Całkowito racja. U mnie jest tak:Jo ,Kobieta-i trójka dzieci 9,12,14 lot-policzcie wiela musza dać za bilety,tyż som robia na rodzina..obecnie kolejno osobno biera kożdego bajtla na jedyn mecz,a kobieta tyż by chciała-bo uwielbio chodzić na szpile(zaraził żech ją ;-)fux1920 pisze:Witam,własnie dzis byłem w klubie wyrobic identyfikatory dla dwoje moich dzieciaków.W jedną strone mam 40km.Pytam miłą panią,dlaczego nie ma biletów rodzinnych,jak np.u sasiada-dorosły+2 dzieci=np 30 dychy,ta mi smuci ze są karnety na cały sezon za niecałe dwie stówy,nie kazdego stac wydac taką kase,i jaka gwarancja że na wszystkich meczach bede?praca itp.Teraz jest tak:żona,dzieciaki,czyli 20 +45=75...za mecz +dojazd...drogo jesli tyko JEDNA osoba pracuje w rodzinie,ale moje argumenty w ogóle do miłej pani nie trafiły,i co najsmieszniejsze w klubie spotkałem 2 rodziny z dzieciakami z Swietochłowic którzy tez chcieli kupic bilety na sobote,ale zrezygnowali,bo nazwyczajniej nie było ich stac...Moim zdaniem brak zdrowego rozsadku u naszych władz...nie kazdy zarabia po kilka tys.na miesiac.Niech zrobią jakies ciekawe promocje,to zobaczymy....PozdR...
Do tego jeszcze obniżka płac w robocie-i naprowdy nie daja rady..
Fajnie by było jakby szło kupić taki rodzinny bilet...
Na ale trudno:-(
PozdRo