"Goracy temat" - tvp3 godz.18:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#31 Post autor: L_M » 27 maja 2004, o 21:35

no bo to sie powinno zrobic program zaprosic 10 osob i z nimi rzeczowo gadac bo ja nie kapuje co ma Mario do tego ze jakas kobite w doma maz piere... a tak zrobili wstep o stadionach i przeniesli na nie cale zlo tego swiata.

mowisz ze redaktor mial swoja koncepcje... fajno koncepcja - kozdy po zdaniu powiedziol, na kartce mial wypisane kto po kim ma mowic, i tyle, nawet nie potrafil rzeczowo prowadzic rozmowy tylko gadal jakby mial wyryte na pamiec.

a ogolnie te cale tvp3 - jo sie zastanawiol czy oni w tym studiu nie realizuja binladenowi tych filmikow na vhs co je potem do usa puszczo - chała pod KAZDYM WZGLEDEM.

dzieki tylko dla naszych ze zdolali przemycic pare zdan ;)

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#32 Post autor: amra » 27 maja 2004, o 21:50

Pierdzielony gej prowadzący ten program nie doł nom wogóle drugi roz mikrofonu :evil: . po całym programie zjebałem go na czymświat stoi, ale niestety było to po .
Co zyskaliśmy :
nawiązaliśmy kontakt z innym ludźmi z TV którzy sa otwarci na pozytywne inicjatywy z naszej strony, ludzi którzy mają dośc takich palantów, i starają sie nam pomóc.
Niestety kreowanie pozytywnego wizerunku kosztuje, i zdaję sobie sprawę ze będzie wiele negatywnych opini o nas i szczerze poiwedziawszy mom to w .......
Uważam że było to potrzebne.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

Gość

#33 Post autor: Gość » 27 maja 2004, o 21:58

Polityka... czasami trzeba sie pojawic w takim gniocie, przemycic dwa-trzy swoje zdania, no i poznac ludzi ktorzy mysla tak jak my...

Niebieska
Kontakt:

#34 Post autor: Niebieska » 27 maja 2004, o 22:12

WojtekO pisze:Polityka... czasami trzeba sie pojawic w takim gniocie, przemycic dwa-trzy swoje zdania, no i poznac ludzi ktorzy mysla tak jak my...
Zgadzam się w 100%. Jak obejrzałam sobie na spokojnie fragment wypowiedzi, który udało Ci się przemycić (ten o mediach), to najbardziej podobało mi się, jak szybko redaktor zaczął uciekać z mikrofonem :lol: :lol: :lol: Byle jak najdalej.
Niezła reakcja startowa :lol:

Najbardziej wartościowa w tym programie była rozmowa po NIM, oby przyniosła plon obfity :!:
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#35 Post autor: radzion » 27 maja 2004, o 22:48

Wojtek bol najlepszy, jo wiedziol slowow slowo co powie...i powiedziol, i bardzo dobrze, redaktor od razu pitnol:))

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#36 Post autor: Patton » 27 maja 2004, o 22:49

Dzieki Niebieska, Wojtek, amra. Naprawde bylo ok - nie od razu Rzym zbudowano. Wojtus - piwsko duze za text o policji, o pozytywnym wizerunku i stadionach. Niebieska nie dala sie sprowokowac temu dziennikarzykowi, a amra to mistrzostwo :lol: Pierwszy krok w zaistnieniu w mediach zrobiony... Oby dalej bylo jak najlepiej. Pozdrawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

KK
Kontakt:

#37 Post autor: KK » 27 maja 2004, o 23:15

Brawa dla NASZYCH :)
Program byl jednakze beznadziejny. Jak dobry program moze przeciez prowadzic zalosny redaktor.
Zero pojecia o swiecie, brak skali dla tego pana... Ogolnie jeden wielki burdel, a oprocz kilku konkretnych gosci (z NASZYMI na czele) jakies pajace.
Podobal mi sie gosc ktory wspomnial o sejmie i rzadzie, ktorzy maja wszystko w du*** i tam nalezy szukac przyczyn...
Eh i ta za***ista puenta, a wlasciwie jej brak na koniec programu w wykonaniu redaktorka...

