Ruch Chorzów vs Polonia Warszawa. 29.08.2009 r. godz. 14:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Ruch w meczu z Polonią:

Czas głosowania minął 29 sie 2009, o 00:17

wygra
132
82%
zremisuje
22
14%
przegra
7
4%

Liczba głosów: 161

Wiadomość
Autor
Pavlique
Kontakt:

#256 Post autor: Pavlique » 31 sie 2009, o 00:21

a wypowiedź tego całego fachmana z rzepy ło Ruchu derek tako samo jak jego friz!!! :hyhy: :hyhy:
I'm a man who walks alone

Lukas89
Kontakt:

#257 Post autor: Lukas89 » 31 sie 2009, o 08:21

No tak z Sobiechem sie rozpędziłem troche.. wszystko z emocji :wstyd: :rotfl:

ps. a pro po "Szybkiego Gówna"...

jakbym miał wybierać Lige+/Lige+ extra czy Szybkie Gówno zawsze wybieram Lige+/extra.

Wiadomo,że nikt nie jest idealny ale w Canal+ są profesjonaliści.. Smokowski/Twarowski ekstraklasa komentatorów, Mielcarski jeden z niewielu dobrych i obiektywnych gości.. do tego zawsze jakiś normalny w kontrowersjach jest.. do tego ciekawi goście (tak jak wczoraj Brożek) dyskusja na poziomie i wogóle..

a jeśli miałbym wybierać między Szybkim Gównem a niczym wybrałbym nic.

No ale ja mam ten komfort,że mam C+ ... ale tak jak wspomniałem w ostatnim zdaniu.. nawet jakbym nie miał bym tego nie oglądał...

Szkoda nerwów..
Obrazek

scaneRboy
Kontakt:

#258 Post autor: scaneRboy » 31 sie 2009, o 10:13

Lukas89 pisze:No tak z Sobiechem sie rozpędziłem troche.. wszystko z emocji :wstyd: :rotfl:

ps. a pro po "Szybkiego Gówna"...

jakbym miał wybierać Lige+/Lige+ extra czy Szybkie Gówno zawsze wybieram Lige+/extra.

Wiadomo,że nikt nie jest idealny ale w Canal+ są profesjonaliści.. Smokowski/Twarowski ekstraklasa komentatorów, Mielcarski jeden z niewielu dobrych i obiektywnych gości.. do tego zawsze jakiś normalny w kontrowersjach jest.. do tego ciekawi goście (tak jak wczoraj Brożek) dyskusja na poziomie i wogóle..

a jeśli miałbym wybierać między Szybkim Gównem a niczym wybrałbym nic.

No ale ja mam ten komfort,że mam C+ ... ale tak jak wspomniałem w ostatnim zdaniu.. nawet jakbym nie miał bym tego nie oglądał...

Szkoda nerwów..
mam dokładnie tak samo, dawniej miałem C+ i nie mogłem się zawsze doczekać na magazyn LIGA+, jest bardzo profesjonalny i co najważniejsze wszystko co ważne pokazują i można sobie wyrobić zdanie o sile poszczególnych drużyn i zawodników. Komentarze faktycznie wzbogacają odbiór meczów - nie trącaja manipulacją czy faworyzowaniem kilku ekip.
Cóż, teraz mam malutkiego brzdąca w domu, zajmuje tyle czasu, że uznaliśmy z żoną, że nie ma sensu płacić abonamentu. Jak trochę podrośnie, to znów kupię.

