Ruch-Zagłębie L.
- L_M
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Aha - mecz z Zaglebiem w piatek o 17. Nie jest to tak, ze polsat nie placi za transmisje, wlasnie ponoc Ruch dostanie i to za dwie - live w kodowanym i powtorka na kanale otwartym. Tez mnie to zaskoczylo jak sie pytalem, bo przeciez niby Belchatow sie domagol kasy i dlatego nie mieli transmisji. Do tego jest okazja przyciagnac chocby na tyn jeden szpil jakichs reklamodawcow 8)
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lukasz może Cie to śmieszyć. Ale mam troche znajomości i wiem co nieco na temat tego jak nasza liga wygląda. Może nie jest to przykład unaoczniający tendencje polsiej piłki, ale "teorii spiskowych" jest więcej niż Ci sie wydaje, więc niczego osobiście nie wykluczam, chociaż fakt że Cecot zagra zmienia postać rzeczy. I tyle z mojej strony. Ja ten temat zacząłem i pozwólcie że ja go śkończe. Pozdrawiam wszystkich
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- L_M
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Siemanko!!!! Bardzo się cieszę ze mecz Ruch - Zagłębie bedzie w telewizji bo szczerze mowiąc nie bardzo mam kase.
A tak z moich przemyslen to chyba tylko dlatego ten mecz bedzie pokazywany bo Zaglebie jest wiceliderem. I to dzięki temu bedzie można nasz mecz zobaczyć w Telewizji. Ale mam nadzieje ze Polsat bedzie kontynuował to w Następnym sezonie
:):):):):)
A tak z moich przemyslen to chyba tylko dlatego ten mecz bedzie pokazywany bo Zaglebie jest wiceliderem. I to dzięki temu bedzie można nasz mecz zobaczyć w Telewizji. Ale mam nadzieje ze Polsat bedzie kontynuował to w Następnym sezonie

-
- Kontakt:
Nie wiem. Przyjdź na Cichą 6 - I piętro, pokój 122 (tabliczka "prezes")cracoviak pisze:a ja mam pytanie jako kibic Cracovii wierzący w spiskowe teorie - czy urwiecie choć remis Lubinowi? Czy oni Wam za "dobry" wynik nie załatwią punktów z Radomskiem?
tak się sklada - nasz awans w dużym stopniu od Was zależy...

- Patton
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt: