Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
m-p
-
Kontakt:
-
Kris KLZ
-
Kontakt:
Kotlet pisze:Kuxwa zas ten down Siejewicz. jak ja go widze to juz mi jest słabo. To co ten koles wyczynia na boisku to jest nieporozumienie. Kit z meczem ważne zeby wszyscy sie na niego patrzyli i na nim skupiali uwagę że o kartce dla Straki na Lechu za nic czy wolnym za faul na Małckim którego nie było a po nim padła brama dla Wisły nie wspomnę
Jak dla mnie jeden z najgorszych arbitrów w ekstraklasie i oczywiście muszą go dawać zas na Ruch.
Jakims dziwnym trafem Zagłebie dwa szpile z jego udziałem wygrało...
Nie chce być złym prorokiem.
narzekosz na Siejewicza...to niy wiem czy oglondols dzisiejszy szpil Korona-Polonia...tamtyn sendzia to byl dopiero "mistrz swiata"
jo sie nie martwa o wynik.Niebiescy tylko zwyciestwo !

KLIMZOWIEC!!!
-
crespo09
-
Kontakt:
Panowie wiycie cos o fRekwyncji .? bo podobno mo byc ŁooGieŃ

bd 10k .?
W Moim SeRcu Zawsze RUCH !!!
Niebiesko KRew i SeRce !!!
! RUCH !
-
Elmer
-
Kontakt:
miedź żerą i to widać po wpisach miedzianą klawiaturą
Nie gramy ładnej piłki
Chyba się nie znam, ale dziecko naoglądało się za dużo Barcelony
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
tramp3k
-
Kontakt:
Ruch to dla mnie drużyna mająca wiele szczęścia w tym sezonie, nie są drużyną na poziomie Lecha czy Wisły. Mogą zarówno wygrać jak i przegrać z każdym w ekstraklasie.
Jeżeli się ich nie przestraszymy to spokojnie powinniśmy wywieźć przynajmniej remis z Chorzowa. Zwycięstwo jest w naszym zasięgu.
prawda jest taka ze ten "NAGAZOWANY RUCH" dostał po tyłku od kazdgo z czuba tabeli... Legia Wisła Lech i Gks wszyscy ich przycisneli i Ruch odpuszczal po pierwszych 30 min pozniej juz grala tylko 1 druzyna na boisku wiec uwazam ze mamy szanse i to spore na wywiezienie 3ptk kolejny mecz w ktorym remis bedzie traktowany nie jako Wygrana a jako PORAŻKA....
Przy całym szacunku do ich 33 000 000zł, niebiescy spuśćcie im wp***dol

-
heR Fik
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Wisła przegrała kolejny mecz!! Jest szansa zminimalizować przewage do 2 pkt.

wszyscy na mecz!!!!!
..mizerna CICHA - stajenka licha.. :zalamany: pełna NIEBIESKIEJ chwały :hurra: :hurra:
-
19flasteR20
-
Kontakt:
19shang20 pisze:Traore: pokonamy Ruch
Najskuteczniejszy snajper Zagłębia Mouhamadou Traore jest odważny w wypowiedziach przed meczem z "Niebieskimi". - Pokonamy Ruch - zapewnia Senegalczyk.
Traore docenia klasę Ruchu, ale dobrze wie, że jego drużyna, aby utrzymać się w ekstraklasie, musi wygrywać mecze z najsilniejszymi rywalami. - Oni grają bardzo dobry futbol i nieprzypadkowo plasują się na tak wysokim miejscu w tabeli, ale my... pokonamy Ruch. No, bo niby dlaczego mielibyśmy tego nie zrobić? Nie możemy się nikogo bać, nie jesteśmy słabym zespołem, stać nas na wygraną z każdym z rywali - z optymizmem zapowiada napastnik lubinian. (Niebiescy.pl)
chyba naczytol sie wypowiedzi na forum miedziowych
!
Lekko ni bydzie ale jesli az tak chca przyjechac i wygrac to my czekomy.
Wydaje mi sie ze taktyka podwojne kRycie w obronie i lotanie wzdluz i wszerz powinna zaowocowac. Zdecydowanie mecz walki i gryzienio trowy a nasze szybkie i dokladne podania i centry do napadziora "WtoRek-Abdul" powinny ostudzic ich gorace glowy.
Cza ich zaatakowac 1 szczylic toRa i czekac a bRamki nastypny tory juz powinny wleciec.
Oczywiscie podwujne krycie + pressing po stracie bala no i zabiegac ich.
Nasi sa w lepszej formie kondycyjnej. Hmmm.....Udo sie INO RUCH 1920 ...a My jak zwykle 12 zawodnikiem na placu gRY mo byc Ogien to malo powiedziane...jako kibice czujemy glod fussbalu i glod dopingu!!
Walczyć, trenować! Ruch Chorzów musi panować!
Ostatnio zmieniony 6 mar 2010, o 00:07 przez
19flasteR20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
scaneRboy
-
Kontakt:
nikt sie nie przyzna, ale kazdy trzymie kciuki za Odre

"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
slavo
-
Kontakt:
scaneRboy pisze:nikt sie nie przyzna, ale kazdy trzymie kciuki za Odre
bardziej za Cracovie
-
scaneRboy
-
Kontakt:
slavo pisze:bardziej za Cracovie
to też
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
HKSADIK
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
A ja trzymam kciuki tylko i wylacznie za Ruch dzisiaj.W innych meczach niech sie dzieje co chce,choc oczywiscie jakies potkniecie Legii,czy tez Lecha smucic mnie absolutnie nie bedzie:)
W kadrze na Zagłębie nie znalazl sie Goncerz,w jego miejsce wskoczyl Straka.Tak jak trener Fornalik juz wczesniej zapowiadal,Świerblewski bedzie musial jeszcze poczekac na debiut,najpierw musi sie odpowiednio przygotowac i dojsc do formy.
W skladzie najpewniej dojdzie do jednej zmiany w porownaniu do meczu w Gdyni-Pulkowskiego zastapi nasza najwieksza sila srodka pola,czyli Straka:)
Tak patrze na ten sklad Zagłębia i wyglada calkiem niezle,paru pilkarzy z Lubina pewnie i w naszym skladzie byloby chetnie widzianych przez trenera Fornalika:)(Uwazac na tego Traore!!)
Jestesmy dobrze przygotowani do rundy,jesli zagramy swoje to powinno byc dobrze:)Naszym zadaniem jest poniesc dopingiem pilkarzy do kolejnego zwyciestwa w tym sezonie!
Do boju Niebiescy!
-
JoKeRoNŁ
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Ruch jako rewelacja sezonu powinien spokojnie pojechać po Zagłębiu, które w tym sezonie niezbyt sobie radzi, ale żeby nie zapeszyć. Wystarczy przez okrągłe 90 minut drzeć morde a piłkarze już zrobią swoje.

Against modern football !!
-
WYKLĘTY
-
Kontakt:
-
szymol21
-
Kontakt:
szkoda Goncerza ;/ moim zdaniem przydal by sie ..
-
sławcio
-
Kontakt:
JO MYŚLA ŻE CO DO Gonzo to spokojnie jego czas jeszcze nadejdzie na dzień dzisiaj to wiadomo że Straka łod niiego lepszy jest więc do składu musi wejść .
A co do samego szpilu to o doping się chyba nie momy co martwić PRAWDA ?
sławcio
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 36 gości