Stal (Tłoki) Gorzyce - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Ryjek
Kontakt:

#91 Post autor: Ryjek » 9 maja 2004, o 16:17

ketrab pisze:Heh żałosny jest autor opisu meczu w Gorzycach. Ruch przeważał całe spotkanie?? Dobra ściema.Niebiescy bronili się mieli ze 3 okazje w całym meczu i tyle. Nie dajcie się zwariować.Nie pisze dlatego aby wychwalac Tłoki, ale rozwalają mnie ludzie którzy w sztuczny sposób podnoszą potęgę Ruchu. Powinni się oni wziąść do roboty aby Ruch wrócił na należne mu miejsce a nie siać propagande o tym jak grają ładnie i pięknie.

A odnośnie kibiców z Gorzyc. Nie wypatrują tylko przyjezdnych ale także jeżdzą na wyjazdy. Zapraszam na stronę www.stalgorzyce.prv.pl
ty tez jestes zalosny :)

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#92 Post autor: 19r20 » 10 maja 2004, o 09:09

był ktokolwiek od nas na tym meczu?
może Konrad przecież z Zamościa do Gorzyc jest niedaleko...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: spyru » 10 maja 2004, o 11:12

ketrab napisz jeszcze zażalenie do gazet, bo wszędzie pisze że Ruch miał przewage przez większą część meczu. A tam raczej jest obiektywny opis.
pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#94 Post autor: radzion » 10 maja 2004, o 14:09

Gerhat mosz recht, zreszta juz w tamtym sezonie jak Mariusz grolw kilku szpilach cofnietego napastnika to grol lepiej niz na szpicy, tyz myslaze tak powinni my probowac, w przodku powinni grac Cwielong i ktos jeszcze( Loch, Suker....)a Marisuz za nimi!no ale to my nie ustawiomy zespolu ino Jorg,

ketrab

#95 Post autor: ketrab » 10 maja 2004, o 16:06

Bo co mają napisać że Ruch byl słabszy od Gorzyc? zastanów się!
i tyle w tym temacie
pozdro!!!

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cię w moim sercu jest STAL i na dobre i na złe!!!

Goliat

#96 Post autor: Goliat » 10 maja 2004, o 16:47

Do ketrab

Taaaa! Wszystkie ogólnopolskie gazety są obsadzone przez naszych ludzi, którzy nie pozpolą źle o Ruchu napisać.:) Daj se chopie spokój.

Marek Nowak
Kontakt:

#97 Post autor: Marek Nowak » 10 maja 2004, o 18:51

Ruch rozegral dobry mecz , gral dobra , madra pilke troche po wyrownujacej bramce ( Jarczyk , zle obliczyl lot pilki ) gorzyce przycisly ( ostatnie 8 min. gralismy w 10 ), ale sytuacji klarownych nie mieli - my tak bo gdyby Wawrzynczok trafil lepiej z kilku metrow to by bylo 1 -2 .
Najlepszy dla mnie Mariusz ktory jako cofniety napastnik gral jak profesor i kilka jego podan bylo naprawde dobrych, poza tym dobrze grali Smarzynski , Cwielong , Szyndrowski ( naprawde duze postepy w porownaniu z zeszlym rokiem , a widzialem juz go w Koninie ).
Kibicow Ruchu - 4 ( jo , zona , corka i Agnieszka ) .Tym razem na meczu nie bylo bandytow ...

or03

#98 Post autor: or03 » 10 maja 2004, o 22:07

NO tak tak, Ruch był najlepszy, ze wszystkich co grali do tej pory w Gorzycach i dlatego pewnie powraca do I-szej ligi !!!! ;) Ciekawe które te ogólnopolskie gazety czytaliście (wszystkie? no tak już wiem dlaczego było 5000 dziennikarzy)

A szczerze, tekst o przewadze Ruchu pisany jest pod publikę, zastanówcie się dlaczego ? Po co kibice Ruchu mają się wkurzać na działaczy, prezesa - gdy gra jest za***ista tylko szczęścia brak ? hmmm

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#99 Post autor: radzion » 10 maja 2004, o 22:20

te co wom to dowo ze zescie lepij grali?????? bo jak domnie to zespol mzoie caly szpil nic nie grac,bronic sie ale niech wygro szpil!

z tego cow eim to w fusbalu punkty daje sienieza styla tylko za bramki,a tych stzrelilimy po 1!!! a jak patzrysz na styl to sie przeciepnij npna lyzwiarstwo!

Goliat

#100 Post autor: Goliat » 10 maja 2004, o 22:36

Nie bedemy dyskutować z ludźmi co dobry futbol widzieli ino w telewizjii, tak jak radzion godo, punkt jest punkt.

KK
Kontakt:

#101 Post autor: KK » 11 maja 2004, o 12:05

Do PROWINCJI - szukacie obiektywnych opisow? To szukajcie ich w prasie. Na meczu mnie nie bylo (niebieski78 :evil: ) i powolywalem sie na relacje drugiego trenera, Dariusza Fornalaka. To samo mowil Mariusz.

Prasa pisala zreszta calkiem podobnie. Nie moja wina, ze na stronach Tlokow opis pojawia sie kilka dni po meczu i nie potrafie nawet skopiowac skladow, a o skonfrontowaniu opisu nie mowiac...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#102 Post autor: 19r20 » 12 maja 2004, o 11:17

czyli jedna Ruch nie zaliczył 0 wyjazdowego!!!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