[6 kolejka] GKS Bełchatów - Ruch Chorzów 12.09.2009

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Ruch z meczu z GKS'em

Czas głosowania minął 5 wrz 2009, o 16:41

Wygra
94
78%
Zremisuje
20
17%
Przegra
7
6%

Liczba głosów: 121

Wiadomość
Autor
hagi

#181 Post autor: hagi » 12 wrz 2009, o 17:20

Ja tego naprawde nie rozumię Lukasz Janoszka wchodzi w 70 min jest swiezy i daje sobie odbierac pilki jak trampkarzowi bylo to widac w akcj przy narozniku boiskajak pobowal utrzymac sie przy pilce obroncy z latwoscia go przepchali Czy pan trener tego nie widzi? To juz nie jest taki mlody chopak.

Dżem
Kontakt:

#182 Post autor: Dżem » 12 wrz 2009, o 17:25

19NIgDY20 pisze:Brzyski :padam:
Brzyski też ch*** groł,w ataku może i coś próbowoł ,ale chyba zapomnioł że rolą obrońcy jest obrona.
Przy drugiej bramce było dwukrotnie więcej zawodników bełchatowa niż naszych :wstyd:
Nie, ja nie jestem zawiedzony po pękniętym baloniku, ja jestem zażenowany tym co dzisiaj wyprawiali piłkarze !

Zając za Grzyba, Brzyski za Balaza (Jakubowski na lewo ob) , Nowacki WY PIE RDA LAJ !

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#183 Post autor: MkF » 12 wrz 2009, o 17:35

najsłabszy mecz w sezonie :( graliśmy tak jak Polska ze Słowenia... wiec porażka zasłużona..choc 1pkt. był spokojnie do przywiezienia ! Nowacki cały mecz! kpina? :przestraszony: gramy z 3 ekipa od końca tabeli i gramy 1 napastnikiem ? Baran kapitanem ? szok ! :chytry: a myslałem że wszystko idzie ku dobremu.... :znudzony:

WSZYSCY NA CRACOVIE ! :hurra:

kattowitz
Kontakt:

#184 Post autor: kattowitz » 12 wrz 2009, o 17:54

Niestety ale mom wrażenie że zaś im nie płacom bo Grzybek przestoł być kapitanem, wyjście na drugo połowa z opóźnieniem, podejście do meczu. Patrząc na Waldiego w TV to był załomany. Jo wiem że Nowacki to łamaga ale nie ma co zwalać wszystkiego na niego. Cało drużyna co grała? NIC. A co pokozoł na przykład Scherfchen, Grzyb czy Balaz? Drugo sprawa to czy nasz trener nie popełnił jednak błędu taktycznego grając jednym napastnikiem. Jaki jest Janoszka taki jest ale jednak absorbowoł by obrońców GKS-u. Krótko mówiąc oboczymy za tydzień czy to wypadek przy pracy czy dłuższo passa.

LEMON -CHORZOW
Kontakt:

#185 Post autor: LEMON -CHORZOW » 12 wrz 2009, o 18:18

ale padaka, poziom nie wiekszy niz w a klasie,gra w szachy przy tym co bylo w canal plus to wielki hit :spi:

guciooo
Kontakt:

#186 Post autor: guciooo » 12 wrz 2009, o 18:34

widac ze sie nie chce grac bo kasy nie ma, tyla w temacie

PS. a niech zarzad zrobi za tydzien jakies bardzo wazne spotkanie na temat sponsora albo czego innego.. oj ku***!

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#187 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 12 wrz 2009, o 18:39

zero zapierda... jak to było w poprzednich meczach. coś znowu jest z wypłatami czy jaki chu..?
Mina Waldka w trakcie meczu szkoda gadać :/ chop załamany co te gwiazdy (które myślą że wygrały 4 mecze i wygrają z każdym) robią.

Nowacki starał sie bo widac było ale on jest słaby , każdy pojedynek główkowy , czy to bark w bark przegrywa.

Janoszka chopie dej sie pokuj i sam zrezygnuj z gry w Niebieskiej koszulce.

nie mamy wogole skrzydłowych pomocników.

Grzyb i Balaz na ławe

Lipek1920
Kontakt:

#188 Post autor: Lipek1920 » 12 wrz 2009, o 18:52

Ta druga bramka belchatowa zalosna obroncy zamiast probowac odebrac pilka to tak jakby czekali az on strzeli tego gola :wstyd:

No niestety :(

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#189 Post autor: AdiC » 12 wrz 2009, o 19:11

Zal czytać te wasze wypociny. Zbyt mocno uwierzyliście w tego majstra. Spokojnie - realnie patrząc nasz poziom to jest miejsce 5-6 przy wielkim wysiłku. Dzisioj sie niy udało, ale za tydzień bydom 3 punkty. U siebie wygrywać a na wyjazdach urywać punkty. Wprowadzać młodych i budować zespól na przyszłość. Kolejno niywykorzystano szansa Ecika i tu chyba Waldek powinien podjąć męsko decyzja i przyglądać się innym młodym.
Za tydzień Abdul powtórzy przypomni sie Cabajowi, Niedzielan drugo i powinny styknąć. Twierdza C6 - musi robić wrażenie. Kubeł zimnyj wody przydo sie wszystkim.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

bluefan
Kontakt:

#190 Post autor: bluefan » 12 wrz 2009, o 19:34

Wygrywamy - sponsor i "idemy na majstra", przegrywamy- nie grają bo nie dostają kasy. Posłuchajcie czasem siebie i przemyślcie o czym mówicie...
to tylko sport

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#191 Post autor: mumin1920 » 12 wrz 2009, o 21:00

Grzyb, Baran, Balaz - niewidoczni. Najbardzi zech je zawiedziony gra Grzyba :zalamany: Brzyski jakby niy ta brama to tyz slabo :zalamany: O dziwo wg mie to Anginka sie starala.

Na szpil z Cracovia do skladu wroca: Straka, Zajac i Sobiech. Bydzie w ogole inno gra :P

slavo
Kontakt:

#192 Post autor: slavo » 12 wrz 2009, o 21:05

pewnie narażę się teraz wszystkim ale stwierdzę krótko - ten mecz przegrał jeszcze w Chorzowie Fornalik. A najsmutniejsze jest w tym, że trener który uważam zdolny by było wzbić się ponad polską codzienność utopi sie w niej jak wielu poprzednich i pewnie wielu po nim.
I jakże po polsku będzie mógł sobie zanucić "miałeś chamie złoty...."

Od początku tego sezonu źle, a jak nie źle to katastrofalnie gra linia pomocy (źle od katastrofalnie różni sie tym czy gra Straka czy nie, jedyny gracz, który nadaje się na ten poziom rozgrywek). Baran, Scherfchen, Balaz, Grzyb to piach totalny, a Janoszka z Nowackim to nie ma takich słów, które byłby zdolne oddać padakę jaka jest ich udziałem.
Widza to kibice, widzą dziennikarze... ale Fornalik dziś, tak typowo po polsku wolał, zachowawczo i asekuracyjnie zagrać na "cudowny" szczęśliwy, wymęczony remis, który ogłoszony zostanie zostanie jako sukces na trudnym terenie... bleeeee

We wszystkich poprzednich meczach największy syf (po za daniem dupy w Sosnowcu), jaki zagraliśmy - to ostatnie 30 minut z Arką. Co ciekawe na boisku przebywali wtedy następujący zawodnicy.

Pilarz
Nykiel-Baran-Sadlok-Brzyski
Grzyb-Scherfchen-Pulkowski-Balaz
Nowacki-Niedzielan

i był to pokaz dziadostwa i bezradności...

... a tu siurprise, wicelider wychodzi w Bełchatowie w prawie identycznym ustawieniu.
to ja sie pytam, ktoś jest ślepy ? Ma Alzheimera ? Czy specjalnie się podkłada by uratować dupę Ulatowskiemu ("dziś ja tobie, jutro ty mi"; w tym skorumpowanym bagnie i taki scenariusz uważam za możliwy; bo jak nie głupota to co ? dywersja ?)

Do tego następny zestaw niespodzianek. Na ławce rezerwowych sami defensywni i jeden "ofensywny inaczej" Janoszka, który "w sparingu udowodnił" (pytam się ku*** co udowodnił, że mając 22 lata i ponad 30 mieczy w ekstraklasie wciąż się jest "młodym, zdolnym, perspektywicznym, wymagającym ogrania" ?). Ofensywni, Zając i Stefański zostali w Chorzowie, bo przecież, jeden "nie wykazał się w sparingu", a drugi "nie może tak od razu" (i znów typowo po polsku - najpierw będzie 5 meczy grał 5-cio minutowe ogony, a potem będzie wchodził w rytm, a potem skończy się runda. Tylko w Polsce tak się pi***olą jak z malowanym jajcem z zawodnikiem, który zarabia wcale nie najmniej, a ograć miał się okazję przez wiele lat swojej kariery; żeby daleko nie szukać co było z Niedzielanem w Wiśle ?).

Dla mnie mogliby przegrać i 0:5 gdyby Fornalik szukał rozwiązania dla chronicznego dziadostwa drugiej linii. Biłbym brawo, nawet w obliczu porażki, gdybym widział jakieś ruchy w stylu: Brzyski - lewe skrzydło Lesik za nim, na prawiej np. Nykiel -Jakubowski (Kieruzel), w środku Sadlok ze Straką (obrońców przecież mamy w ch** !). Stefański do pary z Niedzielanem.

Tak, wiem gorycz ze mnie wyłazi, niech wam będzie napaliłem się i napompowałem, ale nie miejscem, nie jakąś wizją gry w pucharach. Ale nadzieją, że wreszcie ktoś chce budować drużynę. Nową lepszą. A dziś patrząc na pierwszą połowę czułem się jakby ktoś dał w ryj - wraca stare Duszanowo-Pietrzakowe - "wystawiłem najlepszych więc się odpierdolcie". I jeszcze jednego nie rozumiem - czemu w Polsce trener nie jest zdolny po 20 minutach zmienić gościa, który gra padlinę. Zawsze daje mu szansę tak długo, żeby popełnił tyle błędów, aż w końcu to przyniesie zysk drużynie przeciwnej.

Zazdroszczę Polonii :/

adamo_R

#193 Post autor: adamo_R » 12 wrz 2009, o 21:09

Nikt nic nie wie dlaczego tak sie stalo.Najlepiej pokasowac posty bo tak łatwiej. Zeby ftoś nie mysloł ze Bełchatów był lepszy i wygroł. bo tu o co innego łazi. :) Co do szpilu skonczylo sie i juz nie wroci 89

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#194 Post autor: Ozor » 12 wrz 2009, o 21:12

Dobry tekst slavo
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2009, o 21:14 przez Ozor, łącznie zmieniany 2 razy.

Art1920
Kontakt:

#195 Post autor: Art1920 » 12 wrz 2009, o 21:13

To co nasi gRajki grały to był antyFutbol!! i nie godejcie ze kiedys ta porazka musiła przis,bo idzie przegrac ale niy po takiej grze!!dla mnie styl naszego klubu sie nie zmienil!ciagle gromy nydny futbol a tamte zwyciestwa wynikaly z zlych dni przeciwnikow!!zmiana skladu obowiazkowo :wstyd:

ODPOWIEDZ