Mega piknik! Ruch-Szczakowianka 1:1
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chyba wojtek Ci monitor zaparował, więc przypominam jw.gerhat pisze:Popieram pomysł pikniku.
Niech każdy weźmie 4,-zł na parking, rogala i świta musza przeciez z czegoś zyć :lol:
O jakiej inicjatywie mówisz, bo piknik gorąco popieram.
Chyba, że Twoja inicjatywa to te 4,-zł za parking, bo jakoś nikt nie chciał sie do tego przyznać. Viro pisał że to pomysł Rogali.
Zresztą nieważne czyj, pomysł opłat za parking jest idiotyczny i pisało o tym wiele osób.
Trcohę dystansu do samego siebie Ci życzę.
WojtekO spokojnie bez nerw :lol: dałes cynk na organizacje i jak sam widzisz jest nas grono takich,którym zalezy na naszym klubie i dlatego trzeba i musisz to zorganizowac
,po ostatnich dniach wszystkich nerwy puszczały,ale teraz razem z tymi którym serce bije dla RUCHU musimy pokazac,ze jestesmy na tyle zorganizowani,ze pomozemy naszemu klubowi.Tak,ze WojtekO działaj,działaj chopie.
(Tak nawiasem poznalismy sie na meczu z Pogonia w przerwie jak romawialem z Mackiem Mizia pamietasz?)

(Tak nawiasem poznalismy sie na meczu z Pogonia w przerwie jak romawialem z Mackiem Mizia pamietasz?)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak napisałem powyżej:Kkubicki pisze:WojtekO do niedawna nie miales sobie rownych pod wzgledem ironii... Troche dystansu i nie doszukujcie sie prosze u kazdego ciaglych slow krytyki, kiedy ich nie ma.
Ja jestem za.
Więc skoro ja mam wyluzować to może reszta też? Taka transakcja wiązana co wy na to?WojtekO pisze:Po ostatnich wydarzeniach i tekstach jakie usłyszałem już nie mam dystansu i nie zanosi się żebym w najbliższym czasie miał...
-
- Kontakt: