mam dokładnie tak samo, dawniej miałem C+ i nie mogłem się zawsze doczekać na magazyn LIGA+, jest bardzo profesjonalny i co najważniejsze wszystko co ważne pokazują i można sobie wyrobić zdanie o sile poszczególnych drużyn i zawodników. Komentarze faktycznie wzbogacają odbiór meczów - nie trącaja manipulacją czy faworyzowaniem kilku ekip.Lukas89 pisze:No tak z Sobiechem sie rozpędziłem troche.. wszystko z emocji![]()
ps. a pro po "Szybkiego Gówna"...
jakbym miał wybierać Lige+/Lige+ extra czy Szybkie Gówno zawsze wybieram Lige+/extra.
Wiadomo,że nikt nie jest idealny ale w Canal+ są profesjonaliści.. Smokowski/Twarowski ekstraklasa komentatorów, Mielcarski jeden z niewielu dobrych i obiektywnych gości.. do tego zawsze jakiś normalny w kontrowersjach jest.. do tego ciekawi goście (tak jak wczoraj Brożek) dyskusja na poziomie i wogóle..
a jeśli miałbym wybierać między Szybkim Gównem a niczym wybrałbym nic.
No ale ja mam ten komfort,że mam C+ ... ale tak jak wspomniałem w ostatnim zdaniu.. nawet jakbym nie miał bym tego nie oglądał...
Szkoda nerwów..
udowodnijcie w kolejnych meczach, że ogórkami (cokolwiek to znaczyTo ogórki,które wyszaleją się jeszcze do końca września i tyle,a może i nawet nie to...
Mnie to bardzo dziwi, że jakakolwiek Polska ekipa chce mieć zgodę z ludźmi, któzy gwiżdzą podczas Mazurka Dąbrowskiego. Dla mnie nie istniejecie.
PS:A osobiście uważam, że każdego z tych waszych śląskich narodowców powinno wywieźć się do lasu i wzorem NKWD wpakować kulkę w potylicę. I śmiem twierdzić, że wcześniej czy później do tego dojdzie.
Ja osobiście się z tym nie spotkałem aby zwykły człowiek był agresywny do zwykłego człowieka za śląskość a mom często do czynienia z gorolami, co więcej często słysza głośne narzekanie na goroli. Jak się coś mo do drugiego w robocie, na drodze, w autobusie to zaroz słyszy się że to gorol. A to zwykły cham, obibok czy mynda jakich wśród hanysów nie brakuje.simonsays pisze:agresja Polakow do Slazakow jest tragiczna
Tjaaaaaa..... to kery z wos je terozki niyzwykły ? Ty gerhat, czy tyn gorolski podciep co to naszkryfloł ?simonsays pisze:Ja osobiście się z tym nie spotkałem aby zwykły człowiek był agresywny do zwykłego człowieka za śląskość
.PS:A osobiście uważam, że każdego z tych waszych śląskich narodowców powinno wywieźć się do lasu i wzorem NKWD wpakować kulkę w potylicę. I śmiem twierdzić, że wcześniej czy później do tego dojdzie
Nawet jego ziomki zjechali go z gory na dol za ten tekst. To jakis oszolom i czlowiek nie majacy pojecia o co w tym wszystkim chodzi. Szkoda komentowac.Lutz pisze:Tjaaaaaa..... to kery z wos je terozki niyzwykły ? Ty gerhat, czy tyn gorolski podciep co to naszkryfloł ?simonsays pisze:Ja osobiście się z tym nie spotkałem aby zwykły człowiek był agresywny do zwykłego człowieka za śląskość
.PS:A osobiście uważam, że każdego z tych waszych śląskich narodowców powinno wywieźć się do lasu i wzorem NKWD wpakować kulkę w potylicę. I śmiem twierdzić, że wcześniej czy później do tego dojdzie
PS.kule bele ale off top. I'm Sorry
taaa. dojdzie...napiął się przedstawiciel specjalistów od wszystkich wojen i powstań ... po du***Lutz pisze:PS:A osobiście uważam, że każdego z tych waszych śląskich narodowców powinno wywieźć się do lasu i wzorem NKWD wpakować kulkę w potylicę. I śmiem twierdzić, że wcześniej czy później do tego dojdzie
Robie w Czeladzi i faktycznie jak człowiek zacznie z kims gadac i zaczyna po swojemu a nie poprawna polszczyzna to odrazu widac inne podejscie... niestetyRudaSlaska7 pisze:proponuja jechac do Sosnowca i głośno godac np. na jakims osiedlu albo na przystanku. wtedy zoboczycie jak reagujom na Slonzoków
Użytkownicy przeglądający to forum: kroy, Majestic-12 [Bot], west72 i 49 gości