Ruch-Zagłębie L.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Natalka:)

#91 Post autor: Natalka:) » 29 maja 2004, o 15:30

Kule.... czymu wszyscy mówią.. że ten mecz to szkoda gadać..? Moim zdaniem... skoro jestesmy kibicami to powinnismy byc z RUCHEM na DOBRE i na ZŁE? jak z wastakie kibice... to cóż trzeba się pogodzić z tą wpadką my sami już nic nie zrobimy! jedynie co do nas kibiców należy to WYDZIERAC GARDŁA NA MECZU! i jak najgoręcej im kibicowac :P jestem pewna że potrzebny jest im doping! ale nie krytykowanie...! Pa pozdro :*:*

ZAWSZE Z RUCHEM! NA DOBRE I NA ZŁE! :r:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#92 Post autor: Patton » 29 maja 2004, o 16:10

Niebieska - patrzysz na to przez pryzmat 3 maja. Ja uwazam, ze co sie stalo, to sie nie odstanie i trzeba isc do przodu, a nie patrzec ciagle w tyl. Latwo kogos teraz oskarzac o porazki itd. Ale prawda jest tylko jedna - walczy sie na boisku o punkty przez caly sezon, ktory sklada sie z 2 rund. Utracilismy 3 pkt. z lksa, to fakt, ktory nie podlega dyskusji. Ale jednoczesnie, moglismy zdobyc np. 6 jesienia, a tego nie zrobilismy. Poprostu mamy slaba druzyne i nie ma co tego kryc. To nie jest jednorazowy wybryk. Tak sie dzieje juz od dobrych kilku lat. I dopoki "pewne" osoby nie przestana "uzdrawiac" naszego Ruchu, to nie liczylbym na Twoim miejscu na pelen stadion, zywy doping i pelna kulture wsrod kibicow. Realia sa takie, a nie inne - ich niestety nie zmienie ja, Ty, reszta ktora chce jak najlepiej. Ale mozemy malymi kroczkami przec do przodu... nie patrzac ciagle w tyl. :wink: Pozdrawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Stary kibic

#93 Post autor: Stary kibic » 29 maja 2004, o 17:03

Patton w/g Ciebie to najlepiej o wszystkim mamy zapomniec? No bylo stalo sie, nie. Tylko ze PZPN o tym incydencie nie zapomnial. Efekt jest taki jaki jest. Wielu kibicow nie stac na wejscie na gorna trybune, wielu mialo problemy aby kupic normalny bilet wstepu. Ale z tego co jak co byl dochod. A tak obcieto ten dochod
Postawa zespolu tez bylo widac ulegla pewnej psychicznej degradacji.
I wtym momencie mozna smialo powiedziec, brak dopingu!!!!!!!!!!!!!!!
Ci co zaplacili 30zl. i byli na meczu , (to bardzo mala garstka) nie mogli podniesc na duchu druzyne. Bo co to byl za doping? Poprostu za malo gardel. Nie oskarzam o brak dopingu, tylko naprawde za malo ludzi.
- A chyba znasz takie powiedzonko " wlecze sie jak smrod po gaciach"wlasnie ta sprawa bedzie powracala czesto na forum.Jak ten smrod.
A jezeli chodzi o kibicow ,tych nawet ktorzy przychodzili od swieta, to pamietaj ze i od nich byly pienadze. Wielu walczylo o zwiekszenie ilosci kibicow, robiono dobra reklame, budowano renome klubu. Cel? wiadomo przyciagnac ludzi na korone stadionu. Pewnego pieknego dnia uleglo wszystko w gruzach. Zapomniec o tym idzie?

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#94 Post autor: Ozor » 29 maja 2004, o 17:34

Jeszcze raz pytam się czy za obecną sytuację Ruchu odpowiadają tylko ci co rozrabiali na meczu z ŁKS?.Przypominam że jeszcze niedawno grali u nas tacy zawodnicy jak:Wierzchowski,Surma,Baszczynski,Górski,Grzelak mam wymieniac dalej pytam dlaczego odeszli chyba nie przez mecz z ŁKS ani nie przez rozróby na trybunach.Klub organizacyjnie to koniec 2 ligi i nie jest to winą piłkarzy,kibiców tylko ludzi rządzącym tym bajzlem.