PS. Mail: [email protected]ów.pl - no comment :lol:
PS.2 Mam nagrane to na VHS... Ale zgram i udostepnie do zessania chyba tylko fragment z Wojtkiem, Amra, Niebieska, Mariuszem i Blokiem, bo reszta to zwykla pogadanka jakich wiele

damank
Kontakt:

#38 Post autor: damank » 27 maja 2004, o 23:37

Moze nie tak to sobie wszyscy wyobrazali ale dalej jestech przekonany, ze sie udalo. Pare przemyconych zdan , rozmowy po programie, jak to Amra napisoł [ ... nawiązaliśmy kontakt z innym ludźmi z TV którzy sa otwarci na pozytywne inicjatywy z naszej strony, ludzi którzy mają dośc takich palantów, i starają sie nam pomóc ] kolejny krok.
Panowie ignoranci zrobili swój program jak chcieli i raczej nic by do nich nie dotarło.

[ utkwiło mi bardzo jedno zdanie -... ale prosze panstwa to jest moj program... ]

Ruda Śląska

#39 Post autor: Ruda Śląska » 28 maja 2004, o 10:50

A mnie najbardziej podobał się Mario... jak Go zapytali czy mu było wstyd???? A On , że nie że nawet rozumie tych ludzi..... Redaktor się chyba tego nie spodziewał .... hehe.... MARIUSZ SZACUNEK.

Gość

#40 Post autor: Gość » 28 maja 2004, o 11:50

w sumie mysle ze takie programy telewizyjne chca pokazac zawsze tylko jedna ciemna strone bo ta dobra sie juz nie sprzeda a na ciemnej mozna ciewawych wrazen ludzi do tv przyciagnac i uwazam ze ci co reprezentowali kibicow ruchu mieli mocne argumenty obrony wiec za duzo nie dano im powiedziec , a taki janosik co siedzial nad nimi woogole nie rozumial problemu a non stop cos gadal. mysle tez ze spoleczenstwo ma swoja opinie o kibicach czy chuliganach i takie programy jej nie zmienia a szczegolnie przy takim prowadzacym ciulu jednostronnym :lol: juz kiedys byl taki program w tv i tam dzwonili do niego kibice i bronili sie pozytywnie to ich szybko rozlaczano :lol: taka telewizyjna polityka
JA JESTEM KIBICEM A OPINIA INNYCH LUDZI MNIE NIE INTERESUJE BO W NICZYM MI OSOBISCIE ZA BARDZO NIE POMOZE 8)
pozdRawiam

WOJTEKK

#41 Post autor: WOJTEKK » 28 maja 2004, o 14:23

beznadzieja jezeli chodzi o redaktora taki farbowany pedał jeden,po pierona rozwódki z uciekajacymi byli w tym programie co o emigracji to było????fakt nie dali Wojtkowi nic powiedziec o dobrych stronach kibicowania,ale wiadomo ze za duzo nikomu nic nie dadza powiedziec,Ciekawe czy prezesina czasem nie dzwonił co by za duzo nasi nie powiedzieli.Trza było Wojtek wstac i powiedziec na głos KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala to moze w tedy by sie potoczył innymi torami ten program i moze by redaktorek zajazył o co chodzi

Stary kibic

#42 Post autor: Stary kibic » 28 maja 2004, o 15:36

W tym miejscu sam nie jestem pewny,czy ten moj post ma sens?
Mianowicie:czy nie idzie wykorzystac ta sytuacje i oskarzyc TV o manipulowaniem sytuacja w ruchu? Sytuacja kibicowania. O wykorzystywaniu negatywnych stron do robienia zlej prapagandy. Mysle o oskarzeniu na lamach prasy. Niech sie redaktorek tez tlumaczy z swojej glupoty.

TomSky
Kontakt:

Re Stary Kibic

#43 Post autor: TomSky » 29 maja 2004, o 00:09

Masz racje, może napiszcie list do np. Pawła Czado z Wybiórczej w imieniu Stowarzyszenia. Wydaje mi się ż ejemu nie jest obcy temat Ruchu i może jest to droga aby zaistnieć w mediach... choćby papierowych

AndRe
Kontakt:

Re: Re Stary Kibic

#44 Post autor: AndRe » 29 maja 2004, o 00:23

TomSky pisze:Masz racje, może napiszcie list do np. Pawła Czado z Wybiórczej w imieniu Stowarzyszenia. Wydaje mi się ż ejemu nie jest obcy temat Ruchu i może jest to droga aby zaistnieć w mediach... choćby papierowych
O ja pierdoleeeeeeeeeeeee :shock:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

TomSky
Kontakt:

#45 Post autor: TomSky » 29 maja 2004, o 00:38

Heh.... Andre, nie rób takich oczu ;-)

Wiem, że dla wielu z was jest to osoba delikatnie mówiąc "kontrowersyjna" ale ......
kiedyś go poznałem i nie jest tak źle..... a trzeba szukać wszelkich możliwości i odłożyć na bok osobiste urazy...

ODPOWIEDZ