[14 kolejka] Lech Poznań - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Jak zakończy się mecz Lech-Ruch?

Czas głosowania minął 21 lis 2009, o 14:33

Wygra Lech
15
6%
Remis
48
20%
Wygra Ruch
172
73%

Liczba głosów: 235

Wiadomość
Autor
Witek46
Kontakt:

#106 Post autor: Witek46 » 20 lis 2009, o 13:08

Podobno zagramy bez Niedzielana… jednak chory. :(
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

adamo_R

#107 Post autor: adamo_R » 20 lis 2009, o 13:11

Bydzie zajs godka ze niy grol piyrwszy skład, moze sie udo wywalczyc 1 ptk.

Witek46
Kontakt:

#108 Post autor: Witek46 » 20 lis 2009, o 22:24

Na szczęście mój dobrze poinformowany nie miał racji. Czytam na oficjalnej, że jedziemy w pełnym składzie. No to drżyjcie pyry ;)
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#109 Post autor: HKSADIK » 20 lis 2009, o 22:30

No i elegancko.Zagramy najmocniejszym skladem!
Grunt to nie przegrac tego meczu w szatni-mam nadzieje,ze trener Fornalik ich odpowiednio zmotywuje i zagramy na naszym normalnym poziomie-tzn. tak jak w Bytomiu,czy tez ostatnio z Jagą:)

Cieszy to,ze Stefański znalazl sie w kadrze.

WGRN
Kontakt:

#110 Post autor: WGRN » 20 lis 2009, o 22:46

Moim skromnym zdaniem będzie 1;1 ...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#111 Post autor: spyru » 20 lis 2009, o 23:17

Grunt to nie przegrać tego meczu w szatni. Już dwa razy to było przerabiane. Trzeba wyjść i pokazać jaja, a wtedy nie powinno być źle. Lech nie gra tego co grał za Sudy wiec szansa jest spora. Potrzeba więcej wiary niż na wyjazdach na Wiśle i Legii.
A wiec nic tylko wyjść na boisko i grać swoje !!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

marcin 30
Kontakt:

#112 Post autor: marcin 30 » 20 lis 2009, o 23:26

spyru pisze:Grunt to nie przegrać tego meczu w szatni. Już dwa razy to było przerabiane
Może w końcu z tzw druzyna z pierwszej trojki ( Wisła, Legia i Lech) zagramy w ustawieniu 4-4-2 a nie 4-5-1?Jak zagramy mecz w takim stylu jak z Jagą to nie ma na Ruch mocnych :) :padam:
BRenna

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#113 Post autor: MkF » 20 lis 2009, o 23:37

przed meczem z Legia obawialem ze porażki i tak było :zdegustowany: ale teroz czuja ze nie przegramy !! wywiezimy jakies pkt'y oby 3 ! zagramy najprawdopodobnie nasza żelazna "11" wiec bedzie okej ! :hyhy:

adamo_R

#114 Post autor: adamo_R » 20 lis 2009, o 23:37

Szpil je ogolnie dostepny na cołko Polska, mom nadzieja ze to rozumiom i niy dadzom plamy

scaneRboy
Kontakt:

#115 Post autor: scaneRboy » 20 lis 2009, o 23:43

czyli jak zawsze wklejam typy z interii:

Lech Poznań - Ruch Chorzów (sobota, godz. 17:00)

MIELCARSKI: Postawię na Lecha, gdyż pamiętam, że w meczu z Wisłą też nie był stuprocentowym faworytem, a stworzył niezłe widowisko i je wygrał. TYP: 1.

KOŁTOŃ: Gospodarze dopiero na 5. miejscu, a Ruch jest wiceliderem. I nie ma w tym przypadku. We Wronkach padnie remis. Ciekaw jestem konfrontacji Lewandowskiego, który dotychczas strzelił 7 bramek, z Niedzielanem, który wbił tych goli 6. TYP: X.
WOŁOWSKI: Najwięcej punktów straciłem stawiając na Lecha, ale postawię na niego jeszcze raz. Dla grającej we Wronkach drużyny z Poznania to kolejny mecz z gatunku tych ostatniej szansy. Już może nawet nie na mistrzostwo, ale raczej na miejsce w pucharach. TYP: 1.

BIAŁOŃSKI: "Kolejorzowi" we Wronkach nie wieje w plecy tak mocno, jak przy Bułgarskiej, ale w tym meczu powinien sobie poradzić. Nawet wobec słabszej formy Roberta Lewandowskiego. TYP: 1X.

