sponsor strategiczny Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jurek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#46 Post autor: jurek » 30 paź 2009, o 11:42

bluefil pisze:
jurek pisze:Chopy wy sie tak niy rozgrzywejcie bo sie spolicie i zas nom forum siednie.
Niy wiemy za jaki piniondz my sie sprzedali i nic o umowie poza tym ze INO na pol roku.
Dejcie sie pokoj i po lekku poczekejcie bo sie spijecie a potym bydzie4 epny kac !!
Jakie pol roku???? Dwa miesiace!
niebiescy.pl pisze:Aktualna umowa obowiązuje do końca tegorocznych rozgrywek.
Czyli tylko do konca roku kalendarzowego. Bardzo mnie to martwi, ten Tauron jest fest sprytny, Ruch jest w gazie, wszystkie mecze do konca na canal+. Obawiam sie, ze jak wyniki siada, to i Tauron nie przedluzy umowy!
No wlasnie, nieuwaznie zech to czytol. Tyz sie boja tego, przyloz se Tauron bo som my do konca roku w C+ C+Sport i TVP to sie pokozom ale jak nie dej Boze wyniki sie trocha pogorszom, nie bydymy juz w TV to Tauron nom powie do widzynio. Poza tym ciekawych wiela za te pora szpili dostanom piniyndzy ehh balon moze nie dupnyl z hukiem ale w ciul luftu pitlo ;>

Awatar użytkownika
viRo_BJJ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#47 Post autor: viRo_BJJ » 30 paź 2009, o 11:43

po informacji, ze to do konca roku nasz hura optymizm powinien troche opasc - ale to i tak dobre na poczatek 2 miesiace to taka 1 umowa na sprawdzenie wspolpracy cos jak w nowej robocie jak wszyscy beda zadowoleni to i dalsza wspolpraca za tym pojdzie.
3 ba patrzyc tez na to, ze to zawsze jakas dodadkowa kasa dla klubu, bez tego nie byloby nic

pzdr
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: heli » 30 paź 2009, o 11:43

no czyli zgodnie z moim wczorajszymi obawami, jest to sponsoring, gdzie firma po prostu wykorzystuje, że nie mal wszystkie mecze będą w c+ i do tego jeden w tvp.

Tak jak pisałem wczoraj i tak jestem zadowolony i mam nadzieje, ze jest to pierwszy krok ku większej współpracy.

Natomaist też jestem daleki od tego by uznać, że to jest jakiś przełomowy moment i teraz wszystkich lejemy, wzmacniamy się i nie wiadomo co jeszcze.

Pewnie i tak płacą mniej niż jakby mieli płacić za czas antenowy ile dzięki nam będa pokazywani.

A więc tak jeszcze raz na koniec podsumuwującą:
Krok we właściwym kierunku, ale nie jakiś siedmiomilowy.
Ale jest teraz czas na dalsze rozmowy i być może podpisanie większej umowy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#49 Post autor: ObeRschlesien » 30 paź 2009, o 11:46

Wszystko fajnie ino szkoda że dokonca sezonu ... wiec zoboczymy co dali bydzie hmm... ale nawet to jest dobre !
Obrazek

Awatar użytkownika
esiu1920
Kontakt:

#50 Post autor: esiu1920 » 30 paź 2009, o 11:46

Jakby nowemu sponsorowi zależało tylko na tym ze bedą w telewizji to już trzy tygodnie temu podpisali by ta umowe bo Ruch ostatnimi czasy jest często na szklanym ekranie i uciekło im kilka meczy. Więc to nie chodzi o te kilka meczy co bedą pokazywać niebieskich.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!

bluefil
Kontakt:

#51 Post autor: bluefil » 30 paź 2009, o 11:47

Ja mam tylko nadzieje, ze dostaniemy od nich wystarczajaco pieniedzy, zeby w grudniu oplacic wszystkie zaleglosci i w nowy rok wejdziemy na 0! To pozwoli sie skoncentrowac przez zime na treningach i szukaniu talentow. Nie podoba mi sie strategia Taurona, wykorzystuja znowy nasza medialnosc, a zarazem slabosc finansowa. Wchodza w najlepszym momentach dla nich i zaraz pozniej wychodza. Troche to przykre, ale tak jak napisalem, najwazniejsze, ze wplyna jakies dodatkowe pieniadze.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

FAROW
Kontakt:

#52 Post autor: FAROW » 30 paź 2009, o 11:48

Mom nadzieja, że daja przynajmnij tela kasy, że styknie na nowe koszulki z ich logo :P
A tak na poważnie, to mom nadzieja, że zostaną na dłużyj, chyba że ftoś bogatszy bydzie chcioł ich wygryźć, to zapraszom! :P

Teraz trzymać kciuki co by dzisiej wisła popłyneła i co by jutro po Legii sie przejechać i zrównać się punktami!! Czuja, że bydzie dobrze ;)

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#53 Post autor: Mirek » 30 paź 2009, o 11:48

No może wyglądać to na umowę na okres próbny. Ale kto powiedział, ze tylko na okres próbny. Mam nadzieję, ze nastepna będzie i to będzie na długi okres czasu.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#54 Post autor: HKSADIK » 30 paź 2009, o 11:51

Krok w bardzo dobrym kierunku.Jesli nie bedzie zadnych ekscesow,jesli dalej bedziemy grac dobrze to mam nadzieje,ze Tauron zagosci na naszych koszulkach juz na dluzej!

Awatar użytkownika
Radzio
Kontakt:

#55 Post autor: Radzio » 30 paź 2009, o 11:57

Na dobry poczontek styknie.

Żodyn przed sezonym nie podejrzywoł że Ruch bydzie na szpicy :padam: .
To tysz żodyn sponzor nie myśloł co by do nas właźić :wstyd: .
Tera się sytuacja zmiynio i po lekku cza mysleć o Ruchu jak o potyncjalnym kandydacie o Puchary :padam: .
Bez to podpisali yno do końca sezonu. Jak nic nie wywalczymy odyńdom.
Nojważniejszo je TRADYCJA!!!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#56 Post autor: Mirek » 30 paź 2009, o 11:59

Radzio pisze:Bez to podpisali yno do końca sezonu. Jak nic nie wywalczymy odyńdom.
Do końca grudnia, ale mam nadzieję, jak chyba wszyscy, że to tylko poczatek :)

Awatar użytkownika
rufus_pol
Kontakt:

#57 Post autor: rufus_pol » 30 paź 2009, o 12:02

napisali w oficjalnym komunikacie do grudnia a nie do konca grudnia, czyli na miesiąc
Umowa została zawarta do grudnia 2009.
http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_ ... CW&id_tr=1
GÓRNY
Śląsk

Obrazek

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: heli » 30 paź 2009, o 12:05

rufus_pol pisze:napisali w oficjalnym komunikacie do grudnia a nie do konca grudnia, czyli na miesiąc
Umowa została zawarta do grudnia 2009.
http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_ ... CW&id_tr=1
no pewnie do ostatniego meczu w tym roku czyli meczu z Piastem
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Daniel__20
Kontakt:

#59 Post autor: Daniel__20 » 30 paź 2009, o 12:07

Jesli dobrze wspolpraca bedzie sie ukladac to i ta wspolpraca bedzie trwac dluzej. Pozyjemy zobaczymy. Cieszmy sie tym ze chociaz juz jest jakies swiatelko w tunelu.

Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

#60 Post autor: Amela » 30 paź 2009, o 12:12

nawet jak Tauron chce wykorzystać dobro passa Ruchu i pokazać sie w najbliższych meczach na koszulkach Niebieskich to wiadomo że nie będzie to za darmo, :)
a w naszym przypadku jasne jest że z kasa w klubie nie jest za dobrze, :]
więc nie można byc wybrednym i narzekac że to za krótko itp itd a cieszyc się że kapnie nieco grosza.
Będzie na premie dla zawodników za dobre występy :padam: i może zniknie już na zawsze problem zaległości płacowych
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

ODPOWIEDZ