Szybkiego gówna nie da się oglądać - uzasadniać nie trzeba.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#259 Post autor: Thoth » 31 sie 2009, o 10:59

tak sie tera mysla że jakby my mieli dobrego rozgrywajacego i przy układzie Zając wraco i jest w formie, Straka wraco i sie go już wycyj kontuzje niy imaja i Balaz wraco do poziomu gry jaki kiedys pokozywoł to..... :) :) nawet głosno tego niy godom... ;)
co do szpilu Niedzielan, Sobiech, Nykiel, Brzyski myślaze niy trza komentowac tak samo jak i Pilarza. Trocha o Sadloku jeszcze synek niy jest tak pewny ale sie niy dziwa może go to trocha deprymuje że w tak młodym wieku jest podporą i kierującym defensywa klubu ekstraklasy, oprócz jednyj dziwnyj sytuacji fajnie sie rozumioł z Pilarzem ale widać że z każdym meczym dorasto do tyj roli ze łon kieruje cała obrona. Stawarczyk trocha zamotany na poczatku ale z kazda minuta coroz pewniyj, Scherfen i Baran no cóż jak zwykle defensywa spoko ofensywa :przestraszony: :przestraszony: sczególnie Baran jak sie broł za rozgrywanie akcji to juz zech zaro wiedzioł ze nic z tego niy bydzie. Grzyb myśla ze odzysko forma z tamtego sezonu, Balaz zaś słaby. a Janoszka to juz woło o pomsta do nieba, jak groł jako napastnik godali że lepiyj mu na skrzydle tera widza że niy moze grać ani jako napastnik ani na skrzydle. Jakubowski za krótko groł zreszta to była zmiana na dojechanie do końca. i jeszcze o Niedzielanie i do skandowania o nim jo mysla ze niy mo to charakteru gwiazdorstwa ino chodzi o to ze przez prawie 2 lata niy groł i toora niy walnył i go prawie skreślono, te skandy to jest danie mu do zrozumienia ze kibice sa z nim i pokładaja w jego grze duże nadzieje tu kaurat niy tylko klub mu doł sznasa odbudowania formy ale kibice tyż. a swoja droga to skand sie nalezoł za dobro gra w poprzednich szpilach i za praktycznie wygranie nom szpilu z polonia. a jeszcze jedno chwała Waldkowi :padam: :padam: :padam: :padam:
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Elmer
Kontakt:

#260 Post autor: Elmer » 31 sie 2009, o 13:11

http://www.wielkapolonia.pl/forum/viewt ... &start=175
cytat dla naszych piłkarzy z forum Dyskopolo:
To ogórki,które wyszaleją się jeszcze do końca września i tyle,a może i nawet nie to...
udowodnijcie w kolejnych meczach, że ogórkami (cokolwiek to znaczy ;) )nie jesteście
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#261 Post autor: ObeRschlesien » 31 sie 2009, o 17:53

Cytat z forum discopolonia :
Mnie to bardzo dziwi, że jakakolwiek Polska ekipa chce mieć zgodę z ludźmi, któzy gwiżdzą podczas Mazurka Dąbrowskiego. Dla mnie nie istniejecie.
PS:A osobiście uważam, że każdego z tych waszych śląskich narodowców powinno wywieźć się do lasu i wzorem NKWD wpakować kulkę w potylicę. I śmiem twierdzić, że wcześniej czy później do tego dojdzie.

kur** co za ci*** :rotfl:
Ostatnio zmieniony 31 sie 2009, o 20:24 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#262 Post autor: gerhat » 31 sie 2009, o 20:52

simonsays pisze:agresja Polakow do Slazakow jest tragiczna
Ja osobiście się z tym nie spotkałem aby zwykły człowiek był agresywny do zwykłego człowieka za śląskość a mom często do czynienia z gorolami, co więcej często słysza głośne narzekanie na goroli. Jak się coś mo do drugiego w robocie, na drodze, w autobusie to zaroz słyszy się że to gorol. A to zwykły cham, obibok czy mynda jakich wśród hanysów nie brakuje.
Wywody budowane na wpisach internetowych kibiców różych klubów że są jakoby typowe dla ogółu moim zdaniem nie mają sensu.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#263 Post autor: Lutz » 31 sie 2009, o 21:51

simonsays pisze:Ja osobiście się z tym nie spotkałem aby zwykły człowiek był agresywny do zwykłego człowieka za śląskość
Tjaaaaaa..... to kery z wos je terozki niyzwykły ? Ty gerhat, czy tyn gorolski podciep co to naszkryfloł ?
PS:A osobiście uważam, że każdego z tych waszych śląskich narodowców powinno wywieźć się do lasu i wzorem NKWD wpakować kulkę w potylicę. I śmiem twierdzić, że wcześniej czy później do tego dojdzie
.

