[15 kolejka] Ruch Chorzow - Korona Kielce
-
- Kontakt:
Również moim zdaniem zmiana Pulkowski za Janoszke nic nie dała. Oglądałem dzisiaj w klubie kibica cały ten mecz, potem puściłem sobie nagrany poprzedni mecz na Cichej z Jagą. Różnica była diametralna ale nie dlatego, że dziś Ruch zagrał słabiej, tylko dlatego, że korona nie przyjechała grać w piłkę, tylko przeskadzać Ruchowi, czasem wyprowadzić jakąś kontre i może wywieść jakże cenny jeden punkt. Z całym szacunkiem ale jak się patrzy na drużynę, która przyjeżdża tu z ambicjamijednego punktu, kiedy bramkarz cały mecz przeciąga czas... Wielki szacunek dla Jagi, która mimo, że nie była faworytem chciała grać w piłkę, nie to co korona (która notabene swój nadwyraz nudny i brzydki plan zrealizowała)
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
zacytowałeś jedno zdanie i do niego się przypierdalasz a zrozumiałeś chociaż o czym napisałem w tamtym poście? bo mnie się wydaje że nie bardzo.Jasne,ja też chce żeby Ruch zdobył mistrza ale na to ma wpływ więcej czynników niż szczęście i dobra forma.Cieszy mnie dobra postawa w tym sezonie ale takie coś jak "zadyszka" musiało nadejść wcześniej czy pózniej przy obecnej sytuacji kadrowej.adamo_R pisze:No własnie...Komandos pisze:chyba za bardzo niektórzy uwierzyli w walkę o mistrzostwo.Niektórzy myślą że jak kibicują Ruchowi to Ruch ma być mistrzemTak kibic Ruchu mysli? przemyśl to abo kup se bilet na PKP do "tam i nazot"
Kibice każdego klubu marzą o pucharze,mistrzostwie ale są też realiści...nie oszukujmy się jesteśmy BAAARDZZO wysoko w porównaniu do organizacji w Legii,Wiśle,Lechu czy GKSie Bełchatów...na szczęscie organizacja to nie wszystko,patrz Zagłębie Lubin lub Ruch Chorzów.
-
- Kontakt:
A co, mieli grać k.wa w 10 te 3 minuty żeby stracić jeszcze tor? Nie widziołś, że Grodek zwijoł się z bólu? A może po twojemu to groł na czas, co...czarodziej1920 pisze:...wpuszczenie walczacego stefanskiego na ost 3 min to WSTYD!!!

A jak rześ taki gwiazdor to przyłaż na casting i sie pokoż a nie fanzol, bo niekiedy dupcysz gorzyj niż Maciej Szczęsny
-
Tak z leksza nie zrozumiales tego co napisal i wyszedles na debila....miedza pisze:A co, mieli grać k.wa w 10 te 3 minuty żeby stracić jeszcze tor? Nie widziołś, że Grodek zwijoł się z bólu? A może po twojemu to groł na czas, co...czarodziej1920 pisze:...wpuszczenie walczacego stefanskiego na ost 3 min to WSTYD!!!![]()
A jak rześ taki gwiazdor to przyłaż na casting i sie pokoż a nie fanzol, bo niekiedy dupcysz gorzyj niż Maciej Szczęsny
-
- Kontakt:
druzyna zagrała słabszy mecz - fakt
kilku zawodników zagrało ponizej oczeniwan - fakt
remis z korona o ktorej na głownej pisalo ze to najwiekszy słabeusz ktory zawita na Cicha - moze to dla niektorych spore osiagniecie wiec czapki z głów panowie .
wy macie pretensje ze kibic WIDZI i napisze ze pilkarz jest SŁABY?
niktorzy chyba chodza na mecz z klapkami na oczach.
podsumowanie : po dobrym meczu pochwalam piłkarzy
po złym i słabym meczu wiadomo ze napsize co mysle .
pozdro
kilku zawodników zagrało ponizej oczeniwan - fakt
remis z korona o ktorej na głownej pisalo ze to najwiekszy słabeusz ktory zawita na Cicha - moze to dla niektorych spore osiagniecie wiec czapki z głów panowie .
wy macie pretensje ze kibic WIDZI i napisze ze pilkarz jest SŁABY?
niktorzy chyba chodza na mecz z klapkami na oczach.
podsumowanie : po dobrym meczu pochwalam piłkarzy
po złym i słabym meczu wiadomo ze napsize co mysle .
pozdro
-
- Kontakt:
Dobra dobra, poczytej koleś jego wątek, krytykuje kopaczy i posunięcia trenera, zarzuco im, że powinni wracać skąd przyszli - "kibic", ja?? A od debili to sie nazywej kogo innego, bo tez fanzolisz jak niemrawy jaki...Roni2580 pisze:Tak z leksza nie zrozumiales tego co napisal i wyszedles na debila....
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie ma co za wiele pisać,mecz najsłabszy w tej rundzie na naszym stadionie,zdecydowanie przegrany środek pola
.Niestety u nich na ławie siedzi Zganiacz który jest zdecydowanie lepszy w kreowaniu gry od Barana czy Pula.Przy słabszej dyspozycji Gabora- atak praktycznie nie istnioł.Korona grała antyfutbol i zasłużyła z przebiegu gry na ten punkt.
trzeba sie cieszyć z trzeciego placu po Jesieni i dobrze zagrać dwa pierwsze szpile na wiosna
a w przerwie wzmocnić środek pomocy i boki obrony .

trzeba sie cieszyć z trzeciego placu po Jesieni i dobrze zagrać dwa pierwsze szpile na wiosna

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
tylko przypomna ze jak z Wisla nie wygromy to na Cichej bedzie wyprzedazwest72 pisze:nie ma co za wiele pisać,mecz najsłabszy w tej rundzie na naszym stadionie,zdecydowanie przegrany środek pola.Niestety u nich na ławie siedzi Zganiacz który jest zdecydowanie lepszy w kreowaniu gry od Barana czy Pula.Przy słabszej dyspozycji Gabora- atak praktycznie nie istnioł.Korona grała antyfutbol i zasłużyła z przebiegu gry na ten punkt.
trzeba sie cieszyć z trzeciego placu po Jesieni i dobrze zagrać dwa pierwsze szpile na wiosnaa w przerwie wzmocnić środek pomocy i boki obrony .

KLIMZOWIEC!!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Galeria z meczu http://www.waszapilka.pl/galleries,170
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lutz pisze:Nojlepi na temat tego szpilu nic niy pisać, niy komyntować, żenada !!
Dziynkować pon Bóckowi za tyn jedyn punkt, bo równie dobrze mogli my mieć psinco.

my sie Lutz jeszcze chyba nigdy tak niy zgodzali

Im Herbst dritte platz !!!
Im Frühjahr erste platz !!!
- Lutz
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a co nie mam do tego prawa? po co jest forum? zeby ich ino chwalic? co kur myslisz ze ja nie jestem z ta druzyna? zyje od szpilu do szpilu, ale jak przychodze to chce widziec walke i zaangazowanie, pozatym nie krytykuje wszytskich tylka ta 2 baran pulkowski ktora sie poprostu nei nadaje. Baran na srodek pomocy, a pulkowski do ekstraklasowej druzyny nawet na lawke, i powiem bunczucznie ze choc juz nie gralem z 3 lata w bal ale zagral bym lepiej niz pulkowski i baran w tym szpilu razem wzieci, sory ale tak to widzialem po wczorajmiedza pisze:Dobra dobra, poczytej koleś jego wątek, krytykuje kopaczy i posunięcia trenera, zarzuco im, że powinni wracać skąd przyszli - "kibic", ja?? A od debili to sie nazywej kogo innego, bo tez fanzolisz jak niemrawy jaki...Roni2580 pisze:Tak z leksza nie zrozumiales tego co napisal i wyszedles na debila....