Scypion,tak się złożyło,że byłem na stadionie godzinę przed meczem i na głównej płycie swój mecz rozgrywali trampkarze.dobrym pomyslem bylo by wznowienie chociazby tych meczow trampkarzy
O CO CHODZI Z BILETAMI?!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ci co mówią , że z biletam nie ma problemu to se troszke jaja robią. Pamietam te rozwazania jak przyciągnąc więcej kibiców.... Sam widziałem jak z 10 gości ( i lasek) wyszło z kolejki na trybune i poszło na browara bo stwierdzili ze nie ma sensu stać i wlezc na II połowa. I dajcie spokój z tymi hasłami że prawdziwy kibic to to czy tamto, bo jak ktoś kiedyś napisał:" Szanuj piknika, on nabija frekwencje" a te 10 osób to 250 zł. a to dla Ruchu chyba nie mało (niestety). Zreszta takich ludzi było pewnie duzo więcej.
Ruda Śląska
Ruda Śląska
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
cos w tym jest co piszesz, i bedzie, bedzie tez koniec walenia w chu... z biletami, koniec walkow,Goscioo pisze:pewnie mnie zjedziecie z gory do doLu ale wg mnie mlyn powinien byc na sektorze nr 7...
pewnie odpiszecie ze tam gorzej orpawe sie robi, malo ludzi na stadionie ble ble ble ...
ale wiecej przed meczem z pogonia szczecin
-
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rozmawialem z p. Hermanowiczem. Z tego co wywnioskowalem NU nie bedzie mialo problemow z organizacja opraw. Jest tez mozliwe przeniesienie mlynu na zewnetrzny sektor z krzeselkami, ale wtedy zmianie musialyby ulegnac bilety do mlynu.
Eh no powoli cos idzie do przodu (parz druga kasa pod trybuna). W duzej mierze dzieki sygnalom ze strony kibicow rowniez tutaj na forum.
Eh no powoli cos idzie do przodu (parz druga kasa pod trybuna). W duzej mierze dzieki sygnalom ze strony kibicow rowniez tutaj na forum.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przy okazji Kris czy mógłbys sprawdzić o co chodzi z tym płatnym parkingiem przy wjeździe od strony hali. Czy wogóle klub wie co tam sie dzieje?
Na meczu z Craxą ominąłem tych stujkowych bo był duży korek. Z Bielskiem postanowiłem sprawdzić o co chodzi.
Wygląda to tak: stoi dwóch gości w pomarańczowyh kamizelkach z plansza stop. Kasują wszystkich co chcą wiechać po 4,- zł. Powiedzieli mi że sa z miasta. Na moje żądanie kwitu za parking gościu z wielkimi oporami dał mi coś z czego zacząłem się głośno śmiać. To kawałek papieru wielkości pudełka zapałek wydrukowany na domowej drukarence.
Pisze: Parking niestrzeżony, 4,-zł Nr 14
I to wszystko :lol: :lol:
Nie pisze kto jest wystawcą kwitu, maisto?, firma?, klub? i na jakiej podstawie. Jeżeli misto to na takim kwicie powinna byc podstawa prawna (nr uchwały itp). Na terenie parkingu brak jakiejkolwieg
Jak wieżdżałem to na parkingu było ze 100 aut, mój bilet miał nr 14, nic dziwnego, bo albo ktos machał przez szybę jaąś legitką inni wogóle się nie zatrzymywali jeżdżac niemal po palcach tych inkasentów.
Jak widzę takie podejście do sprawy to z Pogonia tez im chyba przejadę po palcach
Efekt wprowadzenia opłat jest taki. Że wiekszość stawia samochody na bocznych uliczkach, sporo przejeżdża po palcach gościom, z kolei oni nie wydając biletów zapewne inkasują co drugiego gościa do sowjej kabzy i oficjalnie ściaga się jakieś 25 oficjalnych biletów. Czyli jakies 100 zł ktoś na tym zarabia. Po co to komu?
Na meczu z Craxą ominąłem tych stujkowych bo był duży korek. Z Bielskiem postanowiłem sprawdzić o co chodzi.
Wygląda to tak: stoi dwóch gości w pomarańczowyh kamizelkach z plansza stop. Kasują wszystkich co chcą wiechać po 4,- zł. Powiedzieli mi że sa z miasta. Na moje żądanie kwitu za parking gościu z wielkimi oporami dał mi coś z czego zacząłem się głośno śmiać. To kawałek papieru wielkości pudełka zapałek wydrukowany na domowej drukarence.
Pisze: Parking niestrzeżony, 4,-zł Nr 14
I to wszystko :lol: :lol:
Nie pisze kto jest wystawcą kwitu, maisto?, firma?, klub? i na jakiej podstawie. Jeżeli misto to na takim kwicie powinna byc podstawa prawna (nr uchwały itp). Na terenie parkingu brak jakiejkolwieg
Jak wieżdżałem to na parkingu było ze 100 aut, mój bilet miał nr 14, nic dziwnego, bo albo ktos machał przez szybę jaąś legitką inni wogóle się nie zatrzymywali jeżdżac niemal po palcach tych inkasentów.
Jak widzę takie podejście do sprawy to z Pogonia tez im chyba przejadę po palcach

Efekt wprowadzenia opłat jest taki. Że wiekszość stawia samochody na bocznych uliczkach, sporo przejeżdża po palcach gościom, z kolei oni nie wydając biletów zapewne inkasują co drugiego gościa do sowjej kabzy i oficjalnie ściaga się jakieś 25 oficjalnych biletów. Czyli jakies 100 zł ktoś na tym zarabia. Po co to komu?