Stary kibic

#95 Post autor: Stary kibic » 29 maja 2004, o 21:48

Odpowiem Tobie. Mianowicie wydarzenia na meczu L.K.S. to byla kropla ktora przelala ta czerke. To jest fakt niezaprzeczalny. Zgoda, ale czy to posuniencie na meczu przy prowadzeniu musialo byc? Widzisz ze p.Rogala za bardzo nie ucierpial , tylko szanowni kibice. Zawodnicy, trenerzy itd. Tylko nie Rogala. Nawet mam wrazenie ze to jest poniekat niektorym na reke, ta sytuaja ,niepowodzenia klubu.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#96 Post autor: Ozor » 29 maja 2004, o 22:15

No to osiągnelismy porozumienie.A teraz trzeba zastanowić się co dalej?,cos robic,posklejac to z powrotem do kupy żeby wreszcie powoli zaczeło byc normalnie.Jest tu na Forum parę osób oddanych temu klubowi które cos chcą zmienic i to robią ale jest to praca od podstaw dlatego może i na razie mało widoczna.Mnie osobiscie najbardziej odpowiada wzór Poznania.Wierzę że i u nas też doczekamy takiej wspólpracy wszystkich grup kibiców oraz działaczy i sponsorów.

pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#97 Post autor: Patton » 29 maja 2004, o 22:23

Stary Kibic - swiat to nie tylko KASA... To sa ludzie, ktorzy poswiecaja swoj czas, swoje pieniadze, zdrowie i robia wszystko dla klubu. I Ci ludzie nie maja takich pretensji jak Ty. Z calym szacunkiem dla Ciebie, ale gdybym ciagle sie obracal wstecz, to nie mialbym zadnych ambicji, nie jezdzil na Ruch wierzac, ze bedzie lepiej, ze kiedys dostapie zaszczytu radosci z 15 gwiazdki. Bo przeciez moglbym powiedziec, ze zla passa trwajaca te 15 lat ciagnie sie za nami jak smrd po gaciach i sie bedzie ciagla, wiec co ja naiwny trace czas, pieniadze, nerwy zeby jechac za nimi po calej polsce prawda? Nie tedy droga. W swietle zajsc z 3 maja, to duzo sie zmienilo - masz racje, mamy przeje*** w PZPN, ale odpowiedz sobie na pytanie - czy to cos nowego? Ruch zawsze mial wrogow w wawce i po 3 maja nic sie nie zmienilo. Czasami trzeba upasc nisko, by moc wspiac sie wyzej - na przekor tym, co rzucaja klody pod nogi. Upadlismy nisko, ani razu nie zaprzeczylem temu. Ale czy pilkarze sprzedawajac mecze, zabierajac nam 3 pkt. sa wtedy lepsi? Jest kilka aspektow tej sprawy, chetnie mozemy pogadac - zapraszam na PW lub GG. Wierz mi, ze mna da sie rozmawiac i to normalnie. Ale lubie sobie pozwiedzac polske za moja druzyna i moze gdyby nie niektorzy chlopcy przyplacilbym to trwalym kalectwem. Na szczescie tak sie nie stalo, wlasnie dzieki tym chlopakom ktorych od prawie miesiaca rownacie z ziemia. Pewnie wiesz, kto powiedzial takie slowa - nie osadzaj, a nie bedziesz osadzany... A zeby nie napisali mi, ze nie na temat ;) Wyniku szlo sie spodziewac takiego hehehe. Pozdrawiam

Panteros
Kontakt:

