SUKEROWI JUZ DZIEKUJEMY
SUKEROWI JUZ DZIEKUJEMY
MAREK SUKERJEST NAJSLABSZYM ZAWODNIKIEM W DYSPOZYCJI TRENERA WYROBKA.MOIM ZDANIEM SZKODA NASZYCH JUNIOROW ODDAWAC ZA BEZCEN DO 3 LIGI KIEDY ONI NAWET NIEMIELI SIE KIEDY SPRAWDZIC ,NATOMIAST SUKER PRÓBUJE JUZ CHYBA 4 SEZONY I POZA BRAMA NA LEGII NIC NIEPOKAZAL.TAK WIEC SUKER TOBIE JUZ DZIEKUJEMY.PISZCIE KTO JESZCZE OPROCZ NIEGO I ROGALI POWINIEN WYLECIEC Z CICHEJ
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to jest sedno sprawy, w rezerwach i na treningach widać, że coś jednak umie, ale kiedy wchodzi na zmiane czy gra od poczatku w pierwszej jedenastce wygląda na wyrażnie stremowanego, a takiej cechy jest się bardzo trudno pozbyć, bez pomocy odpowiedniego sztabu ludzi.snajper pisze:no jo tez uwazom ze powinien pograc bo ostatnio we wtorek byłem na treningu Niebieskich i całkiem dobre strzały mu wychodziły ale mnie sie wydaje to jest taki sam okaz jak nasi skoczkowie typu mateja i Skupien na treningach fantastycznie a w konkursie fatalnieSuker pokaz na co Cie stac !!! pozdro
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fakty sa okrutne.
Jeden dobry szpil przeciwko Legii i nic.Ktos mysli inaczej to zapraszam do dyskusji.
Ps.Jest Srutwa, Cwielong , Lindner, Loch.W ataku moze grac Blazejewski.
Ps2.Tez slyszalem ze w rezerwach spisuje sie dobrze.Nie wiem czy to psychika czy tez brak umiejetnosci.W kazdym razie Wyrobek i tak ma anielska cierpliowosc :roll:
Jeden dobry szpil przeciwko Legii i nic.Ktos mysli inaczej to zapraszam do dyskusji.
Ps.Jest Srutwa, Cwielong , Lindner, Loch.W ataku moze grac Blazejewski.
Ps2.Tez slyszalem ze w rezerwach spisuje sie dobrze.Nie wiem czy to psychika czy tez brak umiejetnosci.W kazdym razie Wyrobek i tak ma anielska cierpliowosc :roll:
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
Ostatnie??ja bym powiedział WSZYSTKIE (poza meczem z Legią,ale to już prehistoria)Psychooooooo pisze:Mi sie wydaje ze ostatnie wyczyny Sukera sa niezbyt imponujace :? ale wydaje mi sie ze chopok sie wkoncu przełomie i zacznie normalnie grac
Przełomie sie??ale chyba na pół na któryms ze szpili , bo na inne przełamanie bym nie liczył.
no tak podobno Mario nie zagra,ale co do Sukera-jo wierza ze synek sie przełamie i tak duzego wyboru teraz trener nie ma wiec tylko dopingiem mogemy mu pomóc.Modelius 1 NIECH RACZEJ SAM ROGALA wy***rdala a naszych chopów niech zostawi w spokoju,bo za ten sezon wielkie brawa i to nie jego zasługa tylko trenera
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: