Potweirdzam siedziało przez chwilę przedemną trzech Italoków, ale czy rozmawiali o Sobiechu ciężko powiedzieć ,bo zrozumiałem tylko "si, grazie i prego"zip185 pisze:Podobno Sobiecha oglądało trzech skautów z Włocha żeby nie odbiegać od tematu, to mecz bardzo dobry, praktycznie nikt nie zagrał źle
Janoszka mimo wszystko też pozytywnie, wydaje mi się że potrzebuje więcej ogrania w ekstraklasie. Niedzielan i Sobiech klasa sama w sobie
Grzybem jestem pozytywnie zaskoczony, skoro facet zmienia się w ciągu tygodnia nie do poznania (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) i nawet strzela z 25m
dalej jednak uważam, że powinni częściej próbować strzałów z dystansu, a nie tylko wjeżdżania do bramki
choć fakt, skutecznie nam to wjeżdżanie wychodzi

Co do szpilu to chyba wszyscy juz co było do odania powiedzieli. To chyba najlepsze 90 minut w tym sezonie, ale schody dopiero się zaczną. Ślask, a później w październiku na Legie i Lecha. Patrząc na gre niebieskich najbardziej obawiam się okienek transferowych i menadżerów rysujących świetlane przyszłości i mącacych w głowach naszym młodym talentom czyli Sadlokowi i Sobiechowi. Oby działacze nie próbowali ich sprzedać zimą za przysłowiową czapke gruszek bo na to jeszcze za wczesnie i jesli mają iść z Chorzowa to do Europy, a nie do legii, pyr czy innej gwiazdy białej.