Pam redaktor Kołtoń ostanio nie pomylił sie co do przebiegu meczu. Idąc tym tropem jeśli nie zagra Niedzielan bedzie to dla nas ciężki do wygrania mecz.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Roni2580

#116 Post autor: Roni2580 » 20 lis 2009, o 23:50

MkF pisze:przed meczem z Legia obawialem ze porażki i tak było :zdegustowany: ale teroz czuja ze nie przegramy !! wywiezimy jakies pkt'y oby 3 ! zagramy najprawdopodobnie nasza żelazna "11" wiec bedzie okej ! :hyhy:

czuje to samo...z Legią czułem ze bedzie wtopa...przy Lechu jakos tej obawy nie mam...

jugador
Kontakt:

#117 Post autor: jugador » 21 lis 2009, o 00:09

Mecz z Jaga wcale nie byl taki idealny.Poprostu bylismy niesamowicie skuteczni pod bramka i stwarzalismy te sytuacje.Ale w tylach nie bylo najlepiej.
Przede wszystkim Grosicki mial za duzo miejsca , mogl sie rozpedzic z pilka.
Nie mozna tego bledu popelniac z Peszka.To podobny gracz.
Krotko Peszke, krotko Lewandowskiego, grac swoje i jak nie zagra Stilic to bedzie dobrze.
Mam nadzieje , ze dobry wystep w kadrze tak doda pewnosci Sadlokowi , ze zacznie sie stawac liderem defensywy z prawdziwego zdarzenia.

Jutro 3 pkt ustawilby nas w rewelacyjnej sytuacji przed meczem z Korona,Wisla i Piastem.
Ale bedzie cholernie trudno , jak Lech to wtopi bedzie w du***.A na nas sie poki co czolowka odkuwa.Nie tym razem ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Tagblue
Kontakt:

#118 Post autor: Tagblue » 21 lis 2009, o 10:13

Stawiam remis. Tak jak już zostało napisane, nie wolno tego meczu przegrać w szatni! Cieszy to, że jedziemy do pyrlandii w najsilniejszym składzie.
Każde Królestwo posiada Króla. Królestwo Niebieskie ma największego. Waldek King!

marek79
Kontakt:

#119 Post autor: marek79 » 21 lis 2009, o 10:16

jugador pisze:Mecz z Jaga wcale nie byl taki idealny.Poprostu bylismy niesamowicie skuteczni pod bramka i stwarzalismy te sytuacje.Ale w tylach nie bylo najlepiej.
Przede wszystkim Grosicki mial za duzo miejsca , mogl sie rozpedzic z pilka.
Nie mozna tego bledu popelniac z Peszka.To podobny gracz.
Krotko Peszke, krotko Lewandowskiego, grac swoje i jak nie zagra Stilic to bedzie dobrze.
Mam nadzieje , ze dobry wystep w kadrze tak doda pewnosci Sadlokowi , ze zacznie sie stawac liderem defensywy z prawdziwego zdarzenia.

Jutro 3 pkt ustawilby nas w rewelacyjnej sytuacji przed meczem z Korona,Wisla i Piastem.
Ale bedzie cholernie trudno , jak Lech to wtopi bedzie w du***.A na nas sie poki co czolowka odkuwa.Nie tym razem ?
czasami w sporcie jest tak ze nie da sie wszystkich przypilnowac i robi sie balagan w obronie szczegolnie jesli przeciwnik jest lepiej dysponowany i wyszkolony technicznie i dlatego w siatkowce, koszykowce czy recznej a takze w fusbalu robi sie takie cos najlepszego sie odpuszcza niech gra swoje ale skupia sie obrona na pozostalych i wtedy nawet to ze szaleje ten zawodnik nic nie wnosi bo bardzo ciezko wygrac mecz w pojedynke

miedza
Kontakt:

#120 Post autor: miedza » 21 lis 2009, o 10:17

Bydzie dobrze, Lech w zasadzie nie gro u siebie, Lech ostatnio niczym nie zaskakuje pozytywnie, w porównaniu do zeszłego sezonu Lech to średniak, Ruchowi z Lechem zawsze grało się dobrze, jak zagramy jak wszystkie mecze to będzie dobrze, jak wyjdziemy posrani jak w meczu z Legią to lokomotywa nas rozjedzie.
A mój typ - wysoki remis 2:2 - wczoraj remisy były bardzo popularne przeca!

ODPOWIEDZ