O CO CHODZI Z BILETAMI?!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
volek
Kontakt:

#16 Post autor: volek » 13 kwie 2004, o 10:06

Scypion napisał:
dobrym pomyslem bylo by wznowienie chociazby tych meczow trampkarzy
Scypion,tak się złożyło,że byłem na stadionie godzinę przed meczem i na głównej płycie swój mecz rozgrywali trampkarze.

alieu
Kontakt:

#17 Post autor: alieu » 13 kwie 2004, o 11:06

Ci co mówią , że z biletam nie ma problemu to se troszke jaja robią. Pamietam te rozwazania jak przyciągnąc więcej kibiców.... Sam widziałem jak z 10 gości ( i lasek) wyszło z kolejki na trybune i poszło na browara bo stwierdzili ze nie ma sensu stać i wlezc na II połowa. I dajcie spokój z tymi hasłami że prawdziwy kibic to to czy tamto, bo jak ktoś kiedyś napisał:" Szanuj piknika, on nabija frekwencje" a te 10 osób to 250 zł. a to dla Ruchu chyba nie mało (niestety). Zreszta takich ludzi było pewnie duzo więcej.

Ruda Śląska

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: Goscioo » 13 kwie 2004, o 11:10

a jakie problemy z biletami byly przed mecza z craxa to ani nie gadam bo chyba bylem dobre 40 min przed meczem i jakbym komus z kolejki nie dal $ zeby mi kupil bilet to bym chyba wszedl gdzies kolo 2 polowy i tak w 10 min dopiero udalo mi sie dostac na stadion

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#19 Post autor: wolfik » 13 kwie 2004, o 14:23

problem z biletami na pewno jest, do tego mamy jeszcze dziwna sytuacje gdy ludzie kupujacy bilet po 6, 11 czy 16 zl siedza na sektorze obok siebie :roll: wg mnie cena biletow na sektory 4-10 powinna zostac ujednolicona na okolo 10-11 zl

Viro

#20 Post autor: Viro » 13 kwie 2004, o 14:51

bedziemy sie starali zrobic tak zeby bilety za 6 zeta byly tylko do mlyna
jest pewien plan zobaczymy czy uda sie go zrealizowac pozdRo

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#21 Post autor: 19r20 » 13 kwie 2004, o 16:10

i tak powinno być a nie że za 6 to se na krzesełka idą a ci co za 16 to np muszą stać. Płacisz mniej to chociaż dopinguj i zdzieraj gardło dla piłkarzyków
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: Goscioo » 13 kwie 2004, o 19:25

pewnie mnie zjedziecie z gory do doLu ale wg mnie mlyn powinien byc na sektorze nr 7...
pewnie odpiszecie ze tam gorzej orpawe sie robi, malo ludzi na stadionie ble ble ble ...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#23 Post autor: radzion » 13 kwie 2004, o 20:40

Goscioo pisze:pewnie mnie zjedziecie z gory do doLu ale wg mnie mlyn powinien byc na sektorze nr 7...
pewnie odpiszecie ze tam gorzej orpawe sie robi, malo ludzi na stadionie ble ble ble ...
cos w tym jest co piszesz, i bedzie, bedzie tez koniec walenia w chu... z biletami, koniec walkow,

ale wiecej przed meczem z pogonia szczecin

damank
Kontakt:

#24 Post autor: damank » 13 kwie 2004, o 21:07

Prawda jest taka , ze sprzedaz biletów na Ruchu to naprwde jest skandal :
1.3000- 4000 ludzi wchodzi na stadion przez godzine i to z problemami .
2. nikt nie kontroluje kto kupuje jaki bilet i gdzie na ten bilet siada .
Poprostu złe zarzadzanie = przyspawany :!: :!:

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#25 Post autor: Rejon » 13 kwie 2004, o 22:43

tym bardziej że na cracovii na dolnej trybunie były podwójne i potrójne bilety

Viro

#26 Post autor: Viro » 13 kwie 2004, o 23:21

tak jak napisal Radzion
od meczu z Pogonia powinno byc juz pochytane
bilet za 6 zeta bedzie obowiazywal tylko do mlyna
porzadku bedzie pilnowac ekipa z PF zeby nikt kto kupi bilet za 6 zeta nie szedl na krzeselka czy kajs indziej
mam nadzieje ze uda nam sie to pochytac
pozdRo

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: Goscioo » 13 kwie 2004, o 23:40

no to fajnie :> na 7 przynajmiej bedzie wiekszy a co sie z tym wiaze gLosniejszy mlyn tylko ze kartoniady to chyba znowu dlugo nie zobaczymy ;ppp

KK
Kontakt:

#28 Post autor: KK » 14 kwie 2004, o 18:13

Rozmawialem z p. Hermanowiczem. Z tego co wywnioskowalem NU nie bedzie mialo problemow z organizacja opraw. Jest tez mozliwe przeniesienie mlynu na zewnetrzny sektor z krzeselkami, ale wtedy zmianie musialyby ulegnac bilety do mlynu.
Eh no powoli cos idzie do przodu (parz druga kasa pod trybuna). W duzej mierze dzieki sygnalom ze strony kibicow rowniez tutaj na forum.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: gerhat » 15 kwie 2004, o 09:02

Przy okazji Kris czy mógłbys sprawdzić o co chodzi z tym płatnym parkingiem przy wjeździe od strony hali. Czy wogóle klub wie co tam sie dzieje?
Na meczu z Craxą ominąłem tych stujkowych bo był duży korek. Z Bielskiem postanowiłem sprawdzić o co chodzi.
Wygląda to tak: stoi dwóch gości w pomarańczowyh kamizelkach z plansza stop. Kasują wszystkich co chcą wiechać po 4,- zł. Powiedzieli mi że sa z miasta. Na moje żądanie kwitu za parking gościu z wielkimi oporami dał mi coś z czego zacząłem się głośno śmiać. To kawałek papieru wielkości pudełka zapałek wydrukowany na domowej drukarence.
Pisze: Parking niestrzeżony, 4,-zł Nr 14
I to wszystko :lol: :lol:
Nie pisze kto jest wystawcą kwitu, maisto?, firma?, klub? i na jakiej podstawie. Jeżeli misto to na takim kwicie powinna byc podstawa prawna (nr uchwały itp). Na terenie parkingu brak jakiejkolwieg
Jak wieżdżałem to na parkingu było ze 100 aut, mój bilet miał nr 14, nic dziwnego, bo albo ktos machał przez szybę jaąś legitką inni wogóle się nie zatrzymywali jeżdżac niemal po palcach tych inkasentów.

Jak widzę takie podejście do sprawy to z Pogonia tez im chyba przejadę po palcach :wink:
Efekt wprowadzenia opłat jest taki. Że wiekszość stawia samochody na bocznych uliczkach, sporo przejeżdża po palcach gościom, z kolei oni nie wydając biletów zapewne inkasują co drugiego gościa do sowjej kabzy i oficjalnie ściaga się jakieś 25 oficjalnych biletów. Czyli jakies 100 zł ktoś na tym zarabia. Po co to komu?

Viro

#30 Post autor: Viro » 15 kwie 2004, o 12:20

gerhat z tego co wiem to jest inicjatywa klubu i kasa trafia do klubu

ODPOWIEDZ