Mega piknik! Ruch-Szczakowianka 1:1

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Gość

#16 Post autor: Gość » 6 maja 2004, o 09:38

ok więc skoro postrzegacie to jako "błazeński wybryk" to w takim razie nikt nie organizuje tego pikniku, bo będzie trzeba zapłacić 4 złote za parking (jak to napisał gerhat), bo trzeba przyjść, bo trzeba będzie stać... Dla mnie lepiej, mniej latania i załatwiania. Dzięki 8)

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: KOSTA » 6 maja 2004, o 09:47

Gerhat jakis ty jest zmierzly !!! klimakterium przechodzisz ? nie pisz juz o tych 4 zl , bo to smieszne
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: gerhat » 6 maja 2004, o 09:50

Wojetek, ty naprawde nie kumasz moich postów :lol:
Błazen - to ja. Może być i stańczyk, który wyśmiewa rzeczywistość.

Ciebie, po rekacji megę zaliczyć jedynie do ... świty, o której pisałem wcześniej :wink:, ale to tez oczywiście żart.

Gość

#19 Post autor: Gość » 6 maja 2004, o 09:56

Wkurza mnie wyśmiewanie każdej inicjatywy, każdego pomysłu i głupie ironiczne docinki w takich warunkach nie można nic konstruktywnego zdziałać. No ale spoko ty i tak masz to głęboko w poważaniu (wnioskuję tak po twoich docinkach).

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: gerhat » 6 maja 2004, o 10:46

gerhat pisze:Popieram pomysł pikniku.
Niech każdy weźmie 4,-zł na parking, rogala i świta musza przeciez z czegoś zyć :lol:
Chyba wojtek Ci monitor zaparował, więc przypominam jw.

O jakiej inicjatywie mówisz, bo piknik gorąco popieram.
Chyba, że Twoja inicjatywa to te 4,-zł za parking, bo jakoś nikt nie chciał sie do tego przyznać. Viro pisał że to pomysł Rogali.
Zresztą nieważne czyj, pomysł opłat za parking jest idiotyczny i pisało o tym wiele osób.

Trcohę dystansu do samego siebie Ci życzę.

Gość

#21 Post autor: Gość » 6 maja 2004, o 10:49

Po ostatnich wydarzeniach i tekstach jakie usłyszałem już nie mam dystansu i nie zanosi się żebym w najbliższym czasie miał... w jednym poście coś chwalisz i niby akceptujesz żeby linijkę poniżej wyśmiać że będzie trzeba za parking płacić... bez sens totalny, co ma piernik do wiatraka?

WOJTEKK

#22 Post autor: WOJTEKK » 6 maja 2004, o 10:51

WojtekO spokojnie bez nerw :lol: dałes cynk na organizacje i jak sam widzisz jest nas grono takich,którym zalezy na naszym klubie i dlatego trzeba i musisz to zorganizowac :P,po ostatnich dniach wszystkich nerwy puszczały,ale teraz razem z tymi którym serce bije dla RUCHU musimy pokazac,ze jestesmy na tyle zorganizowani,ze pomozemy naszemu klubowi.Tak,ze WojtekO działaj,działaj chopie.
(Tak nawiasem poznalismy sie na meczu z Pogonia w przerwie jak romawialem z Mackiem Mizia pamietasz?)

KK
Kontakt:

#23 Post autor: KK » 6 maja 2004, o 11:03

WojtekO do niedawna nie miales sobie rownych pod wzgledem ironii... Troche dystansu i nie doszukujcie sie prosze u kazdego ciaglych slow krytyki, kiedy ich nie ma.
Ja jestem za.

grhoak

#24 Post autor: grhoak » 6 maja 2004, o 11:08

Chcemy dupnego pikniku z dużą ilością żarcia, picia, na zielonej trawce.

BLUE BOYS FROM SIEMIANOWICE.

KK
Kontakt:

#25 Post autor: KK » 6 maja 2004, o 11:24

No rzeczywiscie sytuacja i atmosfera sa nie do smiechu :?

Gość

#26 Post autor: Gość » 6 maja 2004, o 11:27

Kkubicki pisze:WojtekO do niedawna nie miales sobie rownych pod wzgledem ironii... Troche dystansu i nie doszukujcie sie prosze u kazdego ciaglych slow krytyki, kiedy ich nie ma.
Ja jestem za.
Jak napisałem powyżej:
WojtekO pisze:Po ostatnich wydarzeniach i tekstach jakie usłyszałem już nie mam dystansu i nie zanosi się żebym w najbliższym czasie miał...
Więc skoro ja mam wyluzować to może reszta też? Taka transakcja wiązana co wy na to?

Ryjek
Kontakt:

#27 Post autor: Ryjek » 6 maja 2004, o 11:53

ja na bank przyjde z kumplami na ten piknik :) a i mocny doping zeby piłkarze uslyszeli 8)

SODA

#28 Post autor: SODA » 6 maja 2004, o 12:10

pomysl super ino obawiom sie jednego,zeby nos niy wydupili 100 km za
CHORZOW ,a jak bydom grac u nos to mom cicho nadzieja bo mom karta
vip no i jako opiekon trampk. moze z nimi wlejza :lol: :lol: :lol:

:flaga:

blue seba

#29 Post autor: blue seba » 6 maja 2004, o 14:40

Ja jestem za tym aby zrobić takie coś,a jakby był ten telebim to by już było za***iscie!!!!Jak to sie odbędzie to napiszcie mi na pw to przyjade tam :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Viro

#30 Post autor: Viro » 6 maja 2004, o 14:46

zdecydowanie popieram idee pikniku
ps. gerhat czasem lepiej czegos nie pisac , ktos ma dobry pomysl , a Ty zawsze musisz wciepnac 3 grosze i zj***c atmosfere

ODPOWIEDZ