Przy czym barwy województwa nie są żółto-niebieskie tylko niebiesko-żółto-niebieskie o czym pisałem wcześniejtramp3k pisze: a ja widze ze większość kasy wyłoży województwo więc brawy powinny być żółto niebieskie.

Przy czym barwy województwa nie są żółto-niebieskie tylko niebiesko-żółto-niebieskie o czym pisałem wcześniejtramp3k pisze: a ja widze ze większość kasy wyłoży województwo więc brawy powinny być żółto niebieskie.
Jeżech stela a fandzym Ruchowi.Víte, že samička koníčka mořského klade vajíčka do váčku samce?
dokladnie a Kopel mysli ze my bydziemy na nim gracscaneRboy pisze:Powiedźcie, na czyjej głowie leży, co ma się później z tym stadionem dziać?
Czy Stadion Śląski i pieniądze, które w niego wpompowano to jest problem Ruchu Chorzów? OCZYWIŚCIE NIE!
Zasada jest taka, że to klient decyduje, czy chce kupić usługę, czy nie. Nie wiem dla kogo oni ten stadion szykują, ale jest pewne, że w barwach biało-czerwonych trudniej będzie ten stadion "sprzedać" np. Ruchowi.
100mln........ eh za taka kwote mogl by juz stac stadion RUCH-uscaneRboy pisze:Uważam, że jak się wpakowało w stadion już blisko 1 mld zł, to warto wydać jeszcze nawet ze 100mln ....
Stadion Śląski to nie działka Kopla. I było to godane juz kilka razy.19flasteR20 pisze:dokladnie a Kopel mysli ze my bydziemy na nim gracscaneRboy pisze:Powiedźcie, na czyjej głowie leży, co ma się później z tym stadionem dziać?
Czy Stadion Śląski i pieniądze, które w niego wpompowano to jest problem Ruchu Chorzów? OCZYWIŚCIE NIE!
Zasada jest taka, że to klient decyduje, czy chce kupić usługę, czy nie. Nie wiem dla kogo oni ten stadion szykują, ale jest pewne, że w barwach biało-czerwonych trudniej będzie ten stadion "sprzedać" np. Ruchowi..Przegralismy wyscig o EURO a na nowy stadion dla Ruch-u na 25 000 nie umie nawet wydac zadnej zlotowki o.O?!
100mln........ eh za taka kwote mogl by juz stac stadion Ruch-uscaneRboy pisze:Uważam, że jak się wpakowało w stadion już blisko 1 mld zł, to warto wydać jeszcze nawet ze 100mln ....eh ;/ czy ten kopel wogule mysli o Ruch-u rzadzi od 1991 i co dalyj?!
WYBORY BLISKO!!!![]()
w który stadion się już wpakowało 1mld zł?scaneRboy pisze:Uważam, że jak się wpakowało w stadion już blisko 1 mld zł, to warto wydać jeszcze nawet ze 100mln ....
stadion od 10 lat stoi odłogiem prawie przez cały czas, już nie pamietam gdzie czytałem, ale to około 5 mln miesiecznie, wiec dolicz do rachunku około 600 mln. Były jakieś przychody (mecze i koncerty) ale nie sądze, żeby pokryły chciaż z 10% tych kosztów.tramp3k pisze:w który stadion się już wpakowało 1mld zł?
bo wtedy ryj otworza wszystkie dospele szczewa i inno chołota. A tak złoto niebieski to barwy wojewodztwa i duzo latwiej bedzie przeforsowac u marszalka taki zestaw duzo lepszy do nos niz bialo czerwone.Rudebwoy pisze:Czy jo sie myla czy jeszcze nikt nie zaproponowoł samych niebieskich zitzów?
Skoro nikt nom nie chce nowego stadionu na Cichej postawić ino wszyscy "fachowcy" godali że jak klub mo sie rozwijać to won na Stadion Śląski bo srogi i w ogóle to czemu nie ma być niebieskich jo się pytom?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 55 gości