Ruch Chorzów : Zagłębie Lubin

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#61 Post autor: m-p » 5 mar 2010, o 19:52

Dobre :rotfl: :rotfl: Ciekawe co oni tam piją w tym Lubiniu :hyhy: :hyhy:

Kris KLZ
Kontakt:

#62 Post autor: Kris KLZ » 5 mar 2010, o 20:37

Kotlet pisze:Kuxwa zas ten down Siejewicz. jak ja go widze to juz mi jest słabo. To co ten koles wyczynia na boisku to jest nieporozumienie. Kit z meczem ważne zeby wszyscy sie na niego patrzyli i na nim skupiali uwagę że o kartce dla Straki na Lechu za nic czy wolnym za faul na Małckim którego nie było a po nim padła brama dla Wisły nie wspomnę :kwasny: :kwasny: :kwasny:
Jak dla mnie jeden z najgorszych arbitrów w ekstraklasie i oczywiście muszą go dawać zas na Ruch.
Jakims dziwnym trafem Zagłebie dwa szpile z jego udziałem wygrało...
Nie chce być złym prorokiem.
narzekosz na Siejewicza...to niy wiem czy oglondols dzisiejszy szpil Korona-Polonia...tamtyn sendzia to byl dopiero "mistrz swiata" :przestraszony:

jo sie nie martwa o wynik.Niebiescy tylko zwyciestwo ! :cwaniak:
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

crespo09
Kontakt:

#63 Post autor: crespo09 » 5 mar 2010, o 21:21

Panowie wiycie cos o fRekwyncji .? bo podobno mo byc ŁooGieŃ :D bd 10k .?
W Moim SeRcu Zawsze RUCH !!!
Niebiesko KRew i SeRce !!!

! RUCH !

Elmer
Kontakt:

#64 Post autor: Elmer » 5 mar 2010, o 21:41

m-p pisze:Dobre :rotfl: :rotfl: Ciekawe co oni tam piją w tym Lubiniu :hyhy: :hyhy:
miedź żerą i to widać po wpisach miedzianą klawiaturą :rotfl:
Nie gramy ładnej piłki
Chyba się nie znam, ale dziecko naoglądało się za dużo Barcelony
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

tramp3k
Kontakt:

#65 Post autor: tramp3k » 5 mar 2010, o 21:59

Ruch to dla mnie drużyna mająca wiele szczęścia w tym sezonie, nie są drużyną na poziomie Lecha czy Wisły. Mogą zarówno wygrać jak i przegrać z każdym w ekstraklasie.
Jeżeli się ich nie przestraszymy to spokojnie powinniśmy wywieźć przynajmniej remis z Chorzowa. Zwycięstwo jest w naszym zasięgu.
prawda jest taka ze ten "NAGAZOWANY RUCH" dostał po tyłku od kazdgo z czuba tabeli... Legia Wisła Lech i Gks wszyscy ich przycisneli i Ruch odpuszczal po pierwszych 30 min pozniej juz grala tylko 1 druzyna na boisku wiec uwazam ze mamy szanse i to spore na wywiezienie 3ptk kolejny mecz w ktorym remis bedzie traktowany nie jako Wygrana a jako PORAŻKA....
Przy całym szacunku do ich 33 000 000zł, niebiescy spuśćcie im wp***dol :)

Awatar użytkownika
heR Fik
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: heR Fik » 5 mar 2010, o 22:11

Wisła przegrała kolejny mecz!! Jest szansa zminimalizować przewage do 2 pkt. :hyhy: wszyscy na mecz!!!!!
..mizerna CICHA - stajenka licha.. :zalamany: pełna NIEBIESKIEJ chwały :hurra: :hurra:

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#67 Post autor: 19flasteR20 » 5 mar 2010, o 23:16

19shang20 pisze:Traore: pokonamy Ruch
Najskuteczniejszy snajper Zagłębia Mouhamadou Traore jest odważny w wypowiedziach przed meczem z "Niebieskimi". - Pokonamy Ruch - zapewnia Senegalczyk.

Traore docenia klasę Ruchu, ale dobrze wie, że jego drużyna, aby utrzymać się w ekstraklasie, musi wygrywać mecze z najsilniejszymi rywalami. - Oni grają bardzo dobry futbol i nieprzypadkowo plasują się na tak wysokim miejscu w tabeli, ale my... pokonamy Ruch. No, bo niby dlaczego mielibyśmy tego nie zrobić? Nie możemy się nikogo bać, nie jesteśmy słabym zespołem, stać nas na wygraną z każdym z rywali - z optymizmem zapowiada napastnik lubinian. (Niebiescy.pl)
chyba naczytol sie wypowiedzi na forum miedziowych :] !

