na powtórke straconej bramki bym sie nie zgodził.. według mnie własnie Maciek zawinił,na spółe z Grodzickim,ale może nawet właśnie Sadlok bardziej..miedza pisze:Sadloczek sobie radził, robił co może i nie mom zastrzeżeń z tego co widziołech live...
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... _1_1_.html
Trzeba poczekać do wtorku/piątku aby przekonać się w jakiej tak naprawdę formie są aktualnie nasi piłkarze . Drugi mecz z rzędu na fatalnej murawie ( za takie przygotowanie murawy jak Polonia czy Lech też powinny posypać się kary , może ktoś by się tym zaczął zajmować ) i trudno tak naprawdę coś powiedzieć .
Jak dla mnie bardzo dobry mecz Zająca ( i nie chodzi tu tylko o bramkę ) dużo biegał , walczył , kilka razy takim boiskowym sprytem wywalczył rzuty wolne .
Mecz o puchary europejskie możliwe , że już w piątek - jak wygramy 1-0 , 2-0 to przy równej ilości punktów z Bełchatowem zajmiemy 4 miejsce które wg mnie da nam grę w europejskich pucharach . Bo kto jak nie Legia , Wisła lub my ma zdobyć PP ?