#98 Post autor: Panteros » 30 maja 2004, o 00:38

Patton dobrze godo. Przez dobrych kilka lat wisielismy nad krawedzia, czasami ktos nom podoł reke czasmi nie , niekiedy poprostu tza upas bardzo mocno, aby pozniej powoli dochodzic do siebie. Wieza ze i tak bedzie z Ruchem ze te wszyskie wydarzenia co miały w ostatnim czasie miejsc zaowocują na pozytywną przyszłość.

deszczyk1

#99 Post autor: deszczyk1 » 30 maja 2004, o 08:45

I liczcie na siebie a nie jakis szemrany układ z jednym klubem z ŁODZI, to was moze dobic bo sie znajdziecie w nie swojej wojence.Co do meczu to mam pytanie mieliscie takiego bramkarza Matuszka co z nim sie dzieje.
Co by nie mowic ten aktualny sie spalił na tym meczu.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#100 Post autor: radzion » 30 maja 2004, o 10:03

siedzi na lawce u wieskow z podbeskidzia :lol:

TomSky
Kontakt:

#101 Post autor: TomSky » 30 maja 2004, o 12:32

Wg mnie wynik meczu z Zaglebiem byl do przewidzenia - mam nadzieje ze te 3 pkty dadza im awans kosztem Sciekowej i Craxy. na szczescie kolejka byla ogolnie dosyc ciekawa - kto mial wygrac ten wygral, kto przegrac ten przegra. W tabeli niewiele sie zmienilo i jestesmy bliscy zapewnienia sobie utrzymania bez wiekszych nerwów. /min 1 pkt na radomsku i 3 z Arka/ .
Zdaje sie że po tej kolejce jedno jest pewne - Aluminium spadło.....

Harpo

#102 Post autor: Harpo » 30 maja 2004, o 21:06

Smutek: tyle mogę powiedzieć oglądając fotki z meczu :cry:
Jesli dojdzie do barazy, to oczywiscie wygramy, ale to juz by była żenada... RUCH walczy o utrzymanie w II lidze! :evil:

Stary Kibic: nie ma sensu poruszać tego tematu; wszyscy inteligentni wiedzą o co chodzi, szkoda słów na niektórych [----].

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#103 Post autor: Patton » 30 maja 2004, o 22:05

Harpo - nie pisz takich glupot. Bo obrazasz niektorych, np. mnie a nie uwazam sie za nie majacego inteligencji. Zreszta moge Ci to nawet udowodnic jak tak chcesz... PozdRo

TAU1920ZEN

#104 Post autor: TAU1920ZEN » 31 maja 2004, o 08:53

Harpo pisze:Smutek: tyle mogę powiedzieć oglądając fotki z meczu :cry:
Jesli dojdzie do barazy, to oczywiscie wygramy, ale to juz by była żenada... RUCH walczy o utrzymanie w II lidze! :evil:

Stary Kibic: nie ma sensu poruszać tego tematu; wszyscy inteligentni wiedzą o co chodzi, szkoda słów na niektórych [----].
jak ci sie towarzystwo nie podoba , to nikt cie nie zmusza zebys tu pisał !nie wiem czy moje zdanie które napisałem spełnia wymagania twojego poziomu intelektualnego , ale mama nadziej ze proste i zwykłe zdania tez rozumiesz!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#105 Post autor: 19r20 » 31 maja 2004, o 10:42

kilka dni człowieka nie ma a tu rozmowa znów rozgorzała

1) myślałem że z Zagłębiem zagrają lepiej ale nie widziałem meczu ani bramek więc nic nie mogę powiedzieć. Jedyne co to że bez Mosóra ta drużyna traci 50 % wartości (eh fornalik...)

2) flagi bardzo fajnie wyglądały i tchnął trochę życia w pusty stadion

3) Harpo jeśli dojdzie do baraży to nie zakładaj że tak łatwo wygramy

4) ktoś napisał że mecz z ŁkS-em tylko przyśpieszył rozkład (dziesiątki piłkarzy którzy uciekli w popłochu z Chorzowa w ciągu ostatnich kilku lat) zgadzam siez tym w 100%
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