[15 kolejka] Ruch Chorzow - Korona Kielce

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ruchfans
Kontakt:

#256 Post autor: ruchfans » 29 lis 2009, o 13:45

Również moim zdaniem zmiana Pulkowski za Janoszke nic nie dała. Oglądałem dzisiaj w klubie kibica cały ten mecz, potem puściłem sobie nagrany poprzedni mecz na Cichej z Jagą. Różnica była diametralna ale nie dlatego, że dziś Ruch zagrał słabiej, tylko dlatego, że korona nie przyjechała grać w piłkę, tylko przeskadzać Ruchowi, czasem wyprowadzić jakąś kontre i może wywieść jakże cenny jeden punkt. Z całym szacunkiem ale jak się patrzy na drużynę, która przyjeżdża tu z ambicjamijednego punktu, kiedy bramkarz cały mecz przeciąga czas... Wielki szacunek dla Jagi, która mimo, że nie była faworytem chciała grać w piłkę, nie to co korona (która notabene swój nadwyraz nudny i brzydki plan zrealizowała)
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Komandos
Kontakt:

#257 Post autor: Komandos » 29 lis 2009, o 14:41

adamo_R pisze:
Komandos pisze:chyba za bardzo niektórzy uwierzyli w walkę o mistrzostwo.Niektórzy myślą że jak kibicują Ruchowi to Ruch ma być mistrzem
No własnie... :wstyd: Tak kibic Ruchu mysli? przemyśl to abo kup se bilet na PKP do "tam i nazot" :cwaniak:
zacytowałeś jedno zdanie i do niego się przypierdalasz a zrozumiałeś chociaż o czym napisałem w tamtym poście? bo mnie się wydaje że nie bardzo.Jasne,ja też chce żeby Ruch zdobył mistrza ale na to ma wpływ więcej czynników niż szczęście i dobra forma.Cieszy mnie dobra postawa w tym sezonie ale takie coś jak "zadyszka" musiało nadejść wcześniej czy pózniej przy obecnej sytuacji kadrowej.
Kibice każdego klubu marzą o pucharze,mistrzostwie ale są też realiści...nie oszukujmy się jesteśmy BAAARDZZO wysoko w porównaniu do organizacji w Legii,Wiśle,Lechu czy GKSie Bełchatów...na szczęscie organizacja to nie wszystko,patrz Zagłębie Lubin lub Ruch Chorzów.

miedza
Kontakt:

#258 Post autor: miedza » 29 lis 2009, o 14:59

czarodziej1920 pisze:...wpuszczenie walczacego stefanskiego na ost 3 min to WSTYD!!!
A co, mieli grać k.wa w 10 te 3 minuty żeby stracić jeszcze tor? Nie widziołś, że Grodek zwijoł się z bólu? A może po twojemu to groł na czas, co... :szok:

A jak rześ taki gwiazdor to przyłaż na casting i sie pokoż a nie fanzol, bo niekiedy dupcysz gorzyj niż Maciej Szczęsny

Roni2580

#259 Post autor: Roni2580 » 29 lis 2009, o 15:02

miedza pisze:
czarodziej1920 pisze:...wpuszczenie walczacego stefanskiego na ost 3 min to WSTYD!!!
A co, mieli grać k.wa w 10 te 3 minuty żeby stracić jeszcze tor? Nie widziołś, że Grodek zwijoł się z bólu? A może po twojemu to groł na czas, co... :szok:

A jak rześ taki gwiazdor to przyłaż na casting i sie pokoż a nie fanzol, bo niekiedy dupcysz gorzyj niż Maciej Szczęsny
Tak z leksza nie zrozumiales tego co napisal i wyszedles na debila....

RudaSlaska7
Kontakt:

#260 Post autor: RudaSlaska7 » 29 lis 2009, o 15:12

druzyna zagrała słabszy mecz - fakt
kilku zawodników zagrało ponizej oczeniwan - fakt

remis z korona o ktorej na głownej pisalo ze to najwiekszy słabeusz ktory zawita na Cicha - moze to dla niektorych spore osiagniecie wiec czapki z głów panowie .

wy macie pretensje ze kibic WIDZI i napisze ze pilkarz jest SŁABY?
niktorzy chyba chodza na mecz z klapkami na oczach.

podsumowanie : po dobrym meczu pochwalam piłkarzy
po złym i słabym meczu wiadomo ze napsize co mysle .
pozdro

miedza
Kontakt:

#261 Post autor: miedza » 29 lis 2009, o 15:25

Roni2580 pisze:Tak z leksza nie zrozumiales tego co napisal i wyszedles na debila....
Dobra dobra, poczytej koleś jego wątek, krytykuje kopaczy i posunięcia trenera, zarzuco im, że powinni wracać skąd przyszli - "kibic", ja?? A od debili to sie nazywej kogo innego, bo tez fanzolisz jak niemrawy jaki...

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#262 Post autor: west72 » 29 lis 2009, o 15:37

nie ma co za wiele pisać,mecz najsłabszy w tej rundzie na naszym stadionie,zdecydowanie przegrany środek pola :/ .Niestety u nich na ławie siedzi Zganiacz który jest zdecydowanie lepszy w kreowaniu gry od Barana czy Pula.Przy słabszej dyspozycji Gabora- atak praktycznie nie istnioł.Korona grała antyfutbol i zasłużyła z przebiegu gry na ten punkt.
trzeba sie cieszyć z trzeciego placu po Jesieni i dobrze zagrać dwa pierwsze szpile na wiosna ;) a w przerwie wzmocnić środek pomocy i boki obrony .
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Kris KLZ
Kontakt:

#263 Post autor: Kris KLZ » 29 lis 2009, o 15:40

west72 pisze:nie ma co za wiele pisać,mecz najsłabszy w tej rundzie na naszym stadionie,zdecydowanie przegrany środek pola :/ .Niestety u nich na ławie siedzi Zganiacz który jest zdecydowanie lepszy w kreowaniu gry od Barana czy Pula.Przy słabszej dyspozycji Gabora- atak praktycznie nie istnioł.Korona grała antyfutbol i zasłużyła z przebiegu gry na ten punkt.
trzeba sie cieszyć z trzeciego placu po Jesieni i dobrze zagrać dwa pierwsze szpile na wiosna ;) a w przerwie wzmocnić środek pomocy i boki obrony .
tylko przypomna ze jak z Wisla nie wygromy to na Cichej bedzie wyprzedaz :/
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#264 Post autor: Ozor » 29 lis 2009, o 15:44

ale co będziesz sprzedawac?.No chyba że pod tym nickiem pisze Klimek lub ktos z wysoko postawionych działaczy wtedy OK.

bedboyblue
Kontakt:

#266 Post autor: bedboyblue » 29 lis 2009, o 19:25

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#267 Post autor: gerhat » 29 lis 2009, o 20:20

Lutz pisze:Nojlepi na temat tego szpilu nic niy pisać, niy komyntować, żenada !!
Dziynkować pon Bóckowi za tyn jedyn punkt, bo równie dobrze mogli my mieć psinco.
:padam: wloz żech własnie na forum by napisać gynau to samo, a tu proszę ... Lutz :padam:
my sie Lutz jeszcze chyba nigdy tak niy zgodzali :D

Im Herbst dritte platz !!!
Im Frühjahr erste platz !!!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#268 Post autor: Lutz » 29 lis 2009, o 20:34

gerhat pisze:my sie Lutz jeszcze chyba nigdy tak niy zgodzali :D
Adwynt sie zaczoł, przyszoł czas cudów ;)

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#269 Post autor: Mirek » 29 lis 2009, o 20:39

Lutz pisze:
gerhat pisze:my sie Lutz jeszcze chyba nigdy tak niy zgodzali :D
Adwynt sie zaczoł, przyszoł czas cudów ;)
to co bydzie we wilijo? :rotfl:
a tak poza tym zamykać tymat - nic sie sam już niy dodo ciekawego, a teroz Wisła przed nami.

czarodziej1920
Kontakt:

#270 Post autor: czarodziej1920 » 29 lis 2009, o 22:21

miedza pisze:
Roni2580 pisze:Tak z leksza nie zrozumiales tego co napisal i wyszedles na debila....
Dobra dobra, poczytej koleś jego wątek, krytykuje kopaczy i posunięcia trenera, zarzuco im, że powinni wracać skąd przyszli - "kibic", ja?? A od debili to sie nazywej kogo innego, bo tez fanzolisz jak niemrawy jaki...
a co nie mam do tego prawa? po co jest forum? zeby ich ino chwalic? co kur myslisz ze ja nie jestem z ta druzyna? zyje od szpilu do szpilu, ale jak przychodze to chce widziec walke i zaangazowanie, pozatym nie krytykuje wszytskich tylka ta 2 baran pulkowski ktora sie poprostu nei nadaje. Baran na srodek pomocy, a pulkowski do ekstraklasowej druzyny nawet na lawke, i powiem bunczucznie ze choc juz nie gralem z 3 lata w bal ale zagral bym lepiej niz pulkowski i baran w tym szpilu razem wzieci, sory ale tak to widzialem po wczoraj :rotfl:

ODPOWIEDZ