Ruch-Zagłębie L.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
elane

#16 Post autor: elane » 23 maja 2004, o 11:27

Zgadzom sie z Radzionem! Ten KSZO-k jest jakis podupiony. Nasi sa pobijani choby z wojny wrocili... Szkoda, ze nie zagro Cecot, ale poradzimy sobie!

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#17 Post autor: L_M » 23 maja 2004, o 12:13

Spyru popieram w stu procentach radziona, a takie spiskowe teorie mnie smiesza. I uspokajam, u nas na stronie jest znowu chyba blad, bo Cecot zarobil bodaj 5 zoltko, czyli z Zaglebiem zagra 8)

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#18 Post autor: L_M » 23 maja 2004, o 12:19

Aha - mecz z Zaglebiem w piatek o 17. Nie jest to tak, ze polsat nie placi za transmisje, wlasnie ponoc Ruch dostanie i to za dwie - live w kodowanym i powtorka na kanale otwartym. Tez mnie to zaskoczylo jak sie pytalem, bo przeciez niby Belchatow sie domagol kasy i dlatego nie mieli transmisji. Do tego jest okazja przyciagnac chocby na tyn jeden szpil jakichs reklamodawcow 8)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: spyru » 23 maja 2004, o 13:25

Lukasz może Cie to śmieszyć. Ale mam troche znajomości i wiem co nieco na temat tego jak nasza liga wygląda. Może nie jest to przykład unaoczniający tendencje polsiej piłki, ale "teorii spiskowych" jest więcej niż Ci sie wydaje, więc niczego osobiście nie wykluczam, chociaż fakt że Cecot zagra zmienia postać rzeczy. I tyle z mojej strony. Ja ten temat zacząłem i pozwólcie że ja go śkończe. Pozdrawiam wszystkich
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#20 Post autor: L_M » 23 maja 2004, o 13:35

Spyru tu nie o to chodzi - ja nie jestem naiwny i wiem ze nie wszystko jest czyste i tez wiem o niejednej sprawie. chodzi o to ze szukajac we wszystkim jakichs podtekstow burzy sie atmosfere to wszystko. pozdRo

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: jalboss » 24 maja 2004, o 08:09

ciekawe co to takiego bedzie na tych trybunach :?: :?: :?:
A tak a propo gdzie podział się znaczek Ruchu który był rozciągnięty nad tunelem od strony Batorego :?: :?: :?:
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Dixi20

#22 Post autor: Dixi20 » 24 maja 2004, o 13:08

Siemanko!!!! Bardzo się cieszę ze mecz Ruch - Zagłębie bedzie w telewizji bo szczerze mowiąc nie bardzo mam kase.

A tak z moich przemyslen to chyba tylko dlatego ten mecz bedzie pokazywany bo Zaglebie jest wiceliderem. I to dzięki temu bedzie można nasz mecz zobaczyć w Telewizji. Ale mam nadzieje ze Polsat bedzie kontynuował to w Następnym sezonie :):):):):):)

cracoviak

#23 Post autor: cracoviak » 24 maja 2004, o 14:46

a ja mam pytanie jako kibic Cracovii wierzący w spiskowe teorie - czy urwiecie choć remis Lubinowi? Czy oni Wam za "dobry" wynik nie załatwią punktów z Radomskiem?
tak się sklada - nasz awans w dużym stopniu od Was zależy...

Robson
Kontakt:

#24 Post autor: Robson » 24 maja 2004, o 15:23

cracoviak pisze:a ja mam pytanie jako kibic Cracovii wierzący w spiskowe teorie - czy urwiecie choć remis Lubinowi? Czy oni Wam za "dobry" wynik nie załatwią punktów z Radomskiem?
tak się sklada - nasz awans w dużym stopniu od Was zależy...
Nie wiem. Przyjdź na Cichą 6 - I piętro, pokój 122 (tabliczka "prezes") :wink:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#25 Post autor: Patton » 24 maja 2004, o 16:49

cracoviak - gdyby to ode mnie zalezalo, to za wasza napinke, bujanie w oblokach, potraktowanie nas na craxie, bluzgi tutaj na forum... W zyciu bym wam nie podal nawet reki, nie mowiac o jakiejkolwiek pomocy w awansie. Bujajcie sie w 2 lidze dalej 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: gerhat » 25 maja 2004, o 21:09

cracoviak- jeżeli polegniemy z Lubinem, to bedzie najmniej bolesna nasza porażka w II lidze. Dla ciebie wprost przeciwnie, zapłaczesz :cry: dzięki Ruchowi i to dla nas będzie prawdziwa satysfakcja :lol:

AndRe
Kontakt:

#27 Post autor: AndRe » 25 maja 2004, o 21:14

Placzacy Hebrajczyk.Zaprawde piekny to widok

Albi_Bellatores

#28 Post autor: Albi_Bellatores » 26 maja 2004, o 12:30

Czyli stadion bdzie zamkniety ale lipa a tak sie nastawialem na ten mecz ze bede w Chrzowie na meczu i bede mial zdezo a szkoda
Pozdrowienia z Lubina

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#29 Post autor: radzion » 26 maja 2004, o 13:33

a jaki problem jest w tym zebys przyjechal i wlazl na trybune glowna???

SODA

#30 Post autor: SODA » 26 maja 2004, o 14:00

Albi_Bellatores pisze:Czyli stadion bdzie zamkniety ale lipa a tak sie nastawialem na ten mecz ze bede w Chrzowie na meczu i bede mial zdezo a szkoda
Pozdrowienia z Lubina
zreszta trocha ekipy przyjedzie to sie z nimi zabier :lol: :lol: :lol:

:flaga:

ODPOWIEDZ