PS. :szok: kule bele ale off top. I'm Sorry :szok:

bluefil
Kontakt:

#264 Post autor: bluefil » 31 sie 2009, o 21:57

Lutz pisze:
simonsays pisze:Ja osobiście się z tym nie spotkałem aby zwykły człowiek był agresywny do zwykłego człowieka za śląskość
Tjaaaaaa..... to kery z wos je terozki niyzwykły ? Ty gerhat, czy tyn gorolski podciep co to naszkryfloł ?
PS:A osobiście uważam, że każdego z tych waszych śląskich narodowców powinno wywieźć się do lasu i wzorem NKWD wpakować kulkę w potylicę. I śmiem twierdzić, że wcześniej czy później do tego dojdzie
.

PS. :szok: kule bele ale off top. I'm Sorry :szok:
Nawet jego ziomki zjechali go z gory na dol za ten tekst. To jakis oszolom i czlowiek nie majacy pojecia o co w tym wszystkim chodzi. Szkoda komentowac.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

slavo
Kontakt:

#265 Post autor: slavo » 31 sie 2009, o 21:57

Lutz pisze:PS:A osobiście uważam, że każdego z tych waszych śląskich narodowców powinno wywieźć się do lasu i wzorem NKWD wpakować kulkę w potylicę. I śmiem twierdzić, że wcześniej czy później do tego dojdzie
taaa. dojdzie...napiął się przedstawiciel specjalistów od wszystkich wojen i powstań ... po du*** :rotfl: :rotfl:

mazera1962
Kontakt:

#266 Post autor: mazera1962 » 31 sie 2009, o 22:33

najbardziej w tym meczu podobal mi sie wasz doping :) byl super !
Pozdro z Torunia!!

RudaSlaska7
Kontakt:

#267 Post autor: RudaSlaska7 » 1 wrz 2009, o 09:18

proponuja jechac do Sosnowca i głośno godac np. na jakims osiedlu albo na przystanku. wtedy zoboczycie jak reagujom na Slonzoków :niepewny:

Fazid
Kontakt:

#268 Post autor: Fazid » 1 wrz 2009, o 11:31

RudaSlaska7 pisze:proponuja jechac do Sosnowca i głośno godac np. na jakims osiedlu albo na przystanku. wtedy zoboczycie jak reagujom na Slonzoków :niepewny:
Robie w Czeladzi i faktycznie jak człowiek zacznie z kims gadac i zaczyna po swojemu a nie poprawna polszczyzna to odrazu widac inne podejscie... niestety
Wydaje mi sie ze oni po prostu z nami za duzo przebywaja i z natury sa uprzedzeni do tego jezyka! Bo znam wiele osob z innych czesci kraju i oni wrecz sie prosza zebym gadał po swojemu bo jest to fajne cos innego pewnego rodzaju folklor niestety na samej gadce sie konczy bo nie ma co tlumaczyc czym dla nas jest Ślonsk kazda "debata" konczy sie na argumencie - co masz w dowodzie i jakie masz obywatelstwo . Nie da sie przetlumaczyc ze moge byc obywatelem RP ale w głebi duszy czuc narodowosciowe przywiazanie do Ślonska.
Więc kazda rozmowa o kant dupy roszczaś...

Ciekaw czy dożyjemy momentu gdzie nie beda nas traktowac jak Niemców, obywateli 2 kategori czy niedorozwinetych niedouczonych brudasów bo wiekszosc tak o nas mysli

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#269 Post autor: amra » 1 wrz 2009, o 19:02

Kolego - twój argument jest o dupa rozczaś np - andaluzyjczycy, mieszkańcy balearów majom obywatelstwo hiszpańskie, ślonzoki majom teroz polskie,kiedyś niymieckie i czeskie.
Koniec pierd... temat o szpilu.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

ODPOWIEDZ