No wlasnie, nieuwaznie zech to czytol. Tyz sie boja tego, przyloz se Tauron bo som my do konca roku w C+ C+Sport i TVP to sie pokozom ale jak nie dej Boze wyniki sie trocha pogorszom, nie bydymy juz w TV to Tauron nom powie do widzynio. Poza tym ciekawych wiela za te pora szpili dostanom piniyndzy ehh balon moze nie dupnyl z hukiem ale w ciul luftu pitlo ;>bluefil pisze:Jakie pol roku???? Dwa miesiace!jurek pisze:Chopy wy sie tak niy rozgrzywejcie bo sie spolicie i zas nom forum siednie.
Niy wiemy za jaki piniondz my sie sprzedali i nic o umowie poza tym ze INO na pol roku.
Dejcie sie pokoj i po lekku poczekejcie bo sie spijecie a potym bydzie4 epny kac !!Czyli tylko do konca roku kalendarzowego. Bardzo mnie to martwi, ten Tauron jest fest sprytny, Ruch jest w gazie, wszystkie mecze do konca na canal+. Obawiam sie, ze jak wyniki siada, to i Tauron nie przedluzy umowy!niebiescy.pl pisze:Aktualna umowa obowiązuje do końca tegorocznych rozgrywek.
sponsor strategiczny Ruchu
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po informacji, ze to do konca roku nasz hura optymizm powinien troche opasc - ale to i tak dobre na poczatek 2 miesiace to taka 1 umowa na sprawdzenie wspolpracy cos jak w nowej robocie jak wszyscy beda zadowoleni to i dalsza wspolpraca za tym pojdzie.
3 ba patrzyc tez na to, ze to zawsze jakas dodadkowa kasa dla klubu, bez tego nie byloby nic
pzdr
3 ba patrzyc tez na to, ze to zawsze jakas dodadkowa kasa dla klubu, bez tego nie byloby nic
pzdr
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no czyli zgodnie z moim wczorajszymi obawami, jest to sponsoring, gdzie firma po prostu wykorzystuje, że nie mal wszystkie mecze będą w c+ i do tego jeden w tvp.
Tak jak pisałem wczoraj i tak jestem zadowolony i mam nadzieje, ze jest to pierwszy krok ku większej współpracy.
Natomaist też jestem daleki od tego by uznać, że to jest jakiś przełomowy moment i teraz wszystkich lejemy, wzmacniamy się i nie wiadomo co jeszcze.
Pewnie i tak płacą mniej niż jakby mieli płacić za czas antenowy ile dzięki nam będa pokazywani.
A więc tak jeszcze raz na koniec podsumuwującą:
Krok we właściwym kierunku, ale nie jakiś siedmiomilowy.
Ale jest teraz czas na dalsze rozmowy i być może podpisanie większej umowy.
Tak jak pisałem wczoraj i tak jestem zadowolony i mam nadzieje, ze jest to pierwszy krok ku większej współpracy.
Natomaist też jestem daleki od tego by uznać, że to jest jakiś przełomowy moment i teraz wszystkich lejemy, wzmacniamy się i nie wiadomo co jeszcze.
Pewnie i tak płacą mniej niż jakby mieli płacić za czas antenowy ile dzięki nam będa pokazywani.
A więc tak jeszcze raz na koniec podsumuwującą:
Krok we właściwym kierunku, ale nie jakiś siedmiomilowy.
Ale jest teraz czas na dalsze rozmowy i być może podpisanie większej umowy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- ObeRschlesien
- Kontakt:
- esiu1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja mam tylko nadzieje, ze dostaniemy od nich wystarczajaco pieniedzy, zeby w grudniu oplacic wszystkie zaleglosci i w nowy rok wejdziemy na 0! To pozwoli sie skoncentrowac przez zime na treningach i szukaniu talentow. Nie podoba mi sie strategia Taurona, wykorzystuja znowy nasza medialnosc, a zarazem slabosc finansowa. Wchodza w najlepszym momentach dla nich i zaraz pozniej wychodza. Troche to przykre, ale tak jak napisalem, najwazniejsze, ze wplyna jakies dodatkowe pieniadze.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
Mom nadzieja, że daja przynajmnij tela kasy, że styknie na nowe koszulki z ich logo 
A tak na poważnie, to mom nadzieja, że zostaną na dłużyj, chyba że ftoś bogatszy bydzie chcioł ich wygryźć, to zapraszom!
Teraz trzymać kciuki co by dzisiej wisła popłyneła i co by jutro po Legii sie przejechać i zrównać się punktami!! Czuja, że bydzie dobrze

A tak na poważnie, to mom nadzieja, że zostaną na dłużyj, chyba że ftoś bogatszy bydzie chcioł ich wygryźć, to zapraszom!

Teraz trzymać kciuki co by dzisiej wisła popłyneła i co by jutro po Legii sie przejechać i zrównać się punktami!! Czuja, że bydzie dobrze

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Radzio
- Kontakt:
Na dobry poczontek styknie.
Żodyn przed sezonym nie podejrzywoł że Ruch bydzie na szpicy
.
To tysz żodyn sponzor nie myśloł co by do nas właźić
.
Tera się sytuacja zmiynio i po lekku cza mysleć o Ruchu jak o potyncjalnym kandydacie o Puchary
.
Bez to podpisali yno do końca sezonu. Jak nic nie wywalczymy odyńdom.
Żodyn przed sezonym nie podejrzywoł że Ruch bydzie na szpicy

To tysz żodyn sponzor nie myśloł co by do nas właźić

Tera się sytuacja zmiynio i po lekku cza mysleć o Ruchu jak o potyncjalnym kandydacie o Puchary

Bez to podpisali yno do końca sezonu. Jak nic nie wywalczymy odyńdom.
Nojważniejszo je TRADYCJA!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- rufus_pol
- Kontakt:
napisali w oficjalnym komunikacie do grudnia a nie do konca grudnia, czyli na miesiąc
http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_ ... CW&id_tr=1Umowa została zawarta do grudnia 2009.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no pewnie do ostatniego meczu w tym roku czyli meczu z Piastemrufus_pol pisze:napisali w oficjalnym komunikacie do grudnia a nie do konca grudnia, czyli na miesiąc
http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_ ... CW&id_tr=1Umowa została zawarta do grudnia 2009.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
- Amela
- Kontakt:
nawet jak Tauron chce wykorzystać dobro passa Ruchu i pokazać sie w najbliższych meczach na koszulkach Niebieskich to wiadomo że nie będzie to za darmo,
a w naszym przypadku jasne jest że z kasa w klubie nie jest za dobrze,
więc nie można byc wybrednym i narzekac że to za krótko itp itd a cieszyc się że kapnie nieco grosza.
Będzie na premie dla zawodników za dobre występy
i może zniknie już na zawsze problem zaległości płacowych

a w naszym przypadku jasne jest że z kasa w klubie nie jest za dobrze,
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
więc nie można byc wybrednym i narzekac że to za krótko itp itd a cieszyc się że kapnie nieco grosza.
Będzie na premie dla zawodników za dobre występy

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
I to jest sens mojego życia.