usunięcie kopla szansą na lepszy (nowy) stadion? MOŻE TAK!!!
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja zastanawiam sie nad kandydowanieniem:) nie wiem tylko czy spelniam warunki:)) ale doczytam to:) chyba ze juz mi ktos powie czy trzeba miec skonczone 35 lat:) i czy trzeba byc zameldowanym w Chorzowie conajmniej 5?:)

JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
- MBR-200
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dokladnie tak jak wyzej podstawa to Rada Miasta - kandydaci z roznych dzielnic i do boju - podobnie zrobili nassi 'przyjaciele' zza miedzy w ostatnich wyborach i 2 osoby weszly w sklad rady miasta katowic - troche to malo ale u nas przy dobrej organizacji moze to wyjsc znacznie lepiej - o ile dobrze pamietam w Katowicach wystarczylo troche ponad 500 glosow
.... elektorat wyborczy mamy bardzo duzy - potrzebujemy tylko dobrej organizacji i akcji marketingowej
.... elektorat wyborczy mamy bardzo duzy - potrzebujemy tylko dobrej organizacji i akcji marketingowej
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
-
- Kontakt:
Nazwisko Pana Sadłonia przewineło się też kilka razy w konteście przejęcia klubu przez Patermana, możecie do mnie strzelać, ale nie pamiętam o co dokładnie chodziło. Może Tommy coś zapamiętał?
Póki co, to najbardziej mi się kojarzy z tematem Oberschlesien i kolorem krzesełek na Śląskim, no i oczywiście bardzo wiele razy widziałem go na Cichej.
Trochę mnie zirytowało jego hasło o dupowatości jeśli chodzi o kolor krzesełek, ale jak straciliśmy EURO, to jakość o dupowatości nie miał odwagi mówić.
Pozatym, Rada Miasta to jedno, a Zarząd to drugie. Wg mnie, skoro nie ma atrnatywy dla Wspólnego Chorzowa, to przynajmniej mam nadzieję, że Kopla zastąpi przede wszystkim osoba znacznie MŁODSZA I NIEWYPALONA.
Póki co, to najbardziej mi się kojarzy z tematem Oberschlesien i kolorem krzesełek na Śląskim, no i oczywiście bardzo wiele razy widziałem go na Cichej.
Trochę mnie zirytowało jego hasło o dupowatości jeśli chodzi o kolor krzesełek, ale jak straciliśmy EURO, to jakość o dupowatości nie miał odwagi mówić.
Pozatym, Rada Miasta to jedno, a Zarząd to drugie. Wg mnie, skoro nie ma atrnatywy dla Wspólnego Chorzowa, to przynajmniej mam nadzieję, że Kopla zastąpi przede wszystkim osoba znacznie MŁODSZA I NIEWYPALONA.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
rzecz jasna masz rację, ale mi się wydaje, że oprócz patologicznych, paraliżujących wszelkie działanie układów chorzowskiej kliki główny problem miasta to nieoperatywność, kunktatorstwo i niemrawość zarządu miasta. Potrzeba ludzi młodszych, z enegrią życiową, którzy bedą mieli siłę i wolę, żeby pchać tematy do przodu, gdzieś pojechać, pozałatwiać, przekonać, powalczyć, op***dolić, jednym słowem żeby im zależało. A rada miasta zbiera się co pewien czas i się ze sobą kłuci, po czym większość i tak przegłosuje to, co chce.Frozen pisze:Rada miasta naprawdę może dużo. Bez niej Prezydent miasta niczego nie może zrobić ponieważ na wszystko musi wyrazić zgode rada miasta a nawet jak dostaną się te 2 osoby (co myślę u nas powinno wyglądać lepiej niż w Katosach) to i tak szumu narobić mogemy.
-
- Kontakt:
Wiem ale w najbliższej kadencji możemy przecież zrobić trochę szumu a przy kolejnych wyborach już po przekonaniu ludzi zdobyć dużo więcej głosów. Możemy założyć przecież coś na wzór komitetu wyborczego o nazwie np. "Niebieski Chorzów". Ważne aby coś robić a nie siedzieć, pi***zieć w stołek i mówić, że jest źle.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
scaneRboy, osoba patermana proponuja puścic w niepamięć i nie wracac już do jego żałosnych działan z drugiej połowy 2009 roku
Sadłoń jest z obozu kopla, jest kibicem Ruchu. Nie siedza dobrze w klimatach ratusza chorzowskiego ale wydaje mi sie to taki pic na woda, podnoszynie lamyntu żeby coś zrobic do Ruchu że jest godka w tym tymacie kopel wyskrobuje pora groszy na podgrzewano murawa itd i zostaje męzem opatrznościowym a sobie na bank krzywdy nie zrobia a masy łykna tekst jaki to kopel jest super. co do gejów i rady miasta katowickiej z tego co sie orientuja oni lekki bład popełnili bo wystawili za duzo kandydatów i głosy im sie rozlazły gdyby nie to smiem twierdzić ze mieliby wiekszo reprezentacja w radzie miejskiej Katowic.

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: