SUKEROWI JUZ DZIEKUJEMY

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
modelius1

SUKEROWI JUZ DZIEKUJEMY

#1 Post autor: modelius1 » 27 maja 2004, o 19:09

MAREK SUKERJEST NAJSLABSZYM ZAWODNIKIEM W DYSPOZYCJI TRENERA WYROBKA.MOIM ZDANIEM SZKODA NASZYCH JUNIOROW ODDAWAC ZA BEZCEN DO 3 LIGI KIEDY ONI NAWET NIEMIELI SIE KIEDY SPRAWDZIC ,NATOMIAST SUKER PRÓBUJE JUZ CHYBA 4 SEZONY I POZA BRAMA NA LEGII NIC NIEPOKAZAL.TAK WIEC SUKER TOBIE JUZ DZIEKUJEMY.PISZCIE KTO JESZCZE OPROCZ NIEGO I ROGALI POWINIEN WYLECIEC Z CICHEJ

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: AdiC » 27 maja 2004, o 19:17

Widza że bardzo chcesz zaistnieć i zacząc jakoś strona. Faktem jest że Suker zagrol ostatnio fatalnie, ale z tym wyciepywaniem bych sie wstrzimoł. Może trocha pograć w rezerwach przecież. Na nadmiar zawodników to my raczej nie moymy narzykać.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

snajper

#3 Post autor: snajper » 27 maja 2004, o 19:24

no jo tez uwazom ze powinien pograc bo ostatnio we wtorek byłem na treningu Niebieskich i całkiem dobre strzały mu wychodziły ale mnie sie wydaje to jest taki sam okaz jak nasi skoczkowie typu mateja i Skupien na treningach fantastycznie a w konkursie fatalnie :/ Suker pokaz na co Cie stac !!! pozdro :)

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: Raul22 » 27 maja 2004, o 20:17

Ja tez za nim nie przepadam, jeszcze nigdy nie widzialem go zeby dobrze zagral, rezerwy to max gdzie moze grac. Bez wytrzymalosci, bez podania, bez wygrania pojedynku glowkowego mimo swojego wzrostu i ten brak skutecznosci. Jedynie co to od czasu do czasu cos kiwnie, ale nic pozatym.

kurczak1920

#5 Post autor: kurczak1920 » 27 maja 2004, o 20:38

snajper pisze:no jo tez uwazom ze powinien pograc bo ostatnio we wtorek byłem na treningu Niebieskich i całkiem dobre strzały mu wychodziły ale mnie sie wydaje to jest taki sam okaz jak nasi skoczkowie typu mateja i Skupien na treningach fantastycznie a w konkursie fatalnie :/ Suker pokaz na co Cie stac !!! pozdro :)
to jest sedno sprawy, w rezerwach i na treningach widać, że coś jednak umie, ale kiedy wchodzi na zmiane czy gra od poczatku w pierwszej jedenastce wygląda na wyrażnie stremowanego, a takiej cechy jest się bardzo trudno pozbyć, bez pomocy odpowiedniego sztabu ludzi.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: Wilus » 27 maja 2004, o 23:07

Suker trocha zachowaniem, warunkami fizycznymi i charakterystyka przypomina Piotra Zabe. Zaba kaj gro to mloci brama za brama, a w Ruchu byl patyk niemozliwy :) Moze jednak sie Suker przelamie ?

Wilus

AndRe
Kontakt:

#7 Post autor: AndRe » 27 maja 2004, o 23:53

Fakty sa okrutne.

Jeden dobry szpil przeciwko Legii i nic.Ktos mysli inaczej to zapraszam do dyskusji.

Ps.Jest Srutwa, Cwielong , Lindner, Loch.W ataku moze grac Blazejewski.
Ps2.Tez slyszalem ze w rezerwach spisuje sie dobrze.Nie wiem czy to psychika czy tez brak umiejetnosci.W kazdym razie Wyrobek i tak ma anielska cierpliowosc :roll:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Psychooooooo

#8 Post autor: Psychooooooo » 28 maja 2004, o 09:01

Mi sie wydaje ze ostatnie wyczyny Sukera sa niezbyt imponujace :? ale wydaje mi sie ze chopok sie wkoncu przełomie i zacznie normalnie grac

TAU1920ZEN

#9 Post autor: TAU1920ZEN » 28 maja 2004, o 10:07

Psychooooooo pisze:Mi sie wydaje ze ostatnie wyczyny Sukera sa niezbyt imponujace :? ale wydaje mi sie ze chopok sie wkoncu przełomie i zacznie normalnie grac
Ostatnie??ja bym powiedział WSZYSTKIE (poza meczem z Legią,ale to już prehistoria)

Przełomie sie??ale chyba na pół na któryms ze szpili , bo na inne przełamanie bym nie liczył.

Ruda Śląska

#10 Post autor: Ruda Śląska » 28 maja 2004, o 10:44

On się nie nadaje do gry w Ruchu ..... To jest mój idol.... a swoją drogą ktoś tu przywołał Żabę.... hehe... Pamiętacie jak on wchodził a cały stadion spiewał Zaba Żaba Żaba gol..... może Suker też potrzebuje wsparcia kibiców :lol:

snajper

#11 Post autor: snajper » 28 maja 2004, o 13:48

dzisiaj Suker bedzie miał szanse pokazac na co go stac bo podobno Śrutwa ma wielkiego krwiaka i niebedzie grac :/ no to najprawdopodobniej Marka wystawi Trener ! Marek pokaz na co cie stac

Do boju Niebiescy ! :!!!!: pozdro :)

elane

#12 Post autor: elane » 28 maja 2004, o 13:50

Jee, ja chce Super Maria!

WOJTEKK

#13 Post autor: WOJTEKK » 28 maja 2004, o 14:30

no tak podobno Mario nie zagra,ale co do Sukera-jo wierza ze synek sie przełamie i tak duzego wyboru teraz trener nie ma wiec tylko dopingiem mogemy mu pomóc.Modelius 1 NIECH RACZEJ SAM ROGALA wy***rdala a naszych chopów niech zostawi w spokoju,bo za ten sezon wielkie brawa i to nie jego zasługa tylko trenera

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: jajo » 28 maja 2004, o 16:17

Nie wiem, czy dla jego rozwoju nie było by dobre wypożyczenie na sezon czy runde do jakijes 3 ligi, moze by sie przelalamal, jaku mowicie ze na treningach cos umie. A kibice mu raczej nie pomagaja... jak juz mu sie cos uda to tylko ironivcczne usmiechy

kibic1920

#15 Post autor: kibic1920 » 28 maja 2004, o 16:36

Proponowałbym wypożyczyc Sukera na sezon do 3 ligi a zamiast niego sciągnąć Tukaja lub Solnice :D Pozdro dla NIEBIESKICH i oczywiście dla M Sukera

ODPOWIEDZ