[14 kolejka] Lech Poznań - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Grunt to nie przegrać tego meczu w szatni. Już dwa razy to było przerabiane. Trzeba wyjść i pokazać jaja, a wtedy nie powinno być źle. Lech nie gra tego co grał za Sudy wiec szansa jest spora. Potrzeba więcej wiary niż na wyjazdach na Wiśle i Legii.
A wiec nic tylko wyjść na boisko i grać swoje !!
A wiec nic tylko wyjść na boisko i grać swoje !!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czyli jak zawsze wklejam typy z interii:
Lech Poznań - Ruch Chorzów (sobota, godz. 17:00)
MIELCARSKI: Postawię na Lecha, gdyż pamiętam, że w meczu z Wisłą też nie był stuprocentowym faworytem, a stworzył niezłe widowisko i je wygrał. TYP: 1.
KOŁTOŃ: Gospodarze dopiero na 5. miejscu, a Ruch jest wiceliderem. I nie ma w tym przypadku. We Wronkach padnie remis. Ciekaw jestem konfrontacji Lewandowskiego, który dotychczas strzelił 7 bramek, z Niedzielanem, który wbił tych goli 6. TYP: X.
WOŁOWSKI: Najwięcej punktów straciłem stawiając na Lecha, ale postawię na niego jeszcze raz. Dla grającej we Wronkach drużyny z Poznania to kolejny mecz z gatunku tych ostatniej szansy. Już może nawet nie na mistrzostwo, ale raczej na miejsce w pucharach. TYP: 1.
BIAŁOŃSKI: "Kolejorzowi" we Wronkach nie wieje w plecy tak mocno, jak przy Bułgarskiej, ale w tym meczu powinien sobie poradzić. Nawet wobec słabszej formy Roberta Lewandowskiego. TYP: 1X.
Pam redaktor Kołtoń ostanio nie pomylił sie co do przebiegu meczu. Idąc tym tropem jeśli nie zagra Niedzielan bedzie to dla nas ciężki do wygrania mecz.
Lech Poznań - Ruch Chorzów (sobota, godz. 17:00)
MIELCARSKI: Postawię na Lecha, gdyż pamiętam, że w meczu z Wisłą też nie był stuprocentowym faworytem, a stworzył niezłe widowisko i je wygrał. TYP: 1.
KOŁTOŃ: Gospodarze dopiero na 5. miejscu, a Ruch jest wiceliderem. I nie ma w tym przypadku. We Wronkach padnie remis. Ciekaw jestem konfrontacji Lewandowskiego, który dotychczas strzelił 7 bramek, z Niedzielanem, który wbił tych goli 6. TYP: X.
WOŁOWSKI: Najwięcej punktów straciłem stawiając na Lecha, ale postawię na niego jeszcze raz. Dla grającej we Wronkach drużyny z Poznania to kolejny mecz z gatunku tych ostatniej szansy. Już może nawet nie na mistrzostwo, ale raczej na miejsce w pucharach. TYP: 1.
BIAŁOŃSKI: "Kolejorzowi" we Wronkach nie wieje w plecy tak mocno, jak przy Bułgarskiej, ale w tym meczu powinien sobie poradzić. Nawet wobec słabszej formy Roberta Lewandowskiego. TYP: 1X.
Pam redaktor Kołtoń ostanio nie pomylił sie co do przebiegu meczu. Idąc tym tropem jeśli nie zagra Niedzielan bedzie to dla nas ciężki do wygrania mecz.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
-
- Kontakt:
Mecz z Jaga wcale nie byl taki idealny.Poprostu bylismy niesamowicie skuteczni pod bramka i stwarzalismy te sytuacje.Ale w tylach nie bylo najlepiej.
Przede wszystkim Grosicki mial za duzo miejsca , mogl sie rozpedzic z pilka.
Nie mozna tego bledu popelniac z Peszka.To podobny gracz.
Krotko Peszke, krotko Lewandowskiego, grac swoje i jak nie zagra Stilic to bedzie dobrze.
Mam nadzieje , ze dobry wystep w kadrze tak doda pewnosci Sadlokowi , ze zacznie sie stawac liderem defensywy z prawdziwego zdarzenia.
Jutro 3 pkt ustawilby nas w rewelacyjnej sytuacji przed meczem z Korona,Wisla i Piastem.
Ale bedzie cholernie trudno , jak Lech to wtopi bedzie w du***.A na nas sie poki co czolowka odkuwa.Nie tym razem ?
Krotko Peszke, krotko Lewandowskiego, grac swoje i jak nie zagra Stilic to bedzie dobrze.
Mam nadzieje , ze dobry wystep w kadrze tak doda pewnosci Sadlokowi , ze zacznie sie stawac liderem defensywy z prawdziwego zdarzenia.
Jutro 3 pkt ustawilby nas w rewelacyjnej sytuacji przed meczem z Korona,Wisla i Piastem.
Ale bedzie cholernie trudno , jak Lech to wtopi bedzie w du***.A na nas sie poki co czolowka odkuwa.Nie tym razem ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
czasami w sporcie jest tak ze nie da sie wszystkich przypilnowac i robi sie balagan w obronie szczegolnie jesli przeciwnik jest lepiej dysponowany i wyszkolony technicznie i dlatego w siatkowce, koszykowce czy recznej a takze w fusbalu robi sie takie cos najlepszego sie odpuszcza niech gra swoje ale skupia sie obrona na pozostalych i wtedy nawet to ze szaleje ten zawodnik nic nie wnosi bo bardzo ciezko wygrac mecz w pojedynkejugador pisze:Mecz z Jaga wcale nie byl taki idealny.Poprostu bylismy niesamowicie skuteczni pod bramka i stwarzalismy te sytuacje.Ale w tylach nie bylo najlepiej.
-
- Kontakt:
Bydzie dobrze, Lech w zasadzie nie gro u siebie, Lech ostatnio niczym nie zaskakuje pozytywnie, w porównaniu do zeszłego sezonu Lech to średniak, Ruchowi z Lechem zawsze grało się dobrze, jak zagramy jak wszystkie mecze to będzie dobrze, jak wyjdziemy posrani jak w meczu z Legią to lokomotywa nas rozjedzie.
A mój typ - wysoki remis 2:2 - wczoraj remisy były bardzo popularne przeca!
A mój typ - wysoki remis 2:2 - wczoraj remisy były bardzo popularne przeca!