Lekko ni bydzie ale jesli az tak chca przyjechac i wygrac to my czekomy.
Wydaje mi sie ze taktyka podwojne kRycie w obronie i lotanie wzdluz i wszerz powinna zaowocowac. Zdecydowanie mecz walki i gryzienio trowy a nasze szybkie i dokladne podania i centry do napadziora "WtoRek-Abdul" powinny ostudzic ich gorace glowy.
Cza ich zaatakowac 1 szczylic toRa i czekac a bRamki nastypny tory juz powinny wleciec.
Oczywiscie podwujne krycie + pressing po stracie bala no i zabiegac ich.
Nasi sa w lepszej formie kondycyjnej. Hmmm.....Udo sie INO RUCH 1920 ...a My jak zwykle 12 zawodnikiem na placu gRY mo byc Ogien to malo powiedziane...jako kibice czujemy glod fussbalu i glod dopingu!!
Walczyć, trenować! Ruch Chorzów musi panować!
Ostatnio zmieniony 6 mar 2010, o 00:07 przez 19flasteR20, łącznie zmieniany 1 raz.

scaneRboy
Kontakt:

#68 Post autor: scaneRboy » 5 mar 2010, o 23:48

:hyhy:

nikt sie nie przyzna, ale kazdy trzymie kciuki za Odre

;)
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

slavo
Kontakt:

#69 Post autor: slavo » 5 mar 2010, o 23:50

scaneRboy pisze:nikt sie nie przyzna, ale kazdy trzymie kciuki za Odre
bardziej za Cracovie

scaneRboy
Kontakt:

#70 Post autor: scaneRboy » 5 mar 2010, o 23:53

slavo pisze:bardziej za Cracovie
to też
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#71 Post autor: HKSADIK » 6 mar 2010, o 00:10

A ja trzymam kciuki tylko i wylacznie za Ruch dzisiaj.W innych meczach niech sie dzieje co chce,choc oczywiscie jakies potkniecie Legii,czy tez Lecha smucic mnie absolutnie nie bedzie:)

W kadrze na Zagłębie nie znalazl sie Goncerz,w jego miejsce wskoczyl Straka.Tak jak trener Fornalik juz wczesniej zapowiadal,Świerblewski bedzie musial jeszcze poczekac na debiut,najpierw musi sie odpowiednio przygotowac i dojsc do formy.
W skladzie najpewniej dojdzie do jednej zmiany w porownaniu do meczu w Gdyni-Pulkowskiego zastapi nasza najwieksza sila srodka pola,czyli Straka:)

Tak patrze na ten sklad Zagłębia i wyglada calkiem niezle,paru pilkarzy z Lubina pewnie i w naszym skladzie byloby chetnie widzianych przez trenera Fornalika:)(Uwazac na tego Traore!!)
Jestesmy dobrze przygotowani do rundy,jesli zagramy swoje to powinno byc dobrze:)Naszym zadaniem jest poniesc dopingiem pilkarzy do kolejnego zwyciestwa w tym sezonie!

Do boju Niebiescy!

Awatar użytkownika
JoKeRoNŁ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#72 Post autor: JoKeRoNŁ » 6 mar 2010, o 00:37

Ruch jako rewelacja sezonu powinien spokojnie pojechać po Zagłębiu, które w tym sezonie niezbyt sobie radzi, ale żeby nie zapeszyć. Wystarczy przez okrągłe 90 minut drzeć morde a piłkarze już zrobią swoje. :D
Against modern football !!

Awatar użytkownika
WYKLĘTY
Kontakt:

#73 Post autor: WYKLĘTY » 6 mar 2010, o 01:38

tak zech se siedziol i oglondol tv, nagle mgla przed oczami...i widza dzisiejszy szpil, wsumie to juz po gwizdku bolo, 4-0 do Ruchu, 2 tory Sobiecha i 2 Wtorka, nic zech niepil :P jak tak bydzie pierwszej osobie, vtoro zglosi sie na PW po szpilu stawiom kista piw :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not!!!

szymol21
Kontakt:

#74 Post autor: szymol21 » 6 mar 2010, o 02:41

szkoda Goncerza ;/ moim zdaniem przydal by sie ..

sławcio
Kontakt:

#75 Post autor: sławcio » 6 mar 2010, o 04:54

JO MYŚLA ŻE CO DO Gonzo to spokojnie jego czas jeszcze nadejdzie na dzień dzisiaj to wiadomo że Straka łod niiego lepszy jest więc do składu musi wejść .
A co do samego szpilu to o doping się chyba nie momy co martwić PRAWDA ?
sławcio

ODPOWIEDZ