Stary Kibic - swiat to nie tylko KASA... To sa ludzie, ktorzy poswiecaja swoj czas, swoje pieniadze, zdrowie i robia wszystko dla klubu. I Ci ludzie nie maja takich pretensji jak Ty. Z calym szacunkiem dla Ciebie, ale gdybym ciagle sie obracal wstecz, to nie mialbym zadnych ambicji, nie jezdzil na Ruch wierzac, ze bedzie lepiej, ze kiedys dostapie zaszczytu radosci z 15 gwiazdki. Bo przeciez moglbym powiedziec, ze zla passa trwajaca te 15 lat ciagnie sie za nami jak smrd po gaciach i sie bedzie ciagla, wiec co ja naiwny trace czas, pieniadze, nerwy zeby jechac za nimi po calej polsce prawda? Nie tedy droga. W swietle zajsc z 3 maja, to duzo sie zmienilo - masz racje, mamy przeje*** w PZPN, ale odpowiedz sobie na pytanie - czy to cos nowego? Ruch zawsze mial wrogow w wawce i po 3 maja nic sie nie zmienilo. Czasami trzeba upasc nisko, by moc wspiac sie wyzej - na przekor tym, co rzucaja klody pod nogi. Upadlismy nisko, ani razu nie zaprzeczylem temu. Ale czy pilkarze sprzedawajac mecze, zabierajac nam 3 pkt. sa wtedy lepsi? Jest kilka aspektow tej sprawy, chetnie mozemy pogadac - zapraszam na PW lub GG. Wierz mi, ze mna da sie rozmawiac i to normalnie. Ale lubie sobie pozwiedzac polske za moja druzyna i moze gdyby nie niektorzy chlopcy przyplacilbym to trwalym kalectwem. Na szczescie tak sie nie stalo, wlasnie dzieki tym chlopakom ktorych od prawie miesiaca rownacie z ziemia. Pewnie wiesz, kto powiedzial takie slowa - nie osadzaj, a nie bedziesz osadzany... A zeby nie napisali mi, ze nie na temat

Wyniku szlo sie spodziewac takiego hehehe